Lekeler, Çiller Batık ve lekeleri ne çözüm bulan varsa yardım etsin :(

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Bende normalde psikolojik men pes ettim ama en son anladım ki pes edersem ölene kadar böyle kalacak dedim ne yapsam geçer ne yapsam geçer en son sürekli bunu denemek geldi aklıma ve 2-3 ayda böyle düzeldi ben bile hala arada cımbızla falan uğraşıyorum sonradan pişman da oluyorum ama başka uğraşlar bulmak lazım ve hedef belirle sürekli geçeceğine inan haftada 1 bacağının fotoğrafını çek ve bak düzelme varmı 2 günde bir duş al her duşta bunları tekrarla

çok çok teşekkür ederim inşallah geçer benim izlerimde lazerle birlikte hemen başliyicam senin yöntemine :)

Merhaba. Yakın bi zamanda da 1 yıldır expigment kullandığınızı soylemissiniz, bana da onu verdi doktor. Hiç mi yararı olmaz diyorsunuz onun (sizin önerdiğiniz bakımları dışında)

Denemediğim krem bitkiler kalmadı hepsini tek tek denemeyin vakit kaybı salisilik asit i kullanan ve sonuç alan yada başka bir yöntemle sonuç alan varmı bacaklarımi kesip atmak istiyorum !

Canım merhaba,

bölgesel tedavi ve kremlerle pek bir sonuç alamazsın. Yaşam şeklini düzenlemen gerekiyor.
-Sigara ve alkol kullanıyorsan bırak.
-Sebze ve meyve ağırlıklı beslen
-öğlen ve akşam yemeklerinde yarımşar limon suyu sıkıp iç.
-MUTLAKA spor yap.
-Ve altın kural: günde en az 4lt su iç

Vücut bir bütündür, vücudun herhangi bir yerinde özellikle deride beliren sinyal sadece o bölge ile ilgili değildir çoğu zaman.

Fucidin krem kullanmıştım eczanelerde satılıyor . Kendisi batık kremidir...Bilginize

1 yıldır expigment ve bepanthol ile bu kadar ilerletme oldu hala umutsuz vaka gibi bekliyorum
Eski bir fotoğrafınızı görüp üye oldum bir gelişme olup olmadığını merak ediyordum baya bir düzelme olmuş bende Expigment kullandım ama işe yaramadı çok kızarttı derim yandı diye korkup bıraktım daha sonra contractubex kullanmaya başladım siz kullandınız mı böyle bir ilaç yada expigmentin bu tarz kızarması sizde de yaşandı mı ?

expigmentin cildi inceltmesi sebebiyle zararlı olduğu söyleniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…