batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

ayberk_ece'ye teşekkür ediyoruz bizi aydınlattığı için.ben de bilmiyordum nasıl yapıldığını :46: çok eğlenceliler ya özellikle de şu hamarat hanıma bayılıyorum :6: Eslemcim bi de yasinler bitmediyse canım ben tekrar alabilirim, yarın girince sen yaz da ben okuduğumda cevap yazarım sana :52::12:

cumartesi bat tarihim kızlar bakalım olcm mı ama umidm yok eğer bişe olsaydı belirtım olurdu ben 42günde oluorum geneld böledir.ama kesın olurum ya olmassam bile umit etmem cunku 42den de şaşiyo

kızlar ya benim bat cts günü... benim belirtiler var sanki karnım belim falan ağrıyo. gelcek galiba benimkiler yine...

Hayıt suyunun tadı nasıl? bide nasıl ve günde ne kadar içtin canım? kaçıncı gün başladın içmeye?

Hemen başka bi doktora git ve netleştir durumu canım.. İkiz olabilir ya da dış gebelikte de değerin çok hızlı yükseldiğini duymuştum... sonucu buraya da yaz merak ederiz..

canı m hayıt sıyunun tadı pek güzel değil ama zaten onu meyvesuyuna filan karıştırıp içiyosun . günde iki kahve fincanı kadar. tarifi kendi kutusunun üzerinde yazıyo. Sbah akşam aç karnına içiyosun.adet bitince başladım yumoş gününe kadar içtim.

selam kızlar benimde batım 7 ocaktı test yaptım iki kez gebeyim sanırım c.tesi, doktora gidicem inş.
rabbim tüm isteyenlere sağlıkla evlat nasip eder inş.

gözün aydın canım hayırlı olsun..

Oyyy canim cok guzl bi haber bu duygulandim nerdeyse aglayacam bende gorebilecekmiyim ki o pozitifleri allahim yardim et bana ve tum istiyen kisilere senden baska istiyecek yalvaracak kimsemiz yokkkkkkk....

olur canım olurr sen canını sıkma vakti gelince geliyo bu sıpalar..

Gunaydin kizlar bugun topikimiz bombos mu neee :66: yesilcik bu yumos gunleri ne nasil anliyoruz ve hayit seysini nerden ve ne kadar alabiliriz baska onerdigin bisey var miii adetim bitmek uzere bu ayi garantiye almak istiyorumm bebis istiyoruuuummmmm :84:

ayberk_ece'ye teşekkür ediyoruz bizi aydınlattığı için.ben de bilmiyordum nasıl yapıldığını :46: çok eğlenceliler ya özellikle de şu hamarat hanıma bayılıyorum :6: Eslemcim bi de yasinler bitmediyse canım ben tekrar alabilirim, yarın girince sen yaz da ben okuduğumda cevap yazarım sana :52::12:
yok cnm daha bitmedi 34 tane verildi daha okursan kaç tane okuduğunu yazarsın vnm
kızlar ya benim bat cts günü... benim belirtiler var sanki karnım belim falan ağrıyo. gelcek galiba benimkiler yine...

kız moralini yüksek tutt ümitli ol çıkmadık candan ümit kesilmezz

Kızlaaar günaydın herkese...
Ne var ne yok bakalım, keyifler yerinde mi?
ben bu ay ateş ölçmeye de başladım bakalım hayırlısı :))
Oyalanıyorum en azından

evet cnm ya saolsun baya arkadaşımız varr bende napıyım işte cnm gün sayıyorum daha 9 günüm varr sen napıon nasıl gidio senin bata ne kadar varr

bilemyrum ki canım pek düzeni olmadğı içn tarih belli olmaz :44: belki şubat ilk hafta ?
hem bu defa beklemyrum bat belkide gelmezzz :13:

cumartesi bat tarihim kızlar bakalım olcm mı ama umidm yok eğer bişe olsaydı belirtım olurdu ben 42günde oluorum geneld böledir.ama kesın olurum ya olmassam bile umit etmem cunku 42den de şaşiyo

çok iyi anlıyorum düzensizlik, arada geçen sürenin uzun olması, herkes senede min 12-13 deneme yapabiliyor,
biz bu durumda max 7-8 gibi yani, bence de ümitlenme en güzeli adetten sonra yapılan testtir, erken davranmak
beni üzüyor genelde :50::50:

