• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Batıklarımdan kurtuldum! =)

sahra555

Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2012
27
0
16
Ankara
bacağımın bilek kısmından başlayan ve resmen bacağımın yarısını kaplayan batıklardan kurtuldum !

hemde çok çok basit bir yöntemle..KABAK LİFİ ile..

ilk kullanımda bile kendini belli etti. batıklarım yok oldu.mucize gibi birşey. şuan bacağıma ağda yaptım ve bacağım resmen pürüzsüz:21:

yıllardır boşa çekmişim bu eziyeti. tek tek cımbızla almaya çalıştıgım bile oldu. ama artık bitti ya şükürler olsun :52: umarım herkes kurtulur bu sorunundan çok sinir bozucu bi olay çünkü.
:kkk:

mucize gibi birşey ya. ilk yapışımda hissettim batıkların gıttıgını. ama tamamen gitsin diye emin olmak için üç kez banyo yaparken kullandım ve ondan sonra agda yaptım bacaklarıma. ve sonuç mükemmelll:3: hemde ucuz birşey bu kabak lifi, 5 tly di sanırım. umarım senınkılere de iyi gelir :):8:

nasıl kullandınız lifi? kuruyken mi kullandınız yoksa ıslatıp mı? ben ıslatıp yapıyorum ama ipek kese kadar iyi olmadı bende

nasıl oldu simdi bu bıraz daha acarmısın canım kabak lifi nedir nasıl kullanılır bunu kullanınca hemen gectimi yanı tek kullanımda:44:

nasıl oldu simdi bu bıraz daha acarmısın canım kabak lifi nedir nasıl kullanılır bunu kullanınca hemen gectimi yanı tek kullanımda:44:

kabak lifi şu şekillerde aktarda satılıyor, makasla istediğin boyda kesip kullanıyorsun:

$kabaklifi.jpg $kabaklifi2.jpg

şöyle kese şeklinde de satılabiliyor. bu şekli de aktarlarda satılıyor, ayrıca Watsons'ta da görmüştüm:

$kabaklifi3.jpg

arkadaşlar ben kese şeklinde olanını kullandım. kullanım açısından daha kolay olur dıye dusundum. banyoya girdiğimde bacaklarımı ıslattım ve köpük yapmadan direk uyguladım. keseyide ıslattım ılık suyla sonra bastıra bastıra tüylerin deri altından çıkma yönünün tersine doğru keseledim. sabunla yapınız yazıyodu ustunde ama daha da etkılı olsun dıye sabunlamadım ben. acımadı pek zaten. hafif kızardı bacaklarım okadar. o kızarıklıkta banyodan çıkana kadar gitti zaten. yüzede kullanılıomus. onuda denicem. eskiden beri kullanılırmış bu lif. paketin üzerinde yazıyodu cildi gerginleştirir kaygan ve pürüzsüz yapar diye. abartmıyorum hakkaten öyle yaptı.hemde daha 3. kullanışım. çok sevdim ben bu lifi anlıycağınız :):3:

evet canım bu arada. ilk yapışımda tüyler çıktı derimin altından. gözle görebildim yani çıktığını. bir de ilk aldığınızda 2 dk kadar ılık su da bekletmeniz gerekiyomuş. paketde yazıyodu bende öyle yaptım..

tesekkurler kızlar deneyelım bakalım bunuda zarar gelmez bu kk cok ısıme yarıyo coook:31:

cnm batık lekelerin mi egçti yoksa deri altındaki tüyler mi çıktı?
yani bu kabak lifi senin lekelerini mi geçirdi?bacağın prüszüz mi şimdi yani?

Çok çok çok doktora gitmeme rağmen hiç biri çözüm olamadı. Hepsi lazer önerdi ama lazer de maddi açıdan beni çok etkileyecek bir şey. O yüzden bunu deneyeceğim. Diğer deneyenler de yorum yaparlarsa çok mutlu olurum. :)

batık deri altında gözüken tüy değilmi? yani benim onlar deri üstüne çıktı.
ağda yaptığımda mesela gözükğyodu işte o tüyler gelmıodu agdaya. yani bende batık lekesi tarzında birşey yok şuan bacağım pürüzsüz

arkadaşlar ben kese şeklinde olanını kullandım. kullanım açısından daha kolay olur dıye dusundum. banyoya girdiğimde bacaklarımı ıslattım ve köpük yapmadan direk uyguladım. keseyide ıslattım ılık suyla sonra bastıra bastıra tüylerin deri altından çıkma yönünün tersine doğru keseledim. sabunla yapınız yazıyodu ustunde ama daha da etkılı olsun dıye sabunlamadım ben. acımadı pek zaten. hafif kızardı bacaklarım okadar. o kızarıklıkta banyodan çıkana kadar gitti zaten. yüzede kullanılıomus. onuda denicem. eskiden beri kullanılırmış bu lif. paketin üzerinde yazıyodu cildi gerginleştirir kaygan ve pürüzsüz yapar diye. abartmıyorum hakkaten öyle yaptı.hemde daha 3. kullanışım. çok sevdim ben bu lifi anlıycağınız :):3:

cnm kese seklınde aldım demıssınya resmını atabılrısmısın musaıtsen

bu deri altındaki çıkmayan tüyler benim kabusum oldu ya
ağda veya epilasyon yapıyorum bir sürü tüy kalıyor hiç pürüzsüz olmuyor
çok sinir bir durum
dışarı çıkınca alıcam inş bende de işe yarar

Back