• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

cnm belirtiler falan yalan ben bunu anladımm kendimiz uyduruyoruzz bence takma kafana üzülme demiycem çünkü ben hala üzülüoruumm bu gün içime çok karamsarlık kapladıı habire ağlıorum dün akşama kadar ağladım zaten bu günde öyle çok etkiledi bu sefer beni çok umutlanmıştım gerçekten bu ayy:43::43::43:

ya canım ben uydyrduguma ınanmıyorum bızzzat acısını cektım ve ben onların hamıle belrıtısı oldugunu onceden bılmyordum burda ogrendım oyuzden psiklojık degıl ama demmekkı sebebı baskaymıs:14::14::14::14:

kızlar belirtiler falan hikaye geçen ay benim belirtilerimi görseniz kesin hamilesin derdiniz ama öyle olmuyo adet gecikmedikce umutlanmayın bence

ayy bende ağlamazdım da çok sıkmışım heralde kendimi filme bile güle güle gittim ama kendimi sıkıorum yattım sedeyeye yine öyleyim doktoru bi gördümm çocuk gibi başladım ağlamaya ama öyle böyle deil ltutamıorum kendimi doktor bile filmden sonra gittim yanınaa sen kendini ne kadar sıkmışsın öyle dioo :9::9::9::9:

çektirmediğim bi şu film kaldı, onu da mı çektirsem diyorum. eşim izin vermiyor, şu bir yıl olayına takmış durumda bir yıl dolsun ondan sonra öyle tıbbi girişimlere başlarız durduk yerde kendine acı çektirme diyor.. bu erkekler vallahi daha mantıklı biz hep duygularımıza yenik düşüyoruz. hayatın merkezine koyduk bebek fikrini bu günü ziyan ediyoruz.eşim hazır bebek yokkan istediğini yap daha güzel işte diyo, gez, tatil yapalım, gece geç uyuyalım sabah 12de kalkalım. bebek olunca da o hayatın gerekliliklerini yaşarız diyo ama..... ben dönüp dolaşıp hep bebeğe getiriyorum muhabbeti, bıktırıyorum sanırsam:50:

hoşgeldin cnm ben iki gündür diplerdeyim moralim çok kötü bide akşam eşimle biraz tartıştık hepten bozuldu moralim daha kahvaltı sofrası duruyo ortada ben ağzıma bişi sürmedimmcanım çok sıkkın nefes almakta bile zorlanıorum sankii:14::14::14::14:

reglimin ilk günü öyle geçer bende de..canın ne istiyosa onu yap zorlama kendini canım bende hayırlısıyla şu haftayı da atlatsam iyi olurum. resmen bunalımdayım şuan her yumurtlama haftam böyle gergin, bunalımlı stesli, zorlamalı geçiyo. bu istemeden hamile kalanlara imreniyorum yaaa:ssz:

ya canım ben uydyrduguma ınanmıyorum bızzzat acısını cektım ve ben onların hamıle belrıtısı oldugunu onceden bılmyordum burda ogrendım oyuzden psiklojık degıl ama demmekkı sebebı baskaymıs:14::14::14::14:

canım iyiki kan testi yaptırmadın bak...inşallah bir sonraki ay hepimiz hamile kalıcaz:2:

çektirmediğim bi şu film kaldı, onu da mı çektirsem diyorum. eşim izin vermiyor, şu bir yıl olayına takmış durumda bir yıl dolsun ondan sonra öyle tıbbi girişimlere başlarız durduk yerde kendine acı çektirme diyor.. bu erkekler vallahi daha mantıklı biz hep duygularımıza yenik düşüyoruz. hayatın merkezine koyduk bebek fikrini bu günü ziyan ediyoruz.eşim hazır bebek yokkan istediğini yap daha güzel işte diyo, gez, tatil yapalım, gece geç uyuyalım sabah 12de kalkalım. bebek olunca da o hayatın gerekliliklerini yaşarız diyo ama..... ben dönüp dolaşıp hep bebeğe getiriyorum muhabbeti, bıktırıyorum sanırsam:50:

reglimin ilk günü öyle geçer bende de..canın ne istiyosa onu yap zorlama kendini canım bende hayırlısıyla şu haftayı da atlatsam iyi olurum. resmen bunalımdayım şuan her yumurtlama haftam böyle gergin, bunalımlı stesli, zorlamalı geçiyo. bu istemeden hamile kalanlara imreniyorum yaaa:ssz:

canım iyiki kan testi yaptırmadın bak...inşallah bir sonraki ay hepimiz hamile kalıcaz:2:

zaten yaptırmıcaktım canım gecmeden eger yarın olmasaydım evde test yapcaktımm

kızlar belirtiler falan hikaye geçen ay benim belirtilerimi görseniz kesin hamilesin derdiniz ama öyle olmuyo adet gecikmedikce umutlanmayın bence

katılıyorum sana. geçen ay bende kesin hamileyim diyordum... hatta eşim bile demişti sen çok değişik görünüyorsun diye dış görünüşüme bile yansımıştı....
belirti aramak yok bundan sonra:20:

ben geldiiim :10::10::10::10::10::10::10:
esaskız eslem yok mu bugün? aaa ruya görüşemedik ne zamandır??
zikzak da galiba burada, nasılsınız kıızlar ne var ne yok bakalım ??

