Canim boyle cok degisik seyler bi abla var ona gosterdim mantara benziyo dedi bende kafayi yiyecem nasil olur diye cunku 2 gunde du§ alan bi insanim kiyafetlerim her zaman temiz olur kimsenin bi esyasini giymem cildiracam inan bu hafta annem gitti ona cok uzuldum
Canim uzuntu ve stresten olmustur bak vucudun bile isyan ediyo artik stres yapma uzulme diye
Insallah oyledir canim mantar neden olur ki ya bi bilgin var mi
Insallah oyledir canim mantar neden olur ki ya bi bilgin var mi
Canim boyle cok degisik seyler bi abla var ona gosterdim mantara benziyo dedi bende kafayi yiyecem nasil olur diye cunku 2 gunde du§ alan bi insanim kiyafetlerim her zaman temiz olur kimsenin bi esyasini giymem cildiracam inan bu hafta annem gitti ona cok uzuldum
Kizlar ben kacarrr kahvalti yapip dogruuu sonuclarimi almaya gitcez :)
Kizlar ben kacarrr kahvalti yapip dogruuu sonuclarimi almaya gitcez :)
Saolun kizlar ama benim dediklerim vajinamda degildi vucudumda cikiyodu gogus bolgelerimde bende dr gittim mantar dedi ilac ve krem verdi skinti ve sitres yapmis dedi uzuntu dışarı vurmus anlayacağınız offf offff
Saolun kizlar ama benim dediklerim vajinamda degildi vucudumda cikiyodu gogus bolgelerimde bende dr gittim mantar dedi ilac ve krem verdi skinti ve sitres yapmis dedi uzuntu dışarı vurmus anlayacağınız offf offff
benimde aynı göğüs bölgemde olmuştu stresten miş sadece merhem kullanmıştım sanırım ve hemen geçti bi daha da olmadı 4-5 yıl once olmuştu
gecmis olsun canimm stres yapma
kızlaaaaaaaarrrrrrrrrrrr minicik iki haftalık bebeğimin size selamı varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sLm kızlar bu topiğe şimdi bakıyorumda cahilliğimi hoş görün ne demek bu batına 1 haftadan az kalanlar ?
adetine 1 haftadan az kalanlar demek canım... bat adet demek, benimde 6 gün kaldı hiç umudum yok ama hayırlısı inş.
Tşk.ederim bu işlere yeni başladım da bazı kelimelere durumlara fransız kalıyorum 3-4 ay dır uğraşıyorum bende kısmet
inş. fazla ugrasmassın canım ben merdeyse 2 yıldır ugrasıyorum.. artık aşılama yapılacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?