batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

Duanıza bende katılabilirmiyim ? Yeni üye oldum da . Çok güzel bir etkinlik . Rabbim bunu başlayanlardan ve okuyanlardan razı olsun inş . Cümlemizin gönlüme göre versin . Selam ve dua ile . Hayırlı cumalar :)

aaa ben olsam bende kızarım nie karışıo yamuk yumukda olsa ben örüyorum eşime ne karışıo kii
şafak1 yarın regl günüm. ama bugün de gelebilir. sanki belirti var gibi gibi
cnm üzülme yaa bi daha ki aya inşşş.

cnm benim ilk ölçtüğümde 8 di ilaç kullanmaya başladım nodul bendede yok geçenlerde bıraktım ilacı 3e yükselmiş sonra tekrar başladım şu an 3.5 larda falan hamilelikte zarrlı diye biliorum çünkü doktor öyle dedi bana ihmal etme ilaçlarını sakın iç düzenlii zate sana yüksek soz verirr heen düşerr

arkadaşlar mrbb bende bu siteye bayadır bakıyorum cokda hosuma gidiyor konular sohbetler.
ben 4 aydır evliyim sanırım bebek istiyorum son tarihimde 23 ü sanrım bat dediğiniz o oluyor ben tam bilemiyorum ne demek istediğinizi henuz o konulara vakıf değilim :)

evet bat adet tarihi oluyor canım bende burda öğrendim
hakkında hayırlısı olsun bizde bebek istiyoruz
rabbim kucağımız boş bırakmaz inşallah

Ya kizlar sizin iki adet arasinda kac gun oluyo benim adet bitti bitecek yeni adet tarihim 14subat ama yeni adet olan arkadaslar yine benden once adet olucak 31-32gun cok mu fazlaaaa

eslemcim sen hamilemisin yoksa ben mi yanlış anladım. inşallah hamileisindir.okursan eğer cvp yaz olurmu.bizde önümüzdeki hafta tekrar doktora gicez. yeniden sıfırdan yaptırcaz kontrollerimizi allah bu ay olur hepimizn. bişey sorucam sana benim yumurtalarımda biraz tenbellik var öle demişti doktor sence şu çatlatma iğneleri işe yararmı alsam vurdursam mı ne diosun bakıyorum yazılolar topiklerrde iğne vurduruoz falan die bende yapimmi?

ya 4 gün önce falan sağ kasığımda şiddetli bir batma oldu. ve süt beyazı akıntı geldi. ve göğüslerimde şiş. bilmiyorum yani emin değilim gülüm . yap mı diyorsun yani?

Canim belirtiler hamilelik belirtisi olabilir ya da yumurtluyo da olabilirsin insallah melegin seninledir test yap bize de haber ver

Slm kizlar ben geldim yav kizlar benim bu ay 3 gun adetim surdu iki gundur tik yok bende bugun yikandim ve sogan suyuna basladim ve ovu. Testti yapim aaa bide baktim silik cizgi olamaz dedim erkende yumurtlayamam dedim neyse kullanma klovuzunda fazla su icmeyin falan diyo neyse ilkinde su falan icmedim sonra 3 4 su bardagi su ictim eger dedim bu da 2 cizgi cikarsa test yanlis nayseki tek cikti insallah anlatabilmisimdir yani demek istedigim ben erkenmi yumurtluyo olabilirim:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…