batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

senin sonuc ne cıktı canım....merak ettim ..

senin sonuc ne cıktı canım....merak ettim ..

yok bendede bisi sabah gebelik testi yaptim silikte olsa cizgi gordum bi sevindim anlatamam hatta bir ara aradim kocayi sozde mujde vericem neyseki acmadi teli sonra aradan gecti bi ovulasyon testi yapayim dedim bi baktim test hafif soluklasmis sonra kocadan baska bi tes istedim aldi gelirken ondada silik cikti test iyimi?isin komigi ovu. Testi siparis etmistim mail atmistim ben hamileyim galiba testleri istemiyorum diye Allahtan yollammislar testleri istemezsen kargoyla gonderirsin demisler of of resmen oy una geldik saka maka hoc alistirmisim hamile olduguma cok enteresan ama adete bir gun kala yumurtlamak

selam kızlaaarrr hastaneden geldim şimdi testleri yaptırdım bakalım ne çıkıcak merakla bekliyorum

hoşgeldinn canımmm inşallah güzel sonuçlar çıkarrr

inşallah bişey çıkmaz 12 buçuk gibi çıkıcakmış sonuçlar internetten bakıcam kan vermek sorun değilde asıl önümüzdeki p.şembe için korkuyorum rahim filmi varya

hoşgeldinn canımmm inşallah güzel sonuçlar çıkarrr
yeşilcik nasılın bakalım? aklıma ne geldi biliyomusun.. hani sen bu yumurtlama döneminde moralin bozulmuştu ya hatıladın mı? demekki hamile kalmak için dediğin şart değilmiş.. burdan bunu çıkarabiliriz

inşallah bişey çıkmaz 12 buçuk gibi çıkıcakmış sonuçlar internetten bakıcam kan vermek sorun değilde asıl önümüzdeki p.şembe için korkuyorum rahim filmi varya
cnm sen nasılsın? inşallah tahlillerin iyi çıkar.. stres yapma sakın cnm...
bu arada eslem nerelerde bayadır takip edemiyorum da...

eslemin bu aralar işi varmış el işi yapıyomuş yetiştirmem lazım dedi pek giremicem demişti ondan girmiyordur heralde kız gülücük sen rahim filmi çektirdin mi hiç

eslemin bu aralar işi varmış el işi yapıyomuş yetiştirmem lazım dedi pek giremicem demişti ondan girmiyordur heralde kız gülücük sen rahim filmi çektirdin mi hiç

yok cnm ben çektirmedim hiç...
nasıl oluyo hiç bilmiyorum....:44::44::44:

yok cnm ben çektirmedim hiç...
nasıl oluyo hiç bilmiyorum....:44::44::44:

ya dün randevu alırken ağrı oluyor mu diye sordum kadın dedi ki bana bizde yeni aletler var normalde rahim filmi için rahimin düz durması için metal aletler falan takılıyormuş ama bizde ki röntgen aleti rahim ne tarafa dönükse o taraftan çekiyor hiç başka aletlere ihtiyaç kalmıyor ağrı da olmuyor o yüzden dedi yine de tedirginim ben :18::18::18::18::18::18:

estradiol 18.96
fsh 7.02
lh 8.15
prolaktin 22.65

sonuçlar çıkmış kızlar ne anlama geliyor bunlar yani

canım 2 defa cekıldım ılk cıhazı takarken acıyor bıde o metalde acıyor okadar

sağol canım ya o kadar acısın bişey olmaz da çok acımasın :18::18::18::18::18::18:

sen hormon testı yaptırdın sanırım yanında referans degerler yok mu

referans değerlerini yazmamışlar internetten baktım şimdi bişey yok gibi görünüyor ama tam anlayamadım tabi evet hormon testi ben bir sıkıntı var mı yok mu diye baktırmak istedim birde rahim filmi istedi doktor işte o da haftaya yapılıcak

prolaktın yuksek olmasında dıkkat et referans degerlerını bılmıyorum aslında benımde yaptırmam lazım prolaktınım bı aralar yuksektı dusurmek ıcın ılac almıstım o yusek olunca hamıle kalmak cok zor dıye bılıyorum

sağol canım neyse beklicem artık doktora gidince öğrenicem elbet

Kızlar sizlere bi haberim var,benim bat 22 ocaktı ve adet olmadım hala.test yapmak da istemiyordum bişey çıkmayacak gene diye ama kardeşim merak etti test aldı geldi ve çıkan sonuca şok oldum hala da inanamıyorum,ikinci çizgi çok net çıktı,az önce sağlık ocağına kan testi için gittim ama öğleden sonra test yapmıyorlarmış yarın sabah gidicem ben de.Ama hala inanamıyorum,kan testinde çıkana kadar da inanamayacağım.inşallah kızlar kan testinde de çıkarda hüsrana uğramam:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…