zaten bu reglinin en kötü yönü bu heralde biri bişey dese de bağırıp çağırsam diye bakıyorum
son 5 gün bakalım ne olucak ben ağlamam da çok heyecanlanıyorum doktora bile gidince offf yaaa offff
ayy bende ağlamazdım da çok sıkmışım heralde kendimi filme bile güle güle gittim ama kendimi sıkıorum yattım sedeyeye yine öyleyim doktoru bi gördümm çocuk gibi başladım ağlamaya ama öyle böyle deil ltutamıorum kendimi doktor bile filmden sonra gittim yanınaa sen kendini ne kadar sıkmışsın öyle dioo
zaten bu reglinin en kötü yönü bu heralde biri bişey dese de bağırıp çağırsam diye bakıyorum
son 5 gün bakalım ne olucak ben ağlamam da çok heyecanlanıyorum doktora bile gidince offf yaaa offff
canım da nasıl tatlı istiyor var ya ne yemek yapsam diye düşünüyorum birde bu tickeri nasıl yaptınız kız hepinizde aynısı var :)
tatlı bı tek reglı yakşalsınca canım cok ceker
benimde son 3 gün herkes için hayırlısı olsun inş. rabbımiz kaderımızdekını kalbımıze razı eylesin inş.
naber kız zikzak görüşemiyoruz bayadır hee hadi hayırlısı bakalım nasılsın iyi misinselam kızlar
yumurtlama günümdeyim 3 gün iliski önerdi dr yumurtam gelismemis ama yinede önerdi hayırlısı bakalım bat 4ü ekleyin benide
son 5 gün benim de birde regli olursam rahim filmi çektiricem ben onun da stresi var bende birde canım bu tickeri nasıl yaptınız herkeste varbenimde son 3 gün herkes için hayırlısı olsun inş. rabbımiz kaderımızdekını kalbımıze razı eylesin inş.
Slm kızlar
naber nasılsınız
hg canım iyi sen nasılsın
bende iyi olmaya çalışıyorum işte regli olursam rahim filmi çektiricem doktor dedi biraz korkuyorum daiyi diyelim iyi olalım canım sen nasılsın
klomen kullanmaya basladm bu ay yumurtam gelismedi canım
iyidir kız senden naber birde ben sana arkadaşlık göndericektim ama gönderemedim senin profilde arkadaşlık gönder yazmıyorSlm kızlar
naber nasılsınız
bende yapmıştım bi kaç ay önce dibe çökmüştü sonra regli olmuştum ama yanlış da çıkabilir canım sen ne kadardır istiyorsun bebekKizlar karbonat testi yaptim dibe coktu(((
Yapmasaydim keske ....
hadi bakalım yeni ay yeni umutlar inşallah dkk sen ne kadardır istiyorsunbende iyiyim canım adetim bitmek bilmedi bu ay acayip bi dönem geçiriyorum çok şükür bugun temizlenicem
malum yakında yumurtlarım
yine umut yeni umut bakalım bu ay sayısalı tutturabilcem mi
bilemiyorum kısmet
bende iyi olmaya çalışıyorum işte regli olursam rahim filmi çektiricem doktor dedi biraz korkuyorum da
iyidir kız senden naber birde ben sana arkadaşlık göndericektim ama gönderemedim senin profilde arkadaşlık gönder yazmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?