batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

rüyacannn napıyosunn canım kırmızıların gelmiş yarın nedern hastaneye gidemiyosun anlamadım

3. gün de gitsen bence çok bişey farketmez canım :)

kızlar bugün bat ama gelmedi ovulasyon testi yaptım dün akşam kıpkırmızı 2çizgi çıktı gebelik testi yaptım bişi cıkmadı yarın kav vereceğim....

kızlar bugün bat ama gelmedi ovulasyon testi yaptım dün akşam kıpkırmızı 2çizgi çıktı gebelik testi yaptım bişi cıkmadı yarın kav vereceğim....

benimde bu ay aynisi oldu canim ovulasyon testi kipkirmizi iki cizgi cikti ustelik iki farkli testte ama gebelik testi negatif normalde ic bole bisi olmazdi kac aydir yapiyorum adet gunume kadar silik cizgi cikar sonrada adet gunumde adet olurdum...bu ay var bizde bisi ama hayirlisi...

Merhabalar .Benim batımda yarın merakla bekliyorum işallah .Allah hepimize hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin işallahhhhh.

Evet canim hormon testi prolaktin estradiol falan doktor 2.gunu dedi ama yarin gidemicem esil goturucekti beni normalde yarin olmam lazimdi o yuzden yarina toplanti ayarlamis o da mecburen p.sembe gidicem bisey olmaz heralde degil mi

selamun aleykum kizlar, bugun ve yarin mumkun oldugunca selam verin Rabbim hasretimiz olan seylere kavusturuyomus

Selaminaleykumm kizlar nasilsiniz hepinizin kandilini kutlarim allahim bu mubarek gunde insallah dualarimizi kabul eder ve bize saglikli sehatli dinli imanli annesini babasini seven hayirli evlatlar verir insallah amin.kizlar ben bundan 2 sene once bu mubarek gunde aksam vakti bi kac defa namazla basinda namaz kildiktan sonra yasin okumustum ve inanin o gun aksam ben ne dua ettiysem hepsini allahim kabul etmisti lutfen sizde bol bol dua edin ve allahim bollugundan ve bereketinden bizede verir insallah AMINNN....

inş hayırlısı cnm hakkınızda inş olacak bu gun sizin ve kendim için dua ediyorum...her nekadar kendim için çok ümidim olmasada...

Kızlar günaydınn

Batı bugün olan ne çok kişi varmış umarım güzel haberler verirsiniz.

ayberk_ece cim sen denemelere devam et doktorun tahlil muayene filan etmemiş ama bence seni rahatlatmak için öyle yapmıştır yani şimdi onların sııntısıyla gerilme diye.

nikiiy cim sen nasılsın?? Hepimiz birbirimize dua edelim bu gece..

burcuhayal cim sen nasılsınnn???

eslem ortalarda yok..

rüyacan bence farketmez canım yaa genelde doktorlar 3. gün istiolar ben 4. gün yaptırmıştım ama bi problem çıkmamıştı yani için rahat olsun.

inş hayırlısı cnm hakkınızda inş olacak bu gun sizin ve kendim için dua ediyorum...her nekadar kendim için çok ümidim olmasada...
çok tsk ederım fılologum Allah hepimizin dualarını kabul etsin bu mübarek günde (AMİN) ama benım bebısım tutmamıs yıne bellı suan cok agrım var kesın olucam bugun hayırlısı artıkk ama ümidimizi yitirmeyelim

Kızlar Allah ın selamı hepimizin üzerine olsun...
Bu mübarek günde duam : "Allah ım sen bizlere ve tüm kullarına dualarının en hayırlısını ver, bizlere eğer kendi neslimizden bir soy nasip edeceksen bu soyun evlatlarının sağlıklı, ahlaklı, dürüst, temiz, saygılı, senin salih kullarından olmasını nasip eyle; bilip bilmeden işlediğimiz tüm günahları ve isyanları affeyle inşallah... amin"...

Kızlar bu aydan pek bir beklentim kalmadı, dün de eşim çok geç geldiği için değrelendiremedik, bu günde mübarek gün... Allahtan ümit kesilmez ama en değerli günleri kullanamadım.Bunda da vardır bir hayır diyorum. üzgünüm ama üzülmenin faydası olmadığını biliyorum, çok üzerine düştüm, kendimi yıpratmakla kalmıyorum eşimi de harap ediyorum, günaha giriyorum...
Bir süre bebek ile ilgisi olan hiç bir topikte olmayacağım, bebek konusunu bu mübarek günde Allahıma havale ediyorum, nasipse olur. Benim bu aciz halimle nafile çırpınmalarımla olmuyor işte..

Sizin güzel haberlerinizi almayı tabiki isterim (eslem, ebru, dkk, ayberk ece ve adını sayamadığım diğer arkadaşlar) bu nedenle lütfen bana hamilelik haberlerinizi özelden atın...
Bende söylemek istediğim birşeyler olursa özelinizden yazarım...

Kendimi biraz tamir edeyim uygun bir zamanda ben aranıza dönerim...
hadi sağlıcakla kalın, Allaha emanet olalım...

Oy kiz valla boyle konusman uzdu beni allahim senin icin hayirli olani versinin hayirsiz olanida hayirliya cevirsin amin

Allaha sukur iyiyim canim sen nasilsin minik fasulyemiz nasil iyimi

saol canımm idare ediyorum işte batımın bitmesini bekliyorum su ovulasyon testınden alıcam da ınternetten mı alsam eczanedenmı onu dusunyorum bıde nasıl yapılıyor onuda pekbılmıyorum ona bakıcam sen nasılsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…