ikinci çizgi yumurtlama olduğu zaman çıkar canım reglime 5 gün var diyorsun yumurtlamanın çoktan olmuş olması lazım değil mi sen yumurtlama dönemlerini biliyor musun az çok
kızlar evde ovulasyon testi vardı.bende dayanamadım onu yaptım.ikinci çizgide çıktı.bu ne şimdi anlayamadım yaa.reglime 5 gün var halbuki.yardım :???
ümitlenmek istemiyorum bende canım.neyse bikaç gün daha bekleyim en iyisi
inş kızlar hamile kalırsınız ben 15 aylık evliyim evlendim hemen hamile kaldım ve 5.5 aylıkken bebeğime spina bifida teşhisi konuldu gebeliğim sonlandırıldı ve tek sebebi folik asit eksikliği kullanmamıştım..şimdi 9 ay oldu ve ben bu ay korunmayı bıraktım..6 aydırda folik asit kullanıyorum sizlerde kullanın çok önemli...ve batım ocak 3 daha var ama Allahım öncelikle sağlıklı bir bebek versin..çok zor kızlar inanın olmuyorsada zamanı gelmemiştir..inş. 2012 bana kötü geldi 2013 umudum hayırlısıyla hamile kalırım..Allahım hepimizin kucaklarını doldursun..
zaten 5 gün varmış daha regline ümitlenme ama ümidinide yitirme ne kadardır bebek sahibi olmayı istiyorsun canım
inş kızlar hamile kalırsınız ben 15 aylık evliyim evlendim hemen hamile kaldım ve 5.5 aylıkken bebeğime spina bifida teşhisi konuldu gebeliğim sonlandırıldı ve tek sebebi folik asit eksikliği kullanmamıştım..şimdi 9 ay oldu ve ben bu ay korunmayı bıraktım..6 aydırda folik asit kullanıyorum sizlerde kullanın çok önemli...ve batım ocak 3 daha var ama Allahım öncelikle sağlıklı bir bebek versin..çok zor kızlar inanın olmuyorsada zamanı gelmemiştir..inş. 2012 bana kötü geldi 2013 umudum hayırlısıyla hamile kalırım..Allahım hepimizin kucaklarını doldursun..
ben varım gerçi biraz geç gelmişim amaa
nerdesin kız sen beni bıraktın buralarda tek başımaaaa vaaayyyyy halıma
napıyım baktım sen beni bırakmılşın önce benimde canım sıkıldı çıktımm
oooo yooooyemek falan yedik kız oturdum şimdi bir bakıyım dedim offf şu p.tesi olsa hemen beklemek zor yaa
aynen cnm bizde öyle yemek falan yedikk kız gelen giden yok mu daha sendee
yok ya arada bir hafif sancı giriyor o kadar yani 15 dk bir 1,2 dk'lık bir sancı regli olucakmış gibi değil anlamadım gitti
inş. hamilesindir kızz benimde normale döndü sanki adet ama hala rengi koyu ve az gelioo
bilemedim ki şimdi bişey var mı yok mu bende senin de normale dönüyor demek ki inşallah düzelir senin ki de eslemcim ben şimdi çıkıyorum yarın da giremeyebilirim girersem görüşürüz giremezsem p.tesi görüşürüz hadi hayırlısı bakalım ne olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?