ayy canım benimm inşallah güzel haberler verirsin.
bende üşüyorum evdee soba yandığı haldee çok soğuk çoookkk
çok merak ediyosan yaptırabilrsin canım.
korkuyom canım ya yoksa bu zamana kadar durmrm da
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy canım benimm inşallah güzel haberler verirsin.
çok merak ediyosan yaptırabilrsin canım.
inşalah cnm benim...ayy canım benimm inşallah güzel haberler verirsin.
evdeyim bende işte dışarda kar bir kara bakıyorum bir size yazıyorum birde ne pişirsem diye düşünüyorumelektrikli soba falan yok mu yakabileceğin ya da klima doğalgaz falan
evdeyim bende işte dışarda kar bir kara bakıyorum bir size yazıyorum birde ne pişirsem diye düşünüyorumelektrikli soba falan yok mu yakabileceğin ya da klima doğalgaz falan
korkuyom canım ya yoksa bu zamana kadar durmrm da
inşalah cnm benim...
ama ders çalışamıyom soğukta ya..
suçlu hissediyom kendimi
sen çalışmıyon mu
cnm elektirkli soba yanıyo karşımda ama yetmiyo.. son ayarda ama ben ısınamıyorum..![]()
gülücüküm ben 1 buçuk saat çalıştım konu çalıştım ama test çözmedim aklımda gebelik testi yapmak varken bekleyemedim :))) Şimdi yemeklerimi filan yapıcam sonra biraz soru çözerim diyorum..
Sen de ısınırsın inşallah da çalışmaların yarım kalmaz canım soğukta zor olurr yani hakklısın.
inşallah cnm yaaaaaa
senin bat dünmüş..
hiç gecikti mi bu kadar daha önce
inşallah cnm yaaaaaa
senin bat dünmüş..
hiç gecikti mi bu kadar daha önce
eslemcim swwty nin kaç yasini olduu merak ettim
rüyacan bende tam yemek yapmaya mutfağa geçecektim sana da fikir vereyim dedim. :)) Kurufasülye pişireceğim ben pilavım var, bi de tarhana çorbası yapacğım.
kız bende kurufasulye yapıyım diye düşünüyordum kalp kalbe karşıdır akşamdan koysaydım keşke suya neyse haşlarım biraz yumuşar
ayy benimde çorbam var az bişi de lahana dolmamm yanına ne yapsam acepp![]()
lahana dolması heee canım istedi hee bende geçen gün yaprak sardım benim ki beğenmedim dedi beni kızdırmak için bir baktım sarma bitmiş ne oldu bu sarmaya dedim ben gece yatarken yedim dedi sen görmedin dedisende kurufasulye yap hepimiz kuru yiyelim
![]()
canım bu ayın 28 inde 23 oluyorum
kızz allah senin iyiliğini versin güldüdün bei hee yasinleri sordu yaşını deillcanım bu ayın 28 inde 23 oluyorum
rüyacan bende tam yemek yapmaya mutfağa geçecektim sana da fikir vereyim dedim. :)) Kurufasülye pişireceğim ben pilavım var, bi de tarhana çorbası yapacğım.
kız bende kurufasulye yapıyım diye düşünüyordum kalp kalbe karşıdır akşamdan koysaydım keşke suya neyse haşlarım biraz yumuşar
lahana dolması heee canım istedi hee bende geçen gün yaprak sardım benim ki beğenmedim dedi beni kızdırmak için bir baktım sarma bitmiş ne oldu bu sarmaya dedim ben gece yatarken yedim dedi sen görmedin dedisende kurufasulye yap hepimiz kuru yiyelim
![]()
yok ya cnm istemio kuruu![]()
iyiyim eslemcim napim işte takılıyorum...gülücük napıosun cnm görüşemedik bayadırr
2 gün gecikiyo en fazla benim.bazen 28 günde bir bazen 29-30 günde bir oluyorum. Benim 14 gün önce salı gecesi çookkk fena karnım ağrımıştı hasta olcam sanmıştım o derece bi ihtimal diyorum belki de o gün yumurtladım ondan geciktim. Ama hiç ağrım filan da yok azcık azcık ağrıyo geçiyo.:18::18::18::18::18::18::18:
iyiyim eslemcim napim işte takılıyorum...
size güzel haberler vermek için gün sayıyorum inşallah...
dilim kalem olsunda dediğim gerçek olsun inşallahhhhhhhhhh....
sen napıyon?
belki de cnm... o gün çalıştıysanız süper...
yoksa seeeeeennnnnnn....
hadi bakalım inşallah.........
kızzzz güldürdün beniiiiii Allah da seni güldürsün emiiii
Ben esleme senin için kaç yasin suresi okuduğumuzu sormuştum. sen onu yaş diye anlamışsın :))
Ayın 28 inde yeni yaşını kutlarızz canım :)
inş. cnm güzel haberlerini dört gözle beklioruzz
napıyım cnm bende öyle 18ini beliom işte daha 10 gün var size güzel haber vermemee![]()
kız eslem benim okuduğum yasinleri yazdın mı 2 tane okumuştum