Deneme dimLr urunlerini denedin mi denemediysen yardımcı olabilirm
Lr %90 aloe vera icerikli dogal urunler icerir almanya yapımı saglık sorunlarına ozellikle ciltte yasanan sorunlara yonelik urunleri var. Acil yardın seti bulunuyor 3 urunlu bir set duzenli kullanımda kesin sonuc elde edersin. Denenmistir garanti eserim
Merak ettiklerin icin ve sorununu tam analiz etmek icin yani kullanman gerekn urun yapman gereken diger seyler icin ozelden konusalm istersen
Canım geçen yaz 2 şişe kullandım salisilik asit ve alkol karışımından bacaklarımı inanılmaz kuruttu ve pul pul dökülmeler çatlamalar oldu . Ama sonuç aldım tamamen lekelerimi yok etmedi ama denemeye değer birde burda amaç kurutmak olduğundan cildi nemlendirmiyorsun .Denemediğim krem bitkiler kalmadı hepsini tek tek denemeyin vakit kaybı salisilik asit i kullanan ve sonuç alan yada başka bir yöntemle sonuç alan varmı bacaklarımi kesip atmak istiyorum !
1 yıldır expigment ve bepanthol ile bu kadar ilerletme oldu hala umutsuz vaka gibi bekliyorum
Tabikide tavsiyelerine açığımbaşka birşey araştırırken ilk postundaki fotoğrafını gördüm. lütfen pes etme. yüzümde inanılmaz gözenek ve yağlanma sorunu vardı. aynı ürünü 2 sene düzenli kullanınca kalıcı faydasını gördüm. bence baya ilerleme kaydetmişsin.
denize gidebilme imkanın varsa birkaç tavsiyede bulunabilirim benimde batık lekelerim var
Tabikide tavsiyelerine açığım
LR ürünleri senin işini görür canım:)Denemediğim krem bitkiler kalmadı hepsini tek tek denemeyin vakit kaybı salisilik asit i kullanan ve sonuç alan yada başka bir yöntemle sonuç alan varmı bacaklarımi kesip atmak istiyorum !
Sırf sana ulaşabilmek için bugun kayıt oldum siteye ya bende de batık sorunu var onlarla oynayarak kahverengi yaralara dönüştürdüm :'( Doktora gittim bi losyon verdi kullandım 2. şişeye kadar 6 / 7 ay düzenli kullan dedi ama hiçbi gelişme yoktu aksine iyice yaralar kurudu . İnternetten araştırdım herkes nemlendirmenin en iyi çözüm olucağını yazmış bepanthol kullandım biraz işe yaradı diyebilirim ama tam değil . yaralarla oynamayı kestikten sonra biraz daha azaldı ama hala şort giyemiyorum . ben yazın bütün pantolonlarımı kaldırırdım şimdi 20 ye yakın rengarenk şortlarım yatağımın altında(((( artık kurtulmak istiyorum bunlardan gerçekten psikolojimi dahi berbat etti bu durum . Benim yaralarım senin ilk attığın fotodaki kadar değil canım ama yinede var bilek bölgemde sadece , pantolon giyince bile görünmesin diye dikkat ediyorum öyle bi rahatsızım durumdan yani ( Sen bütün yıl boyunca bepanthol ve expigment ile mi bu kadar geçirdin ve sonuç aldın ? bende lazere başliyicam yaraların renginde açılma yapıyor diyolar ne kadar doğru ? bi de tam olarak ne kadar zaman aldı bu sonuca varman ve düzenli olarak mı bakım yaptın ?