iyiyiz cnm sen nasılsın bakaım? nerelerdeydin?
iyiyim canım regl bitti batı hesaplayamadımkafa karıştı 27 aralıkta olmuştum sonra 31 ocakta oldum şubatı hesaplayamadım sanki boş geçecek şubat ayı marta sallıyo sanırım bi hesaplayabilsem senin nasıl gidiyo
gunaydin kizlar Allah hepinizden razi olsun guzel dilekleriniz icin, insallah sizlerde en kisa zamanda kavusursunuz meleklerinize
belirtilerimi soyliyim size; adetten sonra benim kask agrim hic bitmedi ve ovu testinde adetten 5gun sonra yumurtlamaya basladim ve o gunden itibaren gun asiri calistik bir hafta sonra bende gogus hassasiyeti olmaya basladi adet olacagim icin desem daha yeni bitmisti ve sonra kasik agrim sıklasmaya basladi bi gun corap giyerken sanki kasigima bicak saplandi sonra ara ara bel agrim olmaya basladi sonra o da artti forumda kizlara sordum resmen yumurtlama gunundesin aman bos gecirme degerlendir dediler dedim.ben yumurtlama donemini gecirdim kimse ihtimal vermedi hamilelik olabilecegine sonra dedim bi ovulasyon testi yapiyim belki yine yumurtluyorum ve yaptim silik bisey cikti bide gebelik testi yapiyim nasilsa kaybedecegim bisey yok dedim yaptim ve tek cizgi cikti cope attm hemen sonra aradan 45dk gecmisti aklima dustu bi bakiyimdedim ve hayali bi ikinci cizgi heyecandandan ellerim titremeya basladi hemen forumdaki kizlara soyledim aradan 45dk gectigi icin herkes testin yanlis olabilecegini soyledi bende hem heyecan hem korku... Ertesi sabah yine test yaptim hemen ilk dk da yine silik bi ikinci cizgi sonra aksama dogru yine test yaptim ve biraz daha belirgin cikti ertesi gun gittik ve kan verdik eve giderken baskai marka test aldim onu da yaptim ve bu sefer belirgin vi ikinci cizgi cikti ce dun sonuclarimi aldik 79,04 cikti degerim dr daha iki haftalik falan desi :) ve su an batima 2-3gun filan var :)
4- 7 mart arası yeni bat ın canım benim hesaplarıma göreeee
ay cnm benim ne güzel ya allah bize de nasip etsin inşallah. bende de bel ağrısı var bi haftadır ama ben adete yoruyorum..ve çok halsizim + dikkatim çok dağınık... uykum var... inşallah bebiş vardır ya.........gunaydin kizlar Allah hepinizden razi olsun guzel dilekleriniz icin, insallah sizlerde en kisa zamanda kavusursunuz meleklerinize
belirtilerimi soyliyim size; adetten sonra benim kask agrim hic bitmedi ve ovu testinde adetten 5gun sonra yumurtlamaya basladim ve o gunden itibaren gun asiri calistik bir hafta sonra bende gogus hassasiyeti olmaya basladi adet olacagim icin desem daha yeni bitmisti ve sonra kasik agrim sıklasmaya basladi bi gun corap giyerken sanki kasigima bicak saplandi sonra ara ara bel agrim olmaya basladi sonra o da artti forumda kizlara sordum resmen yumurtlama gunundesin aman bos gecirme degerlendir dediler dedim.ben yumurtlama donemini gecirdim kimse ihtimal vermedi hamilelik olabilecegine sonra dedim bi ovulasyon testi yapiyim belki yine yumurtluyorum ve yaptim silik bisey cikti bide gebelik testi yapiyim nasilsa kaybedecegim bisey yok dedim yaptim ve tek cizgi cikti cope attm hemen sonra aradan 45dk gecmisti aklima dustu bi bakiyimdedim ve hayali bi ikinci cizgi heyecandandan ellerim titremeya basladi hemen forumdaki kizlara soyledim aradan 45dk gectigi icin herkes testin yanlis olabilecegini soyledi bende hem heyecan hem korku... Ertesi sabah yine test yaptim hemen ilk dk da yine silik bi ikinci cizgi sonra aksama dogru yine test yaptim ve biraz daha belirgin cikti ertesi gun gittik ve kan verdik eve giderken baskai marka test aldim onu da yaptim ve bu sefer belirgin vi ikinci cizgi cikti ce dun sonuclarimi aldik 79,04 cikti degerim dr daha iki haftalik falan desi :) ve su an batima 2-3gun filan var :)
