bacaklarıma 3 gün bolca sürdüm acnelyse yi. şimdi bıraktım 2 gündür medicasol ile nemlendiriyorum sabah akşam. ama hiçbir belirti yok canım :/ acaba bu krem bitek sna mı etki edio:) sen 3 gün kullandıkan sonra 4.gün soyulma başladımı yoksa üzerinden 3-4 gün geçtikten sonra mı soyulma başladı ? 3 gün acnelyse yi kullanıp bıraktıktan sonra soyulma başlamadan 4.gün medicasolu kullandınmı tatlım :/ çok mu çabuk sonuç bekliyorum acaba :/ ay ne dertmiş bu böyleeeeee
Bnde bi arkdsin onersyle basldm cnm bu kreme herkeste etki edecgne eminim ne kdr suruyosun mesela backlrina bana söyler misn.nemlndriciyi zaten soyulma basldgnda acini alan cbk soyulsun diye kullnydum.kabk lifide al bolca surt bacaklrina batiklri cikrtiyo.bana nasil kullndgni yazsana bi
canım yaa ben hametan diye bi krem duydum onu aldım bugün bilseydim senin dediğini alırdım sence bu nasıl yoksa seninkilerden mi alsam:26:
canım söylediğin gibi 3 gece acnelyseyi bolca sürdüm . sabahları da yıkadım. soyulma başlamadan 4.gün nemlendirmeye başladım.sanırım burda yanlış yaptım. senin gibi bende 5 seans lazer tedavisi gördüm. eskisi gibi iltihaplanma ve batığım olmuyo. ama bu kalan lekeler canımı çok sıkıyo. bunlar için uğraşıyorum. kabak lifim var tabiki, denemediğim yöntem kalmadığı için :) kabak lifini herzaman kullanayımmı soyulma olmadan da yani? acaba şimdi yine acnelyse ye devam mı etsem
benim bacaklarım soyuluyor
ama çok kuvvetli bir soyulma olmadığı için ara vermeden azar azar sürmeye devam ediyorum expigment ile birlikte.
sabahlarıda bephantene madecassol gibi nemlendirici sürüyorum
soyuldukca lekelerim açılıyor sankii
birde soyulma döneminde agda tahriş eder diye jiletle alıyorum bacaklarımı. ağda yaparken yeni batıklar ve sonuç lekeler oluyordu
şimdi yeni batıklarda çıkmıyor
inşalah geçiçek.yalnız sıkılıp bırakmamam lazım.[/QUOT
Ara vermeden surmen sakilcli olblr cnm cnku bu krem her gün kullnlck bi krem dgl CNm.faydadi oluyodr mutlaka lekelr acliyo.dedgn gbi agda tahris eder)
bende yapıcam bacaklara hadi hayırlısı..
kızlar ben tca da uyguladım bacaklarıma ama doanınki değil..oda güzel soyuldu bir defada bile bayağı farketti birde bunu deneyeyim..tca dada sabırlı olmak gerekiyor o pul pul soymuyor daha bütün gibi soyuyor ama kendi haline bırakmak gerekiyor elle müdahalede leke olabiliyor..
Ara vermeden surmen sakilcli olblr cnm cnku bu krem her gün kullnlck bi krem dgl CNm.faydadi oluyodr mutlaka lekelr acliyo.dedgn gbi agda tahris eder)
kaçlık tca uyguladın canım
15 lik uyguladım canım..
15lik bacaklarda işe yarıyor mu
ben doadan 25lik almayı düşünüyordum
15 lik yüzüme almıştım sonra bacağımada süreyim dedim:26:..bembeyaz yaptı frozen olayı yani..doa kullanmadım o nedenle hiçbir şey söylemem doğru olmaz canım..
anladım teşekkür ederim
acnelyse baya azaltacak gibi gözüküyor şu an
kalanlarıda sonbahar girer girmez tca ile halletmeyi düşünüyorum ben.
ama sen baya pahalıya almışsın 15liği
benim bacaklarım soyuluyor
ama çok kuvvetli bir soyulma olmadığı için ara vermeden azar azar sürmeye devam ediyorum expigment ile birlikte.
sabahlarıda bephantene madecassol gibi nemlendirici sürüyorum
soyuldukca lekelerim açılıyor sankii
birde soyulma döneminde agda tahriş eder diye jiletle alıyorum bacaklarımı. ağda yaparken yeni batıklar ve sonuç lekeler oluyordu
şimdi yeni batıklarda çıkmıyor
inşalah geçiçek.yalnız sıkılıp bırakmamam lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?