bende benimkine sezeryan izlettimm adamın tonsiyonu falan düştü fenalaştı bembeyaz oldu korktum dedim gidio adamm dio sakın sezaryan yapma falan diee
geçen eşimin işten arkadşıyla lkarısı geldi kadın hamile işte hastane falan laf açıldı sezaryen yaparım belki falan eşim dioki hemen sen sezeryanın naıl olduğunu bilionmu izle bide bakim yaptırabilcenm, diee ayy çok güldük yaa
an itibariyle ovulasyon testlerim ve gebelik testlerim elime ulaşmış bulunmakta, kayınvalidem de gördü utancımdan renkten renge girdimo ne deyince anlatmaya çalıştım ama pek bişey anlamadı kadın ne bilsin ovulasyon ne
bende benimkine sezeryan izlettimm adamın tonsiyonu falan düştü fenalaştı bembeyaz oldu korktum dedim gidio adamm dio sakın sezaryan yapma falan diee
geçen eşimin işten arkadşıyla lkarısı geldi kadın hamile işte hastane falan laf açıldı sezaryen yaparım belki falan eşim dioki hemen sen sezeryanın naıl olduğunu bilionmu izle bide bakim yaptırabilcenm, diee ayy çok güldük yaa
bencede yaa çok kötü bi sorun olmadıkça normalden şaşmammmbende hamile olursam sezeryan istiyorum diyodum bizim hemşire arkadaş sezeryanı anlatınca eşimin rengi değişti keyif için asla sezeryan olamazsın diyo şimdi
ha ha haaaaa ayyy kızlar siz bugun beni ç.ok güldürdünüz yaaa
napıyorsunuz siz yine adamlar öyle şeyleri izletiyorsunuz yazık
ben bile izlemeye cesaret edemiyorum :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
hadi bakalımmm hayırlı uğurlu olsssuuunnn :) bu ay bende testle hazırlanıcam, bu konu ile ilgili yaptığım herşeyi bi defter tuttum not ediyorum. başarıya ulaşırsam tez yazarım vallaahhiii
an itibariyle ovulasyon testlerim ve gebelik testlerim elime ulaşmış bulunmakta, kayınvalidem de gördü utancımdan renkten renge girdimO ne deyince anlatmaya çalıştım ama pek bişey anlamadı kadın ne bilsin ovulasyon ne
izlesin anam izlesin ben doğumumada sokucam girmem dio girdircemm görsün ne acılarla oluyo o çocuk kıymetimi bilsinn şimdi bile neler yapıorum ne acılar çekiorum bilsin kıymetimi amaa dimi
ay inşallah bu ay nokta atışı yaparızda hamile kalabiliriz
bende aldım bu ay ilk defa denicem inşallah tuttururuz
bencede yaa çok kötü bi sorun olmadıkça normalden şaşmammm
izlesin anam izlesin ben doğumumada sokucam girmem dio girdircemm görsün ne acılarla oluyo o çocuk kıymetimi bilsinn şimdi bile neler yapıorum ne acılar çekiorum bilsin kıymetimi amaa dimi
alemsin kızeşimde illa olursa doğuma bende gircem diyo yok istemem diyorum yok gircem ne dersen de diyo
ama yazık kız ben bile cesaret edemiyorum
arkadaşım doğum yapacaktı bende doğuma girmemi istedi ama ben giremem kusura bakma dedim çünkü korkuyorum
bi kere açim izleyim dedim yok olmadı hemen kapattım dayanamadım
Kızlar benim sinyaller başladı yakında kırmızılar gelir sancılar gelip gelip gidiyor
bana haber veriyor
bak ben yoldayım geliyorum boşuna ümitlenme diyor
Sende anne olmaz diyor
kız bende giremem yani korkarım ondan sonra doğuramam benim eltim nst çekilmek için doğumhaneye girmiş kadın orda gözünün önünde doğuruyomuşş kendine gelememiş 1 saat hemşire falan sallıyomuş eltimi kadında tık yok o akşam eve gelio korkudan sancısı tutuyoo doğru doğumaa
Kızlar benim sinyaller başladı yakında kırmızılar gelir sancılar gelip gelip gidiyor
bana haber veriyor
Sende anne olmaz diyor
kız öyle deme belki bebişin diodur anne bak ben burdayım kendine banada dikkat et ağır iş yapma yukarı uzanmaa diodurr
bana haber veriyor
Sende anne olmaz diyor
kız bende giremem yani korkarım ondan sonra doğuramam benim eltim nst çekilmek için doğumhaneye girmiş kadın orda gözünün önünde doğuruyomuşş kendine gelememiş 1 saat hemşire falan sallıyomuş eltimi kadında tık yok o akşam eve gelio korkudan sancısı tutuyoo doğru doğumaa
kız niye öyle diyosun sen evladın olmasını bu kadar çok istiyoken neden senden anne olmasın sakın böyle şeyler düşünme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?