• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

zaten bu reglinin en kötü yönü bu heralde biri bişey dese de bağırıp çağırsam diye bakıyorum

son 5 gün bakalım ne olucak ben ağlamam da çok heyecanlanıyorum doktora bile gidince offf yaaa offff :31::31::31::31:

ayy bende ağlamazdım da çok sıkmışım heralde kendimi filme bile güle güle gittim ama kendimi sıkıorum yattım sedeyeye yine öyleyim doktoru bi gördümm çocuk gibi başladım ağlamaya ama öyle böyle deil ltutamıorum kendimi doktor bile filmden sonra gittim yanınaa sen kendini ne kadar sıkmışsın öyle dioo :9::9::9::9:

ayy bende ağlamazdım da çok sıkmışım heralde kendimi filme bile güle güle gittim ama kendimi sıkıorum yattım sedeyeye yine öyleyim doktoru bi gördümm çocuk gibi başladım ağlamaya ama öyle böyle deil ltutamıorum kendimi doktor bile filmden sonra gittim yanınaa sen kendini ne kadar sıkmışsın öyle dioo :9::9::9::9:

canım da nasıl tatlı istiyor var ya ne yemek yapsam diye düşünüyorum birde bu tickeri nasıl yaptınız kız hepinizde aynısı var :)

Son düzenleme:
zaten bu reglinin en kötü yönü bu heralde biri bişey dese de bağırıp çağırsam diye bakıyorum

son 5 gün bakalım ne olucak ben ağlamam da çok heyecanlanıyorum doktora bile gidince offf yaaa offff :31::31::31::31:

sınırım tepemde olur o vakıtler ama bu yag cokda ağladım ota boka zatı duygusalım ama bu ay haddıden fazla

selam kızlar

yumurtlama günümdeyim 3 gün iliski önerdi dr yumurtam gelismemis ama yinede önerdi hayırlısı bakalım bat 4ü ekleyin benide

selam kızlar

yumurtlama günümdeyim 3 gün iliski önerdi dr yumurtam gelismemis ama yinede önerdi hayırlısı bakalım bat 4ü ekleyin benide
naber kız zikzak görüşemiyoruz bayadır hee hadi hayırlısı bakalım nasılsın iyi misin

benimde son 3 gün herkes için hayırlısı olsun inş. rabbımiz kaderımızdekını kalbımıze razı eylesin inş.
son 5 gün benim de birde regli olursam rahim filmi çektiricem ben onun da stresi var bende birde canım bu tickeri nasıl yaptınız herkeste var

iyi diyelim iyi olalım canım sen nasılsın

klomen kullanmaya basladm bu ay yumurtam gelismedi canım

iyi diyelim iyi olalım canım sen nasılsın

klomen kullanmaya basladm bu ay yumurtam gelismedi canım
bende iyi olmaya çalışıyorum işte regli olursam rahim filmi çektiricem doktor dedi biraz korkuyorum da

Slm kızlar :40:
naber nasılsınız :42:
iyidir kız senden naber birde ben sana arkadaşlık göndericektim ama gönderemedim senin profilde arkadaşlık gönder yazmıyor

Kizlar karbonat testi yaptim dibe coktu :((((
Yapmasaydim keske ....
bende yapmıştım bi kaç ay önce dibe çökmüştü sonra regli olmuştum ama yanlış da çıkabilir canım sen ne kadardır istiyorsun bebek

bende iyiyim canım adetim bitmek bilmedi bu ay acayip bi dönem geçiriyorum çok şükür bugun temizlenicem
malum yakında yumurtlarım:9::9:
yine umut yeni umut bakalım bu ay sayısalı tutturabilcem mi
bilemiyorum kısmet:39::39::39:
hadi bakalım yeni ay yeni umutlar inşallah dkk sen ne kadardır istiyorsun

bende iyi olmaya çalışıyorum işte regli olursam rahim filmi çektiricem doktor dedi biraz korkuyorum da

iyidir kız senden naber birde ben sana arkadaşlık göndericektim ama gönderemedim senin profilde arkadaşlık gönder yazmıyor

eeee kız biz zaten senle arkadaşız ben sana arkadaşlık yollamıştım sende kabul etmişsin sonra arkadaş olduk o yüzden senin sayfanda arkadaşlık yolla isteği yok canım:16::16::16::16:

Back