Lekeler, Çiller Batık ve lekeleri ne çözüm bulan varsa yardım etsin :(

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

sseelooss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2014
26
3
28
Denemediğim krem bitkiler kalmadı hepsini tek tek denemeyin vakit kaybı salisilik asit i kullanan ve sonuç alan yada başka bir yöntemle sonuç alan varmı bacaklarımi kesip atmak istiyorum !

Eklentiler

• 1434894442418-1551264117.jpg
    80,3 KB · Görüntüleme: 11.507
canım üzüldüm, tca yı bir araştır istersen. leke görünümünü hafifletebilir.

Lr %90 aloe vera icerikli dogal urunler icerir almanya yapımı saglık sorunlarına ozellikle ciltte yasanan sorunlara yonelik urunleri var. Acil yardın seti bulunuyor 3 urunlu bir set duzenli kullanımda kesin sonuc elde edersin. Denenmistir garanti eserim

Fiyatı ne kadar acqba

Merak ettiklerin icin ve sorununu tam analiz etmek icin yani kullanman gerekn urun yapman gereken diger seyler icin ozelden konusalm istersen

Cnm eskiden benim de batiklarim oluyordu jilet yuzunden bir sure epilasyonu birak derin kuru mu ?? Kesinlikle gunde iki defa krem sur cunku cildini kurutmussun kese yuzunden cildin bir iki ay sonra kendine gelecektir vitamin e bulunan kremleri tercih etmelisi aloe vera jeli de cok ise yariyor herhangi bir vejetal yagla karistirip masaj yap ben yaralardan kurtuldum batik cikmiyor artik ama izleri kaldi malesef zamanla rengi aciliyor ama

Denemediğim krem bitkiler kalmadı hepsini tek tek denemeyin vakit kaybı salisilik asit i kullanan ve sonuç alan yada başka bir yöntemle sonuç alan varmı bacaklarımi kesip atmak istiyorum !
Canım geçen yaz 2 şişe kullandım salisilik asit ve alkol karışımından bacaklarımı inanılmaz kuruttu ve pul pul dökülmeler çatlamalar oldu . Ama sonuç aldım tamamen lekelerimi yok etmedi ama denemeye değer birde burda amaç kurutmak olduğundan cildi nemlendirmiyorsun .

1 yıldır expigment ve bepanthol ile bu kadar ilerletