kızlar batık lekelrim bitti bitiyo çoookkk şükür ve bunu acnelyse ve expigmentle basardım.(expigmentı yuzume denemiştim brz cok kullanmısım bı sure ızler kalmstı ama gectı).bacaklrımda bol bol surdum 3 gece acnelyse snra yarım saat snra expigment basta bsy olmuyomus gbı oluyo ama 3 4 gun snra dehset soyuluyo kı ben bol bol surdum kıpkırmızı oldu bacaklrım smdı ara verdım sabah aksam madecassol ve bepantol suruyorum lekelr yok bacagımda gıtmıs tammm 6 yıldr varlardı cok sukur yaaa darısı bu dertte olanlara geçmiş olsun.tabı soyulma aşamasında kızarıklık oluyo ama panık yapmayın gecıcı bunlar kantoron ve hakıkı zeytın yagıda sureblırsınız
kızlar lazere gidiyorum ama lazerde batıklarımın pek fayadsı oldgnu dusunmuyorum ben acnelyse kremi iyiki tanımışımher gün surulcek biir krem degl oncelikle bunu soylıyım eczaneden 13 tl ye alablrsnz 2 gun ust ustte surun ve bekleyın bacagınızı nemlendrmeyı unutmayın yanı bepantol madecassol gbı kremlerrle zaten 3. 4. gun dehset soyulma baslıyor 1 hafta soyuluyo nerdeyse hemn bırkmayın soyuldkca lekelrde gdıo ınananın bana.bnm lekelrim gectyse herkesın gecer cok sukur cok mutluum bu yuzden hatta yuzumede kullanıyorum gayet memnunum.gecmıs olsun herkese
bu iki kremi bende kullanıyorum şu an
hafif hafif soyulmalar başladı gibi
ne kadar süre devam etmem lazım. birde lekeli kısımların rengi dahada koyulaştı gibi soyulcak mı buralar acaba
bacaklarına yuzune surdugun kadar az surme bence cunku derı ypıları zatn frklı bacagın daha dayanıklı.lekerine bak durumuna gore sur.koyulastı gbı oluyo snradan soyulunc guzl bı derı gelıo alttan
inşallah kurtulurum ya
çok kafama takıyorum çünkü
elini bacaklrından cek ilk sart bu emin ol gecıo bnmkıler gecyse herkesın gecer o kdr coktu yanı smdı ıyı cok sukur takma kafana
canım yaa ben hametan diye bi krem duydum onu aldım bugün bilseydim senin dediğini alırdım sence bu nasıl yoksa seninkilerden mi alsam:26:
kızlar batık lekelrim bitti bitiyo çoookkk şükür ve bunu acnelyse ve expigmentle basardım.(expigmentı yuzume denemiştim brz cok kullanmısım bı sure ızler kalmstı ama gectı).bacaklrımda bol bol surdum 3 gece acnelyse snra yarım saat snra expigment basta bsy olmuyomus gbı oluyo ama 3 4 gun snra dehset soyuluyo kı ben bol bol surdum kıpkırmızı oldu bacaklrım smdı ara verdım sabah aksam madecassol ve bepantol suruyorum lekelr yok bacagımda gıtmıs tammm 6 yıldr varlardı cok sukur yaaa darısı bu dertte olanlara geçmiş olsun.tabı soyulma aşamasında kızarıklık oluyo ama panık yapmayın gecıcı bunlar kantoron ve hakıkı zeytın yagıda sureblırsınız
@cilem32kızlar batık lekelrim bitti bitiyo çoookkk şükür ve bunu acnelyse ve expigmentle basardım.(expigmentı yuzume denemiştim brz cok kullanmısım bı sure ızler kalmstı ama gectı).bacaklrımda bol bol surdum 3 gece acnelyse snra yarım saat snra expigment basta bsy olmuyomus gbı oluyo ama 3 4 gun snra dehset soyuluyo kı ben bol bol surdum kıpkırmızı oldu bacaklrım smdı ara verdım sabah aksam madecassol ve bepantol suruyorum lekelr yok bacagımda gıtmıs tammm 6 yıldr varlardı cok sukur yaaa darısı bu dertte olanlara geçmiş olsun.tabı soyulma aşamasında kızarıklık oluyo ama panık yapmayın gecıcı bunlar kantoron ve hakıkı zeytın yagıda sureblırsınız
vay be geçiyorsa eğer acnelyse ve madecassol elimde var şu an kullanırım hemen :) mutlu oldum çook
@cilem32
Merhaba,
Öncelikle batıklarınızından kurtulduğunuz için tebrik ederim :) ben 23 yaşındayım ve senelerdir batık ve yara problemi yaşıyorum. Kendime engel olamayıp sürekli bacaklarımla oynayıp sıktığım için kahverengi lekeler falan var bacaklarım gerçekten çok iğrenç gözüküyor psikolojim çok bozuk. Çünkü 2 hafta sonra arkadaşlarla tatile gideceğiz ve ben plajda ne yapacağımı kara kara düşünmeye başladım.
Önerdiğiniz kremler ne kadar sürede etkisini gösterdi sizde? Bir de nasıl uyguladığınızı tam olarak anlayamadım çok kızarıp soyulana kadar kaç gün sürdünüz ve sonra ne kadar ara verdiniz? Ara verdikten sonra tekrar mı kullandınız? Sizde de kahverengi lekeler var mıydı bunlar da geçti mi?
Zaman ayırıp cevaplarsanız gerçekten çok çok sevinirim. Çok zor bir durumdayım18:
şimdi bende bu kremleri alıcam tam olarak yazarmısın önce acnelyse kullanıcaz 2 gün aksam sonra expigmente geçip ayrıca sürekli nemlendiricekmiyiz yoksa acnelyse kullanıp 2 gün sonra hergün nemlendiricekmiyiz
kızlar lazere gidiyorum ama lazerde batıklarımın pek fayadsı oldgnu dusunmuyorum ben acnelyse kremi iyiki tanımışımher gün surulcek biir krem degl oncelikle bunu soylıyım eczaneden 13 tl ye alablrsnz 2 gun ust ustte surun ve bekleyın bacagınızı nemlendrmeyı unutmayın yanı bepantol madecassol gbı kremlerrle zaten 3. 4. gun dehset soyulma baslıyor 1 hafta soyuluyo nerdeyse hemn bırkmayın soyuldkca lekelrde gdıo ınananın bana.bnm lekelrim gectyse herkesın gecer cok sukur cok mutluum bu yuzden hatta yuzumede kullanıyorum gayet memnunum.gecmıs olsun herkese
Merhabalar, yüzünüzde ne zamandan beri kullanıyorsunuz? Yüzünüzde de soyulmalar oldu mu? Güneş lekelerini geçirebilir mi acaba bahsttiğiniz krem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?