- 7 Aralık 2012
- 1.747
- 75
- 108
kızlaaaaaaaarrrrrrrrrrrr minicik iki haftalık bebeğimin size selamı varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
as oy oyy ben o pamun ayaklarını ıstırırımmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlaaaaaaaarrrrrrrrrrrr minicik iki haftalık bebeğimin size selamı varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
as oy oyy ben o pamun ayaklarını ıstırırımmm
Canim ben baya kotuydum.annem bi haftaligina yanima geldi esimle bazi sorunlar vardi bende esimle tartisinca annem cok uzuldu sonra annem ve kardesim giderken cok kotu oldum hele kardesimin o sesi konusmasi aklima geldikce icim yandi coook ozledim onlari coookcanım geçmiş olsun mantar gibi bişeyler oldum yazmışsın ya...internetten bitkisel destekleri bir araştır derim ben, ilacın yanında kullanınca çok rahatlatır.onun haricinde keyfin nasıl? pek görüşemedik bu aralar...ben regl oldum dün gene olmadı anlayacağın..
Slm sanırım hamilesin hayırlı uğurlu olsun rabbim bana da nasip etsin en hayırlı ve tez zaman da inş...
kızçeler günaydınlar nasılsınız bakalım...
benim bat dündü ama bugün de olabilir.... çünkü bi kaç gün önce yada sonra da gelebiliyo kırmızılar. o yüzden umutlanmak istemiyorum ama........
2gündür tuhaf bi baş dönmesi,halsizlik ve açlık var bende ya... ha birde çok su içme ihtiyacı hissediyorum.....
bu arada ececim sen neler hissettin senin bat ne zamandı erken öğrendin sanırım sen?
Gözün aydın canımmm çoookk sevindimmm bir bebiş daha geliyorrr yupiiiiiii
bhcg kaç çıktı canımm doktora da göründün mü ne dediii??
Gülücüküm günaydınnnnn inşallah gelmez o kırmızılar yaaa inşallah bir bebiş haberi de senden gelir. Eğer hasta değilsen bu su ihtiyacı halsizlik ve sürekli acıkma gebelik belirtisi sayılabilir canımm ayy ne zaman test yapacaksın?
canım çok heyecanlıyım ya...
idrar testi yapmıycam cnm,şimdi negatif falan çıkar moralim bozulur.cuma günü hastaneye gidip bata hcg baktırırım tabi regl olmazsam..
canım sen hamişsin nolur dua et bebişim bizimle olsun ve bu sefer sağlıkla hayırlısıyla kucağıma alayım....
Cumaya 2 gün var hadi hayırlısı canım inşallah bebişin seninledirr Ve dediğin gibi sağlıkla kucağına alırsın inşallahh.. Gelsin bebişler peşpeşee :)
canım çoooooooooooook sevindim senin adına hayırlı uğurlu olsun bebişin darısı bize inş.
canım çoooooooooooook sevindim senin adına hayırlı uğurlu olsun bebişin darısı bize inş.
kızlaaaarrr nasılsınız bakalım bayadır girmiyordum ececim hayırlı olsun bebişin Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah
ebruuu nasılsınn?
bitti mi reglin? yeni bat ne zaman? benim reglimin 3. günü bu gün biz seninle aynı gidiyoduk dimi?
bu arada benim de nur topu gibi bi topiğim oldu oraya da beklerim
iyiyim canım regl bitti batı hesaplayamadım kafa karıştı 27 aralıkta olmuştum sonra 31 ocakta oldum şubatı hesaplayamadım sanki boş geçecek şubat ayı marta sallıyo sanırım bi hesaplayabilsem senin nasıl gidiyo