batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

rahim filmi dediğin renkli ulturason değil dimi

yok canım hsg diye geçiyor vajinal yoldan bir ilaç veriyorlar yukardan röntgenini çekiyorlar rahimin böylece yumurtalıklar kanallar falan görünüyor kapalı mı açıkmı falan diye ama ilacı verirken biraz sancı oluyormuş adet sancısı gibiymiş ama korkuyorum yaa

dr renki ulturasyon istedi kağıtta pelvik us olarak işaretlenmiş bu ne oluyoki ruyacım

evet canım yeni umutlar doğuyor her ay bi yıkım oluyor bide yeni umut ikisi arasında gidip geliyoruz
ben tamm 4 yıldan beri istiyorum

evet canım yeni umutlar doğuyor her ay bi yıkım oluyor bide yeni umut ikisi arasında gidip geliyoruz
başka bir topikte bir bayan vardı 15 yıldır istiyordu kısmet olmamış Allah'ın takdiri sabredelim Allah sabredenleri sever mutlaka mükafatını verir hepimizi görüp duyuyor kendimizi üzmememiz aksine Allah'a sığınmamız lazım ben hep dua ediyorum Allah'ım hayırlısını ver diye ağlama üzülme
canım senin anlattıgın gibi şeyler buldum bende ilac ile dolduruluyormuş falan bilmiyorum anlamadım gitti
ya bu röntgen gibi filmini çekiyor ama rahime ilaç veriyorlar net görünsün diye

ben geldiiim
esaskız eslem yok mu bugün? aaa ruya görüşemedik ne zamandır??
zikzak da galiba burada, nasılsınız kıızlar ne var ne yok bakalım ??

31inde tabi adet falan olmazsam ogün klomen kullandım değiştirirmi ki batı bilmiyorum

ben geldiiim

iyi ipekcim sen nasılsın dağıldık ya hepimizde kasım konusunda hep birlikteydik güzeldi

eskisi gibi değilmiş çok acılı değil artık kolaylaştı diye duydum ben,tüpler için ve genel durum görüntüleniyormuş
korkma canım halledersin ..

dr renki ulturasyon istedi kağıtta pelvik us olarak işaretlenmiş bu ne oluyoki ruyacım

pelvik karından bakılan canım renkli ultrason doppler diye geçiyor karnından bakıcaklar yani, idrara dolu olman yeterli,

Allah en kısa zamanda nasip eder inşallah, rabbim her kuluna ayrı ayrı imtihanlar vermiş hakkımızda hayırlısı olsun ...

ben geldiiim

hoşgeldin cnm ben iki gündür diplerdeyim moralim çok kötü bide akşam eşimle biraz tartıştık hepten bozuldu moralim daha kahvaltı sofrası duruyo ortada ben ağzıma bişi sürmedimmcanım çok sıkkın nefes almakta bile zorlanıorum sankii

evt idrara sıkısık gel dediler ama ne görceklerki karından anlamadım

kıslarrr sınırımden aglıycam regl oldumm hamıs belırtılerım vardı cok hemde tabı adet belırtılerımde oldu ama yanı gununden 1 gun once oldum ve belkı haytımda 1-2 kez omustur bu offfffffffff offfffffffff

cnm belirtiler falan yalan ben bunu anladımm kendimiz uyduruyoruzz bence takma kafana üzülme demiycem çünkü ben hala üzülüoruumm bu gün içime çok karamsarlık kapladıı habire ağlıorum dün akşama kadar ağladım zaten bu günde öyle çok etkiledi bu sefer beni çok umutlanmıştım gerçekten bu ayy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…