batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

ayy ne güzel rabbim bizede nasip etsin inş...

cnm rümeysa için olanı yazmıştım evet

cnm nie eşinin ailesiyle yaşıosun evlendiğinden beri mi yeni mi

cnm sen adet oldun muu

Evet canim bugn 3. Gunum ya yazmistim buraya ve canim sen benim 1 tane yasn okudugumu gormedin mi yoksa

Evet canim bugn 3. Gunum ya yazmistim buraya ve canim sen benim 1 tane yasn okudugumu gormedin mi yoksa
ben görmemişim cnm yaa listeye yazıyım cnm yeni bat nee
valla canım annem öyle syldi brde hamle kalnca br ipi okyup düğüm atıp belinebağlycakmşın düşük olmsn dye o suryide bana sylyince yazarm brda yapmak isteyen yapr

hımm duymadım cnm onu bizede söylersen sureyii

ay canım ya azından bal damlıyo eşimde çok istyo adet olmdğımı dyunca çok sevindi

Canim yarin da olmazsan bi kan testi yaptir ama ben aksam girdigim icin gec garuyorum benim yorumlarin altinada yazda sonucu bende gorebileyim olurmu

kızlar benm pazar günü bat günüm.acaba pazarı beklemeden test yapsam mı yaa negatif çıkar die de endişeliyim??? ama sabredemiorum.. hftadır beyaz-şeffaf karşımı akıntım var. acaba hamilelik belirtisi olarak böyle bişi yaşayan var mıı ? :44:

İnşallah hamilesindirr cnm benimm..Bende sabırsızlıkla bekliyorumm..hayırlı güzel haberler verirsin inş yarınbizeee

İnşallah canımm.Umutlu değilim en azından reglimin neden bu kadar geciktiğini öğrenirim.Çok sıkıldım artık bebek olursa da bir mucize olur benim için çünkü hiç bir testte çıkmıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…