batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

Eki Görüntüle 623952
kızlar bu da bu sabah yaptığım test

tatlımmmm hadi hayırlı uğurlu olsunnnnn...çok sevindim sizin adınızaaaa
hadi bi kan testini de yaptırda rahatlasın için, ama bildiğin çift çizgi işte bu
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, darısı da bizim başımıza olsunnnn....

Bu arada herkese günaydınnnn...
bu gün itibariyle kırmızılar beni karşılamış durumda,umutlar bir sonraki aya kaldı artık...
eslem topiğe pek girmiyorsun ama girersen benim batımı 4 mart olarak değiştirirsen sevinirim....

hayirlisi olsun canim insallah hepimiz tuttururuz

canım benim bu ay tutturmamam gerekiyor ilaç kullandığım için dr um bu ay hamile kalmayacaksın dedi bende içimden zaten bir türlü kalamadımki bu ay kalmayım dedim artık marta kaldı benim hayal bu arada yeni batımı bir türlü hesaplayamadım kafa karıştı mala bağladım resmen malum şubat 28 çekiyoya mart 1-2-3 mü desem bilemedim 27 aralıktı sonra 31 ocak oldu şimde ne olacak bilemedim valla

canım bel ve gogus agrm iyice arttı ama şu yerleşme kanaması olmadı ya ona takıldım neyse yarın kan testnde ckcak her şey

canım bu yerleşme kanamasına pek takılmamak lazım diye düşünüyorum benim adetimden öce kahverengi bir akıntı geldi daha doğrusu gelmiş sabah wc ye girdiğimde görmüştüm vede umutlanmıştım ama çok sürmedi kırmızılar biz geldiiiiiik dediler çok gereklilermiş gibi

ayberk ececim çok sevindim cnmmm inş. kanda da çıkar cnm dua et bizede bayadır topiğe girip okulanları okuyup çıkıorumm senin yazdığın bel ağrısı baş ağrısı falan sen ne yazdıysan bende de aynısı var karın ağrısı mide yanması falan ben üşüttüm diodum sanada cvp yazıcaktım cnm bu kadar erken belirti olmaz üşütmüşsündür diee sonra acil çıkmam gerekti yazamadımm ama sen hamileymişsin bende senle aynı belirtileri yaşıorum ve benimde adetim 13 14 şubat gibi ayy acaba bende de varmıdır bak bu ay çok ümitsizdim ne ovu testi ne bişi hiç bişi yapmadım doğru düzgün ilişkide olmadı ümitsizdim ama şimdi acaip bi heyecan sardı rabbim hayırlısını versin inş...

canım sen nerelerdesın yawwwwwwww:26:

anladım canım ama ben artık belirti dinlemeyeye calışıyorum:26:

benimde cumartesi olmam gerekiyordu 30.günümdü olmadım 4 ocak da oldum bugün 4 şubat :) hala olmadım inş. birşeyşer vardır..süt renginde akıntım var sadece kasıklarım sancılanıyor hafif gögüs agrım hiç yok sadece dolgun biraz :)

canım parmağınla kontrol edebilirsin eğer parmağına sert bişey geliyorsa bilki hastalancaksın rahim aşağı inmiş demek oluyor budurumda eline hicbirşey gelmiyorsa sevin...yatağa yat bi kontrol et bakalım ben bu ay denedim doğru valla hasta oldum)

canım neden bir test yapmıyorsun süt rengi akıntı da hamişlik belirtisi kasık sancısı vs de tabiki. Göğüs ağrısı da herkeste olmuyor.

Ayberk_ece naptın canım yaa kan testi yaptırcam dedin bir daha görünmedin sonuç ne merak ettimm??

Eslemcim batına 10 gün var kaptırma kendini boşver sen bir kaç kez daha çalışma yap nolur nolmaz. Bizi gizliden gizliden takip etmen de güzel ama topic de gördüğün gibi eski sohbet yok bir hafta bile girmesen 5 dk da geçmişi okuyup bitirebilirsin.

Kızlar öncelikle Rabbim hepimize tez zamanda hayırlısıyla bebek versin.Benimde bu 2. ayım ve 16 aylık evliyim geçen ay kendimi ve belirtilerimi o kadar çok dinledimki kesin hamileyim dedim ama sonuç malesef olmadı.Geçen ay ayın 8 inde gece hastalandım.Bu ayda korunmadık ve dün iannılmaz bir baş ağrım oldu akşam açık pembe kan gördüm sabah ise uyandığımda peçetede sanki regl bitiminde gelen kahverengi akıntı tarzı bir kan vardı.Şu anda ne kanamam var nede regl ime dair bir ağrı sızı..Önceleri hiç 3-4 gün önceden başlayan bir kanamam olmazdı regl öncesi.Bugün nette araştırıken yerleşme kanamsı diye bişey okudum.Bu yerleşme kanamasında aynı regl ağrısı gibi ağrı oluyormu bilenizi varmı acaba ?

onasıl oluyor neresıne bakacaz:26::26::26::26:

anladım canım ama ben artık belirti dinlemeyeye calışıyorum:26:
cnm bende belirti falan takmıorum artık ama bi anda ümit oldu inş. doğru olur ama ben yine ümitsizliğe devam ediorum çünkü moralim bozuk bügün heveslerim kırıldı anladığın

cnm kaptırmıorum yaa söz verdim kendime bu ay gün saymıycam diee adetim geçmeden test yapmıycam diee
evet topic yavaşlamış çok ama cnm gerçekten ben buraya girince çok kaptırıorum kendimi her duyduğumu yapmak istiyorum biri hamileyken böle belirtim oluyo dese hemen ay bende de var oluyorumm :26::26::26:

evet haklısın canım malesef insan etkileniyor. Pek kafaya takmayınca da geliyo bebişler.
Hevesin neden kırıldı ne oldu birileri canını mı sıkıyor senin?

evet haklısın canım malesef insan etkileniyor. Pek kafaya takmayınca da geliyo bebişler.
Hevesin neden kırıldı ne oldu birileri canını mı sıkıyor senin?

cnm nolucak sanki herkes birlik olmuş üstüme üstüme gelio bunalıorum artıkk sıkılıorummm rabbim duysun sesimide hayırlı sağlıklı bi evlat nasip etsin banada isteyen herkese de

Kızlar merabaaa sabah kan verdim sonuç yarın çıkacak ben bugün başka bir markayla yine test yaptım o da pozitif çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…