bende çok şükür iyiyim rüyacım napayım işte bekliyorum bugün ve yarın da olmazsam dr.a gidip test yaptırcam... senin adına da sevindim bi sorun olmamasına canım... sıkmamak stres yapmamak lazım dicem ama elimizde dğil... şuan bile benim elim ayağıma dolaşıyo stresten...girmedim baya bi gülücükcüm ya doktordu tahlillerdi filmlerdi falan derken biraz uzak kalmak istedim forumdan Allah'a şükür hiç bişey çıkmadı herşey normalmiş doktor istersen çok acele çocuk yapmam lazım hemen olması lazım dersen sana ilaç veriyim yumurta takibine alıyım seni dedi ama bence 4 5 daha bekle yine olmazsa o zaman gel dedi boşuna ilaç kullanma tekrar strese girme dedi bende tamam bekleyelim dedim öyle uğraşıp durdup bu ay işte sen nasılsın
gülücükcüm
ay cnm benim ne güzel ya allah bize de nasip etsin inşallah. bende de bel ağrısı var bi haftadır ama ben adete yoruyorum..ve çok halsizim + dikkatim çok dağınık... uykum var... inşallah bebiş vardır ya.........
bende çok şükür iyiyim rüyacım napayım işte bekliyorum bugün ve yarın da olmazsam dr.a gidip test yaptırcam... senin adına da sevindim bi sorun olmamasına canım... sıkmamak stres yapmamak lazım dicem ama elimizde dğil... şuan bile benim elim ayağıma dolaşıyo stresten...
hem yaşın daha çok genç,biliyorum bunu duymaktan sıkılmışsındır ama öyle,yani daha çok şansın var,ya 35 yaşında olup arasan daha zor değil mi? şükür cnm halimize çok şükür... rabbim aratmadan kucaklarımızı doldursun inşallah.......
inşallah canım inşallah........
senin nasıl gidiyo bulantı durumları falan?
kızlaaaaaaaarrrrrrrrrrrr minicik iki haftalık bebeğimin size selamı varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canım hamilelik olabilir kendine dikkat et ve batının olduğu gün bi test yaptır inşallah bebişin vardırslm,ben geçen ay doktora gittigimde adetimin 14. günüydü doktor karın boşlugunda sıvı var yumurtlaman iki üç gün önce olmuş dedi,adetlerim düzenli,bu ay adetten sonra gün aşırı ilişkiye girdik,hesaplayıcılara göre yumurtlama tarihim geçtikten sonra iki gün kahverengi leke geldi az,şuan adetime 1 hafta var ve kendimi çok yorgun hissediyorum sürekli uykum geliyor,geçen iki günde adet sancısı gibi kasıklarımda sancı oldu özellikle sol tarafımda ve bacaklarıma agrılar giriyor arada,gögüslerim dolgunlaştı fakat ağrı yok denecek kadar az,bazı kişiler adet bittikten sonraki ilk günde bile hamile kalabiliyor acaba diyorum bende hamilemiyim...
canım valla şu an hamile olduğumu bilmesem bende adet olacağımı sanırdım çünkü resmen hamilelik ağrıları adet ağrılaına çok benziyo dikkatli olay cnm benim ne güzel ya allah bize de nasip etsin inşallah. bende de bel ağrısı var bi haftadır ama ben adete yoruyorum..ve çok halsizim + dikkatim çok dağınık... uykum var... inşallah bebiş vardır ya.........
bende çok şükür iyiyim rüyacım napayım işte bekliyorum bugün ve yarın da olmazsam dr.a gidip test yaptırcam... senin adına da sevindim bi sorun olmamasına canım... sıkmamak stres yapmamak lazım dicem ama elimizde dğil... şuan bile benim elim ayağıma dolaşıyo stresten...
