- 11 Haziran 2007
- 33
- 1
- 44
-
- Konu Sahibi DeliMaviMy
Hatırlarsınız belki beni temmuz ayından beri bebiş istiyorum daha yok,henüz hamile değilim bu ay da olmazsa tabi.merak ettiğim ben çok belgesel izlerim.bilmiyorum duydunuzmu sizlerde,hamile bayan bazı hayvanlara bakarsa çocuk ona benzer,tavşana bakarsa dudağı yarık olur falan derler,yılana bakarsa vs.şimdi ben hamile kalırsam bu tür şeylere bakmamam mı gerekiyo,inanıyomusunuz bu tür söylentilere.yorumlarınızı bekliyorum.hepinize sevgiler
batıl tabii ki.hangi belgeselde böyle söyledi merak ediyorum?
düşünsene veterinerler ne yapsın o zaman:)))
şimdiden sakın batıl şeylere takılma çünkü hamile kaldıktan sonra batıl şeylerle ilgili o kadar çoooookkkk şey söyleyecekler ki adım atarken bile 50 kere düşündürecekler.bu tür şeylere kulaklarını tıka emin ol daha huzurlu olursun:)
Batıl inanç evet haklısınız , ama ben inanmıştım yaa ödüm kopardı benim tv de falan belgesel izleyemezdim . Birde şey derler ya hamileyken ciğer pişireceksiniz mesela onu temizlerken elinizle vucudunuzun herhangi biryerinize dokundugunuzda orda leke olurmuş . bundan da çok korkmuştum eve sokmadım 9 ay valla a.s Bu tür şeylere inanmamak lazım ama elimde degil bu konuda aşırı paranoyağım ben .