iyidir ipekcim yaa sen nasılsın iyisindir inşallah bekleyip duruyoruz işte bebişleri ne zaman gelicekler diye :1::1::1:

oluruna bırakmak lazım adet gecikince anca ozaman meraklanmak lazım ben artık akıllandım

kızlar 2 gündür giremiyorum bu ara moralim pek iyi değil kendimi de çok iyi hissetmiyorum zaten özellikle psikolojik olarak her şeyden herkesten uzak olmak istiyorum ben yokken bayağı paylaşım olmuş okuyamadım valla çok fazlaydı işlerde yoğun zaten bu aralar fırsat buldukça aranızda olurum

kızlar 2 gündür giremiyorum bu ara moralim pek iyi değil kendimi de çok iyi hissetmiyorum zaten özellikle psikolojik olarak her şeyden herkesten uzak olmak istiyorum ben yokken bayağı paylaşım olmuş okuyamadım valla çok fazlaydı işlerde yoğun zaten bu aralar fırsat buldukça aranızda olurum

sen yine de çok uzuak durma ama... birlikten kuvvet doğar.özleriz:6:

cnm benim 2 ay önce o kadar çok belirtim vardı ki ama öyle böyle deill kesin hamileyim dedim daha önce hiç yaşamadığım şeylerdi çünküü ama olmadı ondan sonra anladım ki belirti hikaye zaten belirtiler hamilelik geçmeden çıkmazmışş

cnm zorlamıorum zaten amaa kötü hissediorum kendimi sadece yatıp uyumak istiyorum eşimdende bana biraz ilgi göstermesini konuşup dertleşmesini istiyorum ama nerdeee böyle olunca hepten kötü oluyorumm

evet cnm anlattığın gibi ama benim ananeminde olmamış sonra bel çektirmiş olmuş ondan bende denemek istedimmcnm ben cuma gecesi vermiştim benim elime salı günü geçtiicnm su içimin dikkat et ve hergün aynı saatte yap bazılarında silik çıkabiliomuş sen de ikinci çizgi çıktığında değerlendirmişssinn kız sen kaç yaşında evlendin 17 mi bende 18 de evlendim şimdide 20 yaşındayımm banada diolardı 20 yi geç kalırsın falan diee 3 ay sonra 21 olucam ama hala tık yokkk:9::9::9:
Ay canim ya olur olr daha kucuguz biz

cnm benim 2 ay önce o kadar çok belirtim vardı ki ama öyle böyle deill kesin hamileyim dedim daha önce hiç yaşamadığım şeylerdi çünküü ama olmadı ondan sonra anladım ki belirti hikaye zaten belirtiler hamilelik geçmeden çıkmazmışş

cnm zorlamıorum zaten amaa kötü hissediorum kendimi sadece yatıp uyumak istiyorum eşimdende bana biraz ilgi göstermesini konuşup dertleşmesini istiyorum ama nerdeee böyle olunca hepten kötü oluyorumm

erkeklerin üzerine pek konuşmak istemediği bi konu bu ama. biz en azından burada bile olsa konuşup dertleşiyoruz onlar hep içine atıyor bence onlar daha kötü durumda.

kizlar yaaa ben su icince vajinal akintim oluyo normalde de oluyo ama su ictikten sonra akinti oldugunu hissediyorum sizde de var mi boyle bi durum

Mrb kizlar of ya moralim cok bozuk ne zamadir olu kadin gibiyim ne tam bi temizlik yapabiliyorum ne de erken kalkabiliyorum kocam da horul horul uyuyup duruyo adini horlak koydum kacamin gerceten ruhsal bi bunalimin icine giriyorum zaten bebekte yok offf offf:5::43:

kızlar bu bel çeken kadın biraz saçmalamışş adetin 3. günü çekicem dio sonra ben o akşam ilişkiye gircekmişim o öyle yapmış olmuşş görümcesinede yapılmış onunda olmuş annemde demiş öyle şey mi olurr falan 2 gün öncede annem bi rüya görmüştü kızlar sanki kadına malum olmuşş o kadının oturduğu mahallede bi çukur açılmış içi pislik doluymuş yani lağım çukuru ben onun içine girip elimde kocaman bi balıkla çıkmışım annemde at o balığı o yenmez orası pis demiş bende atmışım sonra annemle ikimiz o çukura bakmışız içi hep balık doluu belki yapsam hamile kalırım ama asla yapmamm başka birini buldukk şimdii bu adetin bitince bana gelicekmiş çekicekmiş belime çarşaf sarcakmış ben kalkmıycakmışım yatıcakmışım bakalım hayırlısı olsunn inş. bundan fayda görürüzz

Mrb kizlar of ya moralim cok bozuk ne zamadir olu kadin gibiyim ne tam bi temizlik yapabiliyorum ne de erken kalkabiliyorum kocam da horul horul uyuyup duruyo adini horlak koydum kacamin gerceten ruhsal bi bunalimin icine giriyorum zaten bebekte yok offf offf:5::43:

ahh cnm ben 3 gündür elimi işe sürmedimm evimi pislik götürüyoo ama götürsün bananee mutfakta sofra duruyo ama beni canım yapmak istemio yapmıycaamm :50::50::50::50: kafam bişeyi takıkken yapamıorum napıyımm:43::43::43:

Back