hem yaşın daha çok genç,biliyorum bunu duymaktan sıkılmışsındır ama öyle,yani daha çok şansın var,ya 35 yaşında olup arasan daha zor değil mi? şükür cnm halimize çok şükür... rabbim aratmadan kucaklarımızı doldursun inşallah.......
aynen canım sanırım daha erken olduğu için değer biraz düşük cuma günü yine kan testi yaptırcam inşallah yükselirCanım benim bulantılarım arttı bebiş büyüyo demekki ondan diye düşünüyorum.
Rüyacanımm tahlillerinin temiz çıkmasına sevindim canım bu durum seni rahatlatmıştır inşallah. Bu ay artık raht rahat takıl nasıl olsa sorun yok bebek gelecek diye düşün ve bekle canm
Ececim erken öğrendin ya bebeği ne güzel canım yaa artık dikkat edersin kendine iyice.Ekim annesi olacaksın inşallah
canim hayirli ugurlu olsun insallah Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsinDarisi basimiza
canım hamilelik olabilir kendine dikkat et ve batının olduğu gün bi test yaptır inşallah bebişin vardır
canım valla şu an hamile olduğumu bilmesem bende adet olacağımı sanırdım çünkü resmen hamilelik ağrıları adet ağrılaına çok benziyo dikkatli ol
aynen canım sanırım daha erken olduğu için değer biraz düşük cuma günü yine kan testi yaptırcam inşallah yükselir
saol tatlım Allah razı olsun Rabbim en kısa zamanda sizlere de versin inşallah
canım kan değerin arttı mı artmadı mı bence kafana takma yeniden kan testi yaptırma. Benim de değerim 97 ydi hemde adetim geçmişti . Ama bir daha yaptırmadım testi . 10 gün sonra gittim keseyi gördük. Çok takılma derim oluruna bırak.
Selam kızlar... Az önce test yaptım ve ikinci çizgiyi silik gördüm,ve gittikçe belirginlesiyo sanki... Diğer çizgi kadar koyu renk değil ama yine de var yani... Cok heyecanlandım yarın dr.a gidip kan tahlilimi yaptırsam... Adetim 2gün gecti....
Selam kızlar... Az önce test yaptım ve ikinci çizgiyi silik gördüm,ve gittikçe belirginlesiyo sanki... Diğer çizgi kadar koyu renk değil ama yine de var yani... Cok heyecanlandım yarın dr.a gidip kan tahlilimi yaptırsam... Adetim 2gün gecti....
null[/QUOTE
Ayyy gulucuuukkk coookk sevindim yaaa insallah vardir bebisin git bence hemen yarin doktora ayy cok sevindim gulucuk yaa haberdar et bizi merak ederim ben
null[/QUOTE
Ayyy gulucuuukkk coookk sevindim yaaa insallah vardir bebisin git bence hemen yarin doktora ayy cok sevindim gulucuk yaa haberdar et bizi merak ederim ben
canm yarın da bekliycem,,, cuma günü gidicem,işten izin almadım.... İnşallah vardır... Bişey diyeyimmi birtek eşime anlattım rüya gördüm düngece, bi erkek bebek emziriyodum rüyamda.... Hayır olsun inşallah... Öyle çok süt geliyoduki.... Cok güzeldi, rabbim inşallah gerceğini nasip eder...
Benimde esim gormustu gecen ay erkek bebek ben dogurmusum ama olmadi gecen ayda kismet bu aya
Canlarım benim çok sağolun,inşallah doğrudur ya.... Yarın değilde birgün daha bekleyip öyle gideyim dr.a. Hem işyerinden izin de almadım. Eslemcim rabbim isteyen herkese versin ama önce sağlıklı ve hayırlısını versin,benm yaşadıklarımı biliyosunuz.kaybetmek çok acı,inan beklemek çok çok daha güzel... Sonucta umut içindesin...O yüzden ben bu bekleme süresini sadece sizinle konustum,hic takmadım kafama....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?