Gunaydin kizlar bugun topikimiz bombos mu neee :66: yesilcik bu yumos gunleri ne nasil anliyoruz ve hayit seysini nerden ve ne kadar alabiliriz baska onerdigin bisey var miii adetim bitmek uzere bu ayi garantiye almak istiyorumm bebis istiyoruuuummmmm :84:

ececim.. beklenen adet tarihinden önce 14. gün yumurtlama günü oluyor. Adetlerin düzenliyse bu şekilde bile bilirsin yumurtladığını ama düzenli değilse adetin bitimden 10-20. günler arası günaşırı ilişkide bulunarak hamile kalma şansını arttırabilirisn. Mesela adetin 28 günde bir oluyorsa tahmini yumurtlama tarihin adetin 14. günüdür. Yani yumurtan büyüyo sonra çatlayacak.. yaklaşık 24-48 saat yaşıyo bir yumurta spermelerde 48-72 saate kadar yaşayabiliyorlar. İşte bunu denk geitirip o spremlerden bir tanesinin yumurtayı döllemesi gerekiyor ki gebelik olsun..
Yumurtlama döneminde akıntın berrak yapışkan olur. ordan anlayabilrisin yumurtaldığını kimi kadın yumurtlama günlerinde adet ağrısı gibi ağrı çeker ya da karın ağrısı vs hisseder yumurtladığnı.. Bunları takip ederek o günleri kaçırmadan ilişkide bulunman gerekiyo canım .. ( Baya uzun yazdım ama umarım açıklayıcı olmuştur.)

Hayıt suyu da aktarlarda satılan bir şey. Fiatını bilmiyorum ama ya 10 liradır ya da daha ucuz. adetin düzenlenmesine yardımcı olan bişey. Yumurtlamaya filan da faydalı .

Eslemm sen naptin ben senden cok umitliyim var mi belirti falan :)

ayy cnm benim çok saol yaa siz böyle söyldekçe çok mutlu oluyorum kendimi hamile gibi hissediyorumm daha belirtim yok cnm hiç bişi hissetmiorum sadece sol kasığıma batmalar oluyo arada sızı deil ağrıda deil sadece bişey batıo sanki sarı sarıda akıntım var nedendir bilmem

ececim.. beklenen adet tarihinden önce 14. gün yumurtlama günü oluyor. Adetlerin düzenliyse bu şekilde bile bilirsin yumurtladığını ama düzenli değilse adetin bitimden 10-20. günler arası günaşırı ilişkide bulunarak hamile kalma şansını arttırabilirisn. Mesela adetin 28 günde bir oluyorsa tahmini yumurtlama tarihin adetin 14. günüdür. Yani yumurtan büyüyo sonra çatlayacak.. yaklaşık 24-48 saat yaşıyo bir yumurta spermelerde 48-72 saate kadar yaşayabiliyorlar. İşte bunu denk geitirip o spremlerden bir tanesinin yumurtayı döllemesi gerekiyor ki gebelik olsun..
Yumurtlama döneminde akıntın berrak yapışkan olur. ordan anlayabilrisin yumurtaldığını kimi kadın yumurtlama günlerinde adet ağrısı gibi ağrı çeker ya da karın ağrısı vs hisseder yumurtladığnı.. Bunları takip ederek o günleri kaçırmadan ilişkide bulunman gerekiyo canım .. ( Baya uzun yazdım ama umarım açıklayıcı olmuştur.)

Hayıt suyu da aktarlarda satılan bir şey. Fiatını bilmiyorum ama ya 10 liradır ya da daha ucuz. adetin düzenlenmesine yardımcı olan bişey. Yumurtlamaya filan da faydalı .

canim ben bu yumurtlama gunlerini farkedemedigim icin internetten ovu. testi aldim bide aktardan bi kac sey alayim diyorum beni bilgilendirdigin icin cok tesekkur ederim :)

pureipek send mi duzensizsin benim gibi..c.tesi kesin olcm ama hç karnım ağrımıo göğusler normal.bu ayın sonunakadar yolu warişte çunku bu belirsizlik kötu ya heran oluosun buay olmasam bidaki ay olurum.we asla test yapmicm.malesef biz 8 dokuzkereanca oluoz şansimız az

ayy cnm benim çok saol yaa siz böyle söyldekçe çok mutlu oluyorum kendimi hamile gibi hissediyorumm daha belirtim yok cnm hiç bişi hissetmiorum sadece sol kasığıma batmalar oluyo arada sızı deil ağrıda deil sadece bişey batıo sanki sarı sarıda akıntım var nedendir bilmem

Insallah bebis vardir bebiiiiissssss :emir_bebek:

kizlar benim adetlerim bazen 31bazen 32 stresli vs zamanlarda 35gunde bir oldugu bile oluyo acaba bi sorun olabilir mi kis olmadigini biliyorum da acaba pko muyum

Back