cnm ya bende hatırlayamadım ki semaydı galiba ama yanlış olmasın sen oku swwty die olmaz mı öyleeeslem bende yeni müsait oldumm yasin okuyacamda arkadasın gercek adını hatırlayamadımmsöylersen başlıcam hemenn
hm bzde varda kartlada güvenemyorz ya kapıda ödemede olsa iyi olur senin bildğin ucuza başka byer var mı
cnm ya bende hatırlayamadım ki semaydı galiba ama yanlış olmasın sen oku swwty die olmaz mı öylee
cnm gittigidoyora üye olup çok güvenli bi şekilde alabilirsin çünkü ürün eline ulaşıp sen onay verdikten sonra karşı tarafa gidio eğere ürün eksik veya değişikse onay vermiosun paran geri gelio sana eşimde güvenmedi alma falan dedii ama bi sorun olmadı yanii orası güvenilir bi site
canım hala güvenmiyo ya beni snr etti ya
aslında doğru cnm benim eşim polis ya dio hergün gelio kredi kartıyla internetten alışveriş yapmışş içini boşaltmışlar kartın falan diee ama gittigidiyor güvenilir bi site zannetmem orda yamuk bişi olsunn cnmm
cnm keşke o kadar çok almasaydın belki ilk ayda işe yarar dııCanim benimki de pahali ya bunun yuzunden esimle tartistik para icin degilde doktora gidecez ne gerek vardi diye bende aglayinca dayanamadi olsun falan dedi ha bide kargo falan 62 tl olmusta 3 aylik set bide benimki kalem tipiymis o da pahali oluyomus
bilmyom canım bir adet olyumda eşim eczanelere br bakalm dyo adetm yarn bsakalm olyomyum olmuyomyum
bilmyom canım bir adet olyumda eşim eczanelere br bakalm dyo adetm yarn bsakalm olyomyum olmuyomyum
kız hissettin mi bende komşuma yumurta istemeye iniodum kapıyı çaldım onlar deprem oldu die açtı kapıyı baktım avizeler gidip gelio allahtan hissetmedim ya bende çok korkardımm :18::18::18::18:
cnm nie olmadı ki acabaa bebeğin doğucağı tarihi yazmadın mıı
tamamm canım semaydı galiba bnde ole hatırlıyom niyet önemli 2 tane okuyacam şimdii byeecnm ya bende hatırlayamadım ki semaydı galiba ama yanlış olmasın sen oku swwty die olmaz mı öylee
cnm gittigidoyora üye olup çok güvenli bi şekilde alabilirsin çünkü ürün eline ulaşıp sen onay verdikten sonra karşı tarafa gidio eğere ürün eksik veya değişikse onay vermiosun paran geri gelio sana eşimde güvenmedi alma falan dedii ama bi sorun olmadı yanii orası güvenilir bi site
Canim senden cok umitliyim ben. Olmazsada bidahi aya insallah bu arada sen ne zamandir istiyorsun bebegi ve yas kac
kizlar bu ay full calisma var bende esim kesin osun istiyo adet olduguma hala inanamiyo belki yerlesme kanamasidir diyo yok artk dedim :)))))) bu ovulasyon testlerinden bahsettim siteden degilde eczaneden de aliriz ddi ecz.de daha mi pahali olur tam karar veremedim yaa
ayy bu adamlara da yazık bizim yüzümüzden birsürü şey öğrendiler yok yerleşme kanaması ovulasyon testi falan gülesin geldi yani
hissettimmm ama cok korktumm esim hicbisey olmamis gibi sakindi onun o sakinligine de gicik oldum insan azcik korkmaz miolumden korkmuyorum sadece anne olmadan olmek istemiyorum hep bunun icin dua ediyorum
ayy biz de hissettik Rabbim korusun cümlemizi ben de çok korktum 6.2ymiş şiddeti ben de hamileliğimi öğrendiğimden beri daha korkak oldum çıktım kar bastı istanbulu biliyorsunuzdur dışarıda yürürken aklım çıkıyor kayıp düşcem diye Allahtan bugün hamilelere idari izin vardı da işe gitmek zorunda kalmadım
ayy kız benin de 10 tane falan var bende bu ay hamile kalıyım kalanını yollıycm söz burdan bi arkadaşaCanim ilk aydan olsunda geri kalani hemen ihtiyaci olana korgo ile yollayacam söz yeterki olsun
ayy kız allah senin iyiliğini versinn güldürdün beni bende anne olmadan ölmek istemiyorummhissettimmm ama cok korktumm esim hicbisey olmamis gibi sakindi onun o sakinligine de gicik oldum insan azcik korkmaz miolumden korkmuyorum sadece anne olmadan olmek istemiyorum hep bunun icin dua ediyorum
kizlar bu ay full calisma var bende esim kesin osun istiyo adet olduguma hala inanamiyo belki yerlesme kanamasidir diyo yok artk dedim :)))))) bu ovulasyon testlerinden bahsettim siteden degilde eczaneden de aliriz ddi ecz.de daha mi pahali olur tam karar veremedim yaa
iyi geceler kızlar nasılsınız ben biraz heyecanlıyım yarın bat günümm bizim sayfada kimsecikler kalmamış duramadım sizlere yazıyım dedim allah hayırlısı ile bebeğimi bana kavuştursun dualarımdasınız dularınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?