Testi atmamıştım çöpe duruyodu baktım o çoookkkk silikmiş gibi dediğim çizgi silik olarak çıkmış ( pek güvenmemek gerek sonra çıkanlara ama yine de bi sevinçli oldum ikinci çizgiyi görünce
Bugün ben de 2 tane okuyayım canım swwty için gelen giden yok nasıl olsa rahat rahat okurum
Sonra eğer yarın da kırmızılarım gelmezsee benimkileri bitiririz.
Zaten hamileysemm her gün 2 şer yasin benden
Kızlar ovülasyon testi ve preseed jelimin siparişini verdim. jel hiç bir işe yaramasa kayganlaştırıcı olarak işime yarar ki bu bile benim için bir rahatlık demektir. ama forumlarda bayağı takip ettim, gönlüm çok rahat, kullanım sonrası size de bilgi veririm, şubat 2 de de neticeyi hep birlikte görürüz...
Bu gün reglimin 4. günü. 5. günün sabahından itibaren 7 sabah boyunca kendi ürettiğim kürü uyguluyorum. onu bu ay da deneyeceğim.
yarından itibaren sabah uyanır uyanmaz ateş ölçmeye yöntemine de başlayacağım.
bol bol dua edeceğim...
hadi inşallah bu ay bu planlama işime yarar, benim de sizinde gönlünüzden geçen bebek sağlıkla, huzurla, mutlulukla hayatımıza gelir...
cm bu aya bomba gibi giriyosun yani bende bu aya bomba gibi girdim inş. yine bomba gibi çıkarım sönemem inş...
ovu testi meryem suresi dualar hocaya bile gittim oda sübyan muskası yazdı taşıorum boynumda bakalım birinde biri fayda eder inş...
Evet canım inşallah fayda görücez hepsinden.. sübyan mı varmış sende bilmiyodum. eğer işinin ehli bir hoca yazdıysa çok faydasını görürsün.bat tarihin ne zaman?
canııımmm inşallaaahhh hamilesindir yaaa..çok heyecanlandım, yarın bi daha dene testi. ama inşallah hamilesindir canım yaaa
cm bu aya bomba gibi giriyosun yani bende bu aya bomba gibi girdim inş. yine bomba gibi çıkarım sönemem inş...
ovu testi meryem suresi dualar hocaya bile gittim oda sübyan muskası yazdı taşıorum boynumda bakalım birinde biri fayda eder inş...
Sbah yapıcam canım şöyle bi test depom olsydı 3 saatte bi tekrarlardım testi
Sen de baya iyi hazırlanmışsın bu aya canım hayıt suyunu ben tavsiye ederim onun da faydası çok.
Eslemcim senden de çok ümitliyiz bu ay için inşallah o kadar surenin duanın emeğin karşılığını rabbim bu ay verecek .
Testi atmamıştım çöpe duruyodu baktım o çoookkkk silikmiş gibi dediğim çizgi silik olarak çıkmış ( pek güvenmemek gerek sonra çıkanlara ama yine de bi sevinçli oldum ikinci çizgiyi görünce
Bugün ben de 2 tane okuyayım canım swwty için gelen giden yok nasıl olsa rahat rahat okurum
Sonra eğer yarın da kırmızılarım gelmezsee benimkileri bitiririz.
Zaten hamileysemm her gün 2 şer yasin benden
cnm kullanıcı kontrol paneline gir aşağıda bebeğinizin doğacağı tarih yazıo oraya tarihi yaz kaydet hemen oluyoo
evet canim adetimin ikinci gunu bugun
kızlar ya bende kan testi yaptırsam mı bnim bat yarın
Ayyy benimde 2. Gun bugun ben bide yarin dr gitmeyi dusunuyorum bu sogan suyuna taktim kafayi
aynen bende takıldım nasıl iccem diye:26:
:18:ayy okuya okuya bi hâl oldum kızlar deprem oldu hala korkum geçmedi korkudan adetm kesildi esim dışarı ckcak şimdi çok korkuyorummmm :18:
yaptım ama sadece hamilelik takvimi yazıyo imzada yapamadım yaa
Yok canim bekle iki gun rahim agzina baktinmi bugun nasil
yok canım bakmadım benim bu ay ümidim yok akşam test yaptm eşimin ısrarıyla ama gayet net negatif çıktı
ben bu ay ovulasyon testi yapmak istyorum nerden alabilirim acaba bana bir ste önerebilirmisin
Olsun bekle canim sen hem daha erken test icin. Ben aldim bi yerden50 tl cok pahali gittigidiyorda 30 tl falan ama ora kredi karti istiyo bizde olmadigi icin ben pahali aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?