Bu ay yeşilcik eslem ve adını unuttuğum başka kimler varsa onlar hamile olsun. Öbür ay sen, ben ayberkece halay başı çekelimmmmm. Birlikte kalalımki birlikte sayarız doğum için şafak, benimki 100gr aldı seninki kaç gr aldı?, ay hangi marka çocuk bezi alsak bu muhabbetleri edicez daha nereye hemen ümitleri katlettinnnn
Ümitlerimin ve ümitlerinizin katili olmayınnnnnn
kız kocamında sancısı tutucak değil ya bananeee gircek işteeay yazık kadına bak gör nelere saebep oluyor:18::18::18:
cnm umutsuzluk yokk bana doktor demiştiki sen bebek olsan umutsuz karamsar stresli sinirli bi kadının annen olmasını istermisin istemezsin o yüzden sen böyle oldukça o bebek gelmiycek kendini rahat bırak her zaman ümitli ol bencede öyle hadi söyle bakalım sihirli cümlemiziii.......ayy valla eslemcim azından bal damlıyor ama yok
bende ümit falan kalmadı ne yazık ki
zaman ne zaman olacak merak ediyorum ama bu ay degil
Bu ay yeşilcik eslem ve adını unuttuğum başka kimler varsa onlar hamile olsun. Öbür ay sen, ben ayberkece halay başı çekelimmmmm. Birlikte kalalımki birlikte sayarız doğum için şafak, benimki 100gr aldı seninki kaç gr aldı?, ay hangi marka çocuk bezi alsak bu muhabbetleri edicez daha nereye hemen ümitleri katlettinnnn
Ümitlerimin ve ümitlerinizin katili olmayınnnnnn
5yıllık eliyim 4yıldan beri her ay umut heray hüsran hayal kırıkları göz yaşı
insanın elinde değil zamanla öyle konuşmaya başlıyorsun
kısmet diyoruz heray ama kısmet olmuyor elden bişey gelmiyor
etrafın konuşmasın insanı öyle daralyıyor ki anlatama bazen kafan göz dal diyor şeytan
bu ay yeşilcik eslem ve adını unuttuğum başka kimler varsa onlar hamile olsun. öbür ay sen, ben ayberkece halay başı çekelimmmmm. Birlikte kalalımki birlikte sayarız doğum için şafak, benimki 100gr aldı seninki kaç gr aldı?, ay hangi marka çocuk bezi alsak bu muhabbetleri edicez daha nereye hemen ümitleri katlettinnnn
ümitlerimin ve ümitlerinizin katili olmayınnnnnn
kız kocamında sancısı tutucak değil ya bananeee gircek iştee
cnm umutsuzluk yokk bana doktor demiştiki sen bebek olsan umutsuz karamsar stresli sinirli bi kadının annen olmasını istermisin istemezsin o yüzden sen böyle oldukça o bebek gelmiycek kendini rahat bırak her zaman ümitli ol bencede öyle hadi söyle bakalım sihirli cümlemiziii.......
ayy en güzel dedin kızzzzzz ağzına sağlık ezan okunuyo şu anda allahım ezanın hürmetine bu okuduklarımı yaşayalım bir an önce herkes en yakın zamanda evlat kokusunu çeksin içinee
5yıllık eliyim 4yıldan beri her ay umut heray hüsran hayal kırıkları göz yaşı
insanın elinde değil zamanla öyle konuşmaya başlıyorsun
kısmet diyoruz heray ama kısmet olmuyor elden bişey gelmiyor
etrafın konuşmasın insanı öyle daralyıyor ki anlatama bazen kafan göz dal diyor şeytan
kız kocamında sancısı tutucak değil ya bananeee gircek iştee
Cnm umutsuzluk yokk bana doktor demiştiki sen bebek olsan umutsuz karamsar stresli sinirli bi kadının annen olmasını istermisin istemezsin o yüzden sen böyle oldukça o bebek gelmiycek kendini rahat bırak her zaman ümitli ol bencede öyle hadi söyle bakalım sihirli cümlemiziii.......
Ayy en güzel dedin kızzzzzz ağzına sağlık ezan okunuyo şu anda allahım ezanın hürmetine bu okuduklarımı yaşayalım bir an önce herkes en yakın zamanda evlat kokusunu çeksin içinee
Kızlar çok tatlısınız yaa moral veriyorsunuz bana ve bugun güldürüyorsunuz beni herşeye gülüyorum hayırdır inşallah daha düne kadar haberle bile ağlıyordum durduk yere bugun ise gülüyorum
kızlar sizce ben kafayı mı yedim
doğanın çok güzel bir dengesi var. Iyi kötü, acı tatlı, güzel çirkin, doğru yanlış hep bir arada allah bunların dengesini bize gösterek kendi gücünü ve kudretini bizim de acizliğimizi hatırlatıyor bize...
Hayal kırıklığı ile biten her aydan sonra kendime bunu hatırlatıyorum, demekki benim daha vaktim değil tam pişmedim demekki diyorum. Biz hep sağlıklı, güzel evlat diye dua ediyoruz ama rabbim belkide bizim sağlıklı güzel annebabalar olabilmemiz için pişmemizi, imtihanımızı başarıyla, sabırla atlatmamızı bekliyor....
Işte bundan yıllar sonra çocuklarımızı büyütürken benimle, istemeden bir anlık zevk eseri hamile kalmış bir anne arasındaki farkı yaşayacak çocuklarımız... Ben bunu biliyorum, allahımdan tüm isteyen anne babalara tez vakitte hayırlı haberler diliyorum...
Biraz felsefik oldu biliyorum ama konuyla ilgili görüşümü yazayım dedim, birbirimizi daha iyi anlarız böylece
Doğanın çok güzel bir dengesi var. İyi kötü, acı tatlı, güzel çirkin, doğru yanlış hep bir arada Allah bunların dengesini bize gösterek kendi gücünü ve kudretini bizim de acizliğimizi hatırlatıyor bize...
hayal kırıklığı ile biten her aydan sonra kendime bunu hatırlatıyorum, demekki benim daha vaktim değil tam pişmedim demekki diyorum. Biz hep sağlıklı, güzel evlat diye dua ediyoruz ama Rabbim belkide bizim sağlıklı güzel annebabalar olabilmemiz için pişmemizi, imtihanımızı başarıyla, sabırla atlatmamızı bekliyor....
İşte bundan yıllar sonra çocuklarımızı büyütürken benimle, istemeden bir anlık zevk eseri hamile kalmış bir anne arasındaki farkı yaşayacak çocuklarımız... Ben bunu biliyorum, Allahımdan tüm isteyen anne babalara tez vakitte hayırlı haberler diliyorum...
Biraz felsefik oldu biliyorum ama konuyla ilgili görüşümü yazayım dedim, birbirimizi daha iyi anlarız böylece
kalacaağım ne kız ben hamileyim diycenn biz kaldık zaten çoktanpeki söylüyorum ( ben bu ay hamile kalacağımmmmmmmm) inşallah
Doğanın çok güzel bir dengesi var. İyi kötü, acı tatlı, güzel çirkin, doğru yanlış hep bir arada Allah bunların dengesini bize gösterek kendi gücünü ve kudretini bizim de acizliğimizi hatırlatıyor bize...
hayal kırıklığı ile biten her aydan sonra kendime bunu hatırlatıyorum, demekki benim daha vaktim değil tam pişmedim demekki diyorum. Biz hep sağlıklı, güzel evlat diye dua ediyoruz ama Rabbim belkide bizim sağlıklı güzel annebabalar olabilmemiz için pişmemizi, imtihanımızı başarıyla, sabırla atlatmamızı bekliyor....
İşte bundan yıllar sonra çocuklarımızı büyütürken benimle, istemeden bir anlık zevk eseri hamile kalmış bir anne arasındaki farkı yaşayacak çocuklarımız... Ben bunu biliyorum, Allahımdan tüm isteyen anne babalara tez vakitte hayırlı haberler diliyorum...
Kızlar ben şimdi çıkmak zorundayım pazar gidicem alışveriş yapmam lazım geri geldiğim zamanda içli köfte yapacam isreyen var mı
kalacaağım ne kız ben hamileyim diycenn biz kaldık zaten çoktan
Ayy cnm ne güzel yazmışsın bende bugün bunu düşündüm istediği ilk ay hamile kalnda tabi çok sever evladını ama biz bebeğimiz için neler yaşadık neler katlandık kaç kere insanların kırıcı lafalrından dolayı gizli gizli ağladık raabim bunun sonucunda bize sağlıklı hayırlı bi evlat nasip ettiğinde eminim herkesten çok kıymetin, bilicez bizz inanıyorum buna her evladımızn kokusunu içimize çektiğimizde rabbimize binlerce şükür edicez mucizemiz içinnn
Kızlar ben şimdi çıkmak zorundayım pazar gidicem alışveriş yapmam lazım geri geldiğim zamanda içli köfte yapacam isreyen var mı
amaa yaa ben içli köfteyi çok severimm cnm çektii
bu gün bizimde pazarımız var kocam 5de işten çıkınca gidicez ordanda market alışverişinee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?