canım kaç aylık evlisin benim topikten biliyorum seni aynı evde oturanlar topiğnden
hiç korunmadınmı
bende de yok bişey 5 ay olcak
geçen aya kadar neden korundn cnm keşke korunmasaydın hiç vajinusmusu yenmişin şükürmeraba canim benimde 6ay oldu ama ben gecen ay vajinusmusu yendim daha 6kere iliski yasadk esimle bu ay daha sık caliscaz bakalim gecen aydan beri de hic korunmadik umidimi kesmek icin daha coooookkkkk erken bende biraz aceleciyim ismimin anlaminda oldugu gibi hemen olsun istiyorum ama kismet iste bakalim ne zaman olcak sen bebek dusunuyo musun simdi kv.ler falan istiyo mu
slm kızlar nasılsınız bayağı şeyler olmuş okudum bir kısmını bazılarına çok kızdım bebeği sakınanlar varya onlara karnına dokunmayla bebeğe bişey olmaz canım bastırsa bile en fazla ne kadar bastırabilirki ben hamileyken bir seferinde yüzüstü uyumuşum farkında olmadan garibim oğlum rahatsız olunca bir tekmeyle uyandırdı beni yani o kadar basit değil arkadaşlar dokunmakla hafif bastırmakla bişey olmaz
bu arada benim bata 8-9 gün var ama sabahtan beri göğüslerim acıyo bu kadar erken acıma olmamıştı hiç
Ya canim evet ama hamilelikte hassaslasiyor ya kadinlar ondandir belki
geçen aya kadar neden korundn cnm keşke korunmasaydın hiç vajinusmusu yenmişin şükür
ben 5 aydır kornmuom hala olmadı
istiyolar evet
insallah hamissindir canim benimde sabah belimde bi agri vardi galiba yumurtluyorum
sorunun varmı cnm adet düzebsizliği falan vajinusmus olsa bile sprem illaki gider yumurtalarayok yanlis anladin tatlim hic korunmadik zaten daha yeni yeni alisiyorum bu iliski durumuna esimde korunmak istemedi cocuk istiyorum dedi bekliyoruz bakalim ben korunmayi hic dusunmedim cunku sonradan pisman olan cok, benim kv.ler de istiyolar ama onlar once eltimden bekliyolar eltimde 1,5yillik evliler bebisleri yok daha
gunaydin kizlar bi ruya gordum keske uyanmasaydimmm ruyamda kucuk bi tuhafiyeye girip bebe iplerine bakiyorum sonra diyorum ki cinsiyeti belli degil ki daha en iyisi beyaz aliyim diyorum bebe kiyafetlerine bakiyorum hamileymisim ahh ahhh ben anca ruyamda gorucem boyle galiba
sorunun varmı cnm adet düzebsizliği falan vajinusmus olsa bile sprem illaki gider yumurtalara
off deme böyle...inş bizimde olacak ve bizlerde yaşacaz bu tadı Allah'ın izniyle.
Turizim isi magzaci yani yazin is oluyo kisin yok ama benim adam cok yorulmus gibi yatiyo boyna
kız gülmekten mahvettin beni yaa
senin ne derdin var kocanla bırak uyusun ne güzel en azından sana sarmaz
horul horul uyur
kizlar merabalar, biraz oncesi kanser hastasi olan kv.lerin eski bi komsusunu gormeye gittik kadin cok kotu halde cok uzuldum bide gelini var yeni hamileymis ve mide bulantilari oldugu icin annesinin yanina gidecekmis yani kv.si hasta, kocasi vardiyali calisiyo bu kiz sirf midesi bulandigi icin annesine gidiyo sanki orda bulanmiycak yazik yani kadin bizi gorunce aglamaya basladi beni yalniz birakmayin falan diye ALLAHİM KİMSEYE DERMANSİZ DERT VERMESİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?