batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

bende hamile olursam sezeryan istiyorum diyodum bizim hemşire arkadaş sezeryanı anlatınca eşimin rengi değişti keyif için asla sezeryan olamazsın diyo şimdi

an itibariyle ovulasyon testlerim ve gebelik testlerim elime ulaşmış bulunmakta, kayınvalidem de gördü utancımdan renkten renge girdim o ne deyince anlatmaya çalıştım ama pek bişey anlamadı kadın ne bilsin ovulasyon ne

hadi bakalımmm hayırlı uğurlu olsssuuunnn :) bu ay bende testle hazırlanıcam, bu konu ile ilgili yaptığım herşeyi bi defter tuttum not ediyorum. başarıya ulaşırsam tez yazarım vallaahhiii

ha ha haaaaa ayyy kızlar siz bugun beni ç.ok güldürdünüz yaaa
napıyorsunuz siz yine adamlar öyle şeyleri izletiyorsunuz yazık
ben bile izlemeye cesaret edemiyorum :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

bende hamile olursam sezeryan istiyorum diyodum bizim hemşire arkadaş sezeryanı anlatınca eşimin rengi değişti keyif için asla sezeryan olamazsın diyo şimdi
bencede yaa çok kötü bi sorun olmadıkça normalden şaşmammm
ha ha haaaaa ayyy kızlar siz bugun beni ç.ok güldürdünüz yaaa
napıyorsunuz siz yine adamlar öyle şeyleri izletiyorsunuz yazık
ben bile izlemeye cesaret edemiyorum :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

izlesin anam izlesin ben doğumumada sokucam girmem dio girdircemm görsün ne acılarla oluyo o çocuk kıymetimi bilsinn şimdi bile neler yapıorum ne acılar çekiorum bilsin kıymetimi amaa dimi

hadi bakalımmm hayırlı uğurlu olsssuuunnn :) bu ay bende testle hazırlanıcam, bu konu ile ilgili yaptığım herşeyi bi defter tuttum not ediyorum. başarıya ulaşırsam tez yazarım vallaahhiii

sağol canımmmmm bende telefonuma indirdiğim takvime kaydediyorum herşeyi olusa gün gün yazıcam buraya takvimimdeki herşeyi

ay inşallah bu ay nokta atışı yaparızda hamile kalabiliriz
bende aldım bu ay ilk defa denicem inşallah tuttururuz

izlesin anam izlesin ben doğumumada sokucam girmem dio girdircemm görsün ne acılarla oluyo o çocuk kıymetimi bilsinn şimdi bile neler yapıorum ne acılar çekiorum bilsin kıymetimi amaa dimi

alemsin kız eşimde illa olursa doğuma bende gircem diyo yok istemem diyorum yok gircem ne dersen de diyo

ama yazık kız ben bile cesaret edemiyorum
arkadaşım doğum yapacaktı bende doğuma girmemi istedi ama ben giremem kusura bakma dedim çünkü korkuyorum
bi kere açim izleyim dedim yok olmadı hemen kapattım dayanamadım

Kızlar benim sinyaller başladı yakında kırmızılar gelir sancılar gelip gelip gidiyor
bana haber veriyor
bak ben yoldayım geliyorum boşuna ümitlenme diyor
Sende anne olmaz diyor

kız bende giremem yani korkarım ondan sonra doğuramam benim eltim nst çekilmek için doğumhaneye girmiş kadın orda gözünün önünde doğuruyomuşş kendine gelememiş 1 saat hemşire falan sallıyomuş eltimi kadında tık yok o akşam eve gelio korkudan sancısı tutuyoo doğru doğumaa

Kızlar benim sinyaller başladı yakında kırmızılar gelir sancılar gelip gelip gidiyor
bana haber veriyor
Sende anne olmaz diyor

kız öyle deme belki bebişin diodur anne bak ben burdayım kendine banada dikkat et ağır iş yapma yukarı uzanmaa diodurr

ay yazık kadına bak gör nelere saebep oluyor:18::18::18:

bana haber veriyor
Sende anne olmaz diyor

kız niye öyle diyosun sen evladın olmasını bu kadar çok istiyoken neden senden anne olmasın sakın böyle şeyler düşünme

kız öyle deme belki bebişin diodur anne bak ben burdayım kendine banada dikkat et ağır iş yapma yukarı uzanmaa diodurr

ayy valla eslemcim azından bal damlıyor ama yok
bende ümit falan kalmadı ne yazık ki
zaman ne zaman olacak merak ediyorum ama bu ay degil

bana haber veriyor
Sende anne olmaz diyor

Bu ay yeşilcik eslem ve adını unuttuğum başka kimler varsa onlar hamile olsun. Öbür ay sen, ben ayberkece halay başı çekelimmmmm. Birlikte kalalımki birlikte sayarız doğum için şafak, benimki 100gr aldı seninki kaç gr aldı?, ay hangi marka çocuk bezi alsak bu muhabbetleri edicez daha nereye hemen ümitleri katlettinnnn

Ümitlerimin ve ümitlerinizin katili olmayınnnnnn

ayy ne güldümmmmm

kız niye öyle diyosun sen evladın olmasını bu kadar çok istiyoken neden senden anne olmasın sakın böyle şeyler düşünme

5yıllık eliyim 4yıldan beri her ay umut heray hüsran hayal kırıkları göz yaşı
insanın elinde değil zamanla öyle konuşmaya başlıyorsun
kısmet diyoruz heray ama kısmet olmuyor elden bişey gelmiyor
etrafın konuşmasın insanı öyle daralyıyor ki anlatama bazen kafan göz dal diyor şeytan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…