cnm ben bu gün test yaptım negatif çıktı zaten adet belirtileri de başladı cnm benden ümit yok bu ayyy
Allahtan ümit kesilmez tatlım daha 2 günün varmış.Adet günün gelmeden önce yapılan testlerin dogru olma yüzdesi çok az.Bu ay olmasada önümüzdeki aylar alırız inşallah hayırşlı haberlerini..
cnm benimkiler geldi zaten bu gün ağrılarım vardı artık önümüzde ki ayaa
Benimkilerde gelecekler bugün yarın.Üzmeyelim kendimizi ocak ayı inşallah şanslı gelir:)Yığılmak yok yola devam...
cnm üzülme sakın nasip değilmiş debelki bu senin için daha hayırlıdır cnmarkadaşlarbu ay pek güzel haberler duyamayacağız galiba bende de ufaktan leke oldu devamı henüz yok ama sanırım yarın devamı da kendini gösterirkısmet kısmetse pzrt doktoruma
gidicem aşılama düşünüyorum bakalım ne dieycek
cnm çıkmadık candan ümit kesilmezz üzülmeyin lütfen belkim olmazsınbenimde adet gelecek galiba hissediyorum ovuda adete yakın pozitif cıkarsa hamilelik olablir diye okumustum onuda yaptım ama hiç cizgi cıkmadı tek cizgiyle kalakaldım.her ay umitlenyruz esimle ama adet gelince dibe vuruyoruz.hakkımızda hayrlısı olsun hepimizn.
günaydııınnn kızlaaaarrr eslemcim üzülmüyorsun değil mi kısmet böyleymiş daha vakti var demek ki bakalım benim bugün olmam lazım ama gelen giden yok ilerleyen saatlerde ne olucak acaba
canlarım nasılsınız rabbim inşallah hayırlı haberlerinizi duyarmayı nasip eder .. eslem 4112 im diyete mi başladın tariflerini benimlede paylaşırmısın .. bu arada bizde bebeğimize veda ettik6. haftamızda kalp atışları durmuş bizde dün veda etmek zorunda kaldık artık sizden hayırlı haberler bekliyoruz....
canlarım nasılsınız rabbim inşallah hayırlı haberlerinizi duyarmayı nasip eder .. eslem 4112 im diyete mi başladın tariflerini benimlede paylaşırmısın .. bu arada bizde bebeğimize veda ettik6. haftamızda kalp atışları durmuş bizde dün veda etmek zorunda kaldık artık sizden hayırlı haberler bekliyoruz....
eslemcim aklına takılan bişey varsa ara istersen belki daha 2 günün vardı ondan mı böyle oldu dersin?
yaa bu sitede bi doktor var bora cengiz die ona sordum test yaptınızmı dedi bende dün yaptım negatif çıktı dedim o zaman sorun olmaz felan dedi ama bilmiorum şu anda ağrım yok hiç ama aklımda da nie sağ tarafımda ağrı yok die takıldı acaba sağdaki yumurtayla hamile kaldım da soldaki boş olduğu için atıyo mu ne biliyim yaa kafam karıştı allak bullakoldum şimdii
cnm çok çok geçmiş olsunn allahım bidaha yaşatmasın inş...
evet cnm diyete başladım bugün dördüncü günüm 92yle başladım bugün 89.7 çıktım çok sevindim
cnm hiç bişey yapmıyorum ben saat 12 de kahvaltı yapıyorum peynir zeytin gün aşırı yumurta domates salatalık ve 3 dilim ekmekle beyaz ekmekle. saat 3 de bi meyve yiyorum akşam 5 de 2 kepçe çorba, sebze veya et kuru baklagil artık o gün yemekte ne varsa ondan 1 tabak, pilav makarna veya patates varsa ekmek yemiyorum yoksa 2 dilim akşam ekmek yiyorum saat 8 9 gibi de bi meyve yiyorum bol bol su içiyorum cnm böyle yani özel bişey yok tatlı falan yemiyourum kaç gündür muhtemelen 2 kiloyla vucuttaki ödemi attım ama olsun bana güzel geldi daha da şevke geldim yani inş. 70e kadar düşücem
üzülme dicem ama üzülmemek elde değil canım Allah böyle uygun görmüş demek ki hayırlısı buymuş demekten başka bişey gelmez elden inşallah bir daha başına böyle ibşey gelmez
devam ediyormu peki eslemcim regliye benzer şeyler bence sen bi kaç gün daha bekle belki düzelir normal haline döner belki dediğin gibi bir yumurta döllenmiş diğeride dışarı atılıyor olabilir doktora bunu da söylesene bi ne dicek bakalım
inşallah cnm ... bugun daha iyiyim artık göz yaşı kalmadı sanırım bugun hiç ağlamadım ... hım dikkat et ama bütün vitaminlerden almaya çalış çok güzel inşallah istediğin kiloya kadar düşersin ... çok öpt.
söyledim şimdi ama çıktı doktor da galba siteden cvp bekliorum bakim ne diycek tedavi sürecinde olabilir diyo ama ben tedavi olmuyorum ki yani ilaç falan kullanmıyorum evet regle benzio aslında ama benim dedim ya ilk iki gün falan böyle sulu gibi olr 3. günü falan bu şekilde olur ne biliyim şu anda ağrım yok ama kafama takıldı işte
ama sen dün hastalandın normalde 23 değil miydi belki erken geldiği için böyle gariplik oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?