rahim filmi dediğin renkli ulturason değil dimi
aminnn benim de son 5 heyecanlı bekleyıs suruyorinş canım hayırlısı olsun hepimiz için
inş canımiyi yumurtla sağlam olsun
inşallah canım ya
tavukları geçtik yumurtlama konusunda
enazından onların yumurtası işe yarıyor bizimkiler her ay çöpe gidiyor yazıııııııkk
dr renki ulturasyon istedi kağıtta pelvik us olarak işaretlenmiş bu ne oluyoki ruyacım
bende yapmıştım bi kaç ay önce dibe çökmüştü sonra regli olmuştum ama yanlış da çıkabilir canım sen ne kadardır istiyorsun bebek
hadi bakalım yeni ay yeni umutlar inşallah dkk sen ne kadardır istiyorsun
bilemedim ki zikzakcım internetten araştırdın mı
benim de son 5 gün ondan canım tatlı istiyor ee burcucum sen çalışıyor musun evde misin
başka bir topikte bir bayan vardı 15 yıldır istiyordu kısmet olmamış Allah'ın takdiri sabredelim Allah sabredenleri sever mutlaka mükafatını verir hepimizi görüp duyuyor kendimizi üzmememiz aksine Allah'a sığınmamız lazım ben hep dua ediyorum Allah'ım hayırlısını ver diye ağlama üzülmeevet canım yeni umutlar doğuyor her ay bi yıkım oluyor bide yeni umut ikisi arasında gidip geliyoruz
ben tamm 4 yıldan beri istiyorum
ya bu röntgen gibi filmini çekiyor ama rahime ilaç veriyorlar net görünsün diyecanım senin anlattıgın gibi şeyler buldum bende ilac ile dolduruluyormuş falan bilmiyorum anlamadım gitti
bilemedim ben onuuugidince görcem artık napıyım
ben geldiiim
esaskız eslem yok mu bugün? aaa ruya görüşemedik ne zamandır??
zikzak da galiba burada, nasılsınız kıızlar ne var ne yok bakalım ??
yok canım hsg diye geçiyor vajinal yoldan bir ilaç veriyorlar yukardan röntgenini çekiyorlar rahimin böylece yumurtalıklar kanallar falan görünüyor kapalı mı açıkmı falan diye ama ilacı verirken biraz sancı oluyormuş adet sancısı gibiymiş ama korkuyorum yaa
dr renki ulturasyon istedi kağıtta pelvik us olarak işaretlenmiş bu ne oluyoki ruyacım
evet canım yeni umutlar doğuyor her ay bi yıkım oluyor bide yeni umut ikisi arasında gidip geliyoruz
ben tamm 4 yıldan beri istiyorum
ben geldiiim
esaskız eslem yok mu bugün? aaa ruya görüşemedik ne zamandır??
zikzak da galiba burada, nasılsınız kıızlar ne var ne yok bakalım ??
kıslarrr sınırımden aglıycam regl oldumm hamıs belırtılerım vardı cok hemde tabı adet belırtılerımde oldu ama yanı gununden 1 gun once oldum ve belkı haytımda 1-2 kez omustur bu offfffffffff offfffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?