batıl inanış ve büyü

senem_yonca

Guru
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2008
133
10
318
merhaba arkadaşlar,

1 yıllık evliyim ve bu eşimin ikinci evliliği. geçenlerde temizlik yaparken mutfak dolaplarının üstünde çörek otu,susam bi de çalı süpürge parçalarına benzer şeyler bulduk. bunlar önceki evlilikten kalma şeyler çünkü ne benim ailem ne de eşimin ailesi böyle şeyler yapmaz ki sorduğumuzda şaşırdılar bile. biraz sorunlu bi ayrılık yaşamışlar. acaba bu maddeleri ne amaçla oraya bırakmış olabilirler? iyi mi kötü mü?

böyle şeylere kafanı takma.o şeyleri ya yak ya da denize at gitsin.kendini evini ve eşini güzelce oku.Allah a sığın dua et.bişeycikler olmaz.

benim bildiğim çörek otu ve süpürge nazara karşı kullanılır.çeyizlerde falan çeyizin üzerine çörek otu dökerler kem gözlerden korusun diye

bence de arkadasım benim buldugumun yanında o ne ki?benim başıma da gelmişti de bu tarzda bir şey çörek otu arkadasın da dedigi gibi nazara karşı kullanılır ama içini rahatlatmak istiyorsan da sirkeli suyla evini güzelce sil sildigin bezi de kapı paspasının altına koy,üzeyir otunu tütsüle evinin içerisinde gezdir bir de oku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…