• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Batık yapmayan agda

hayltkdn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2019
381
234
53
30
Arkadaşlar benim bacaklarım hep batık sonucu yara izleri ve nedense ağda sonrası kırmızı noktlaar oluyor kartuş ağda kullandım olmadı sesununkini kullandım yine olmadı bana bı batık yapmayan agda omerirmisiniz biliyor diyeceksiniz batık yapmaayan ağda yok en iyisi lazer diye şuan lazere gidemem veetin pembe hassa ciltler olanını gördüm acaba onu denesem diye düşünüyorum ama kararsizim

Tablet ağda kullanabilirsiniz vivet marka yeşil olan gayet iyi

Arkadaşlar benim bacaklarım hep batık sonucu yara izleri ve nedense ağda sonrası kırmızı noktlaar oluyor kartuş ağda kullandım olmadı sesununkini kullandım yine olmadı bana bı batık yapmayan agda omerirmisiniz biliyor diyeceksiniz batık yapmaayan ağda yok en iyisi lazer diye şuan lazere gidemem veetin pembe hassa ciltler olanını gördüm acaba onu denesem diye düşünüyorum ama kararsizim

Ee siz az once arkadasinizin lazer sonucu batiklari oldugunu iddia eden konu sahibesi degil misiniz? O konuda oneri istemek yerine yeni konu acmak ^^

Ben batıklarımla mutluyum. Lazere de gittim bitmedi hatta kullandığım hormon ilaçlarından sonra geri döndü. Ağda candır batıkları da sorun yapmıyorum takılıyorlar kendi hallerinde

Bir jilet bir ağda sırayla uygulanınca geçtiğini düşünüyorum ergenlikte öyle yapmıştım bacaklarımda hiç batık oluşmadı şimdiye kadar

Remove kağıt agdalari vardi elde isitilan. Sert killar icin olani bende batik yapmıyordu

Bir süre ağda yapma. Jilet kullan. Cildin dinlensin. Doğal lifler var onlarla masaj yap ve nemlendir. Düzelir.

Batığın tek tedavisi lazer epilasyondur.
Düzenli ve yeterli seansla sonuç verir(kiminde 5-6 seans kiminde benim gibi 15-16seans)

-Vücudu at kılı fırçayla hergün kuru bir şekilde fırçalamak,
-Haftada 1 küvette sıcak suyla deriyi iyice yumuşattıktan sonra ipek kese ile duş jeli, sabun vs. kullanmadan ovalamak.
-Yukarıda saydıklarımı her yaptığında son olarak cildi hindistan cevizi yağı ile nemlendirmek.

Bu üçünü 1 ay yapın, batık filan kalmayacak, bebek poposu gibi yumuşacık bir cildiniz olduğu için bana teşekkür edeceksiniz.

batik direkt agdayla ilgili degil. cildinin kuru olmasiyla ilgili. mutlaka kese yapmali ve en ustteki ölü tabakadan kurtulmalisiniz. ayrica lazer yaptirmak da batiga cozum degil cunku iyice incelen ve gucsuzlesen tuyler yine cikamiyor cildin uzerine ve batik olusturuyor. bence batik kisisel bir sey. cildin buna yatkinsa ne yaparsan yap batik oluyor.

Ağdayla değil de tamamen cilt yapısıyla alakalı. İlk başta Lazerde de muhtemelen aynı sorunları yaşarsınız

-Vücudu at kılı fırçayla hergün kuru bir şekilde fırçalamak,
-Haftada 1 küvette sıcak suyla deriyi iyice yumuşattıktan sonra ipek kese ile duş jeli, sabun vs. kullanmadan ovalamak.
-Yukarıda saydıklarımı her yaptığında son olarak cildi hindistan cevizi yağı ile nemlendirmek.

Bu üçünü 1 ay yapın, batık filan kalmayacak, bebek poposu gibi yumuşacık bir cildiniz olduğu için bana teşekkür edeceksiniz.
Çok teşekkür ederim çok saolun ipek keseyi aktarlarda bulabilirim degilmi

Evet o arkadaşımın konusuydu lazere gittiği halde batıkları yoktu ve batık oluşmuştu lazer sonucu bana da tanidklarin varsa sor dedi bende buraya yazdım kendi batiklarimada bı nevi çare aradım o yüzden knedimede ayrı konu açtım
Ee siz az once arkadasinizin lazer sonucu batiklari oldugunu iddia eden konu sahibesi degil misiniz? O konuda oneri istemek yerine yeni konu acmak e
Ee siz az once arkadasinizin lazer sonucu batiklari oldugunu iddia eden konu sahibesi degil misiniz? O konuda oneri istemek yerine yeni konu acmak ^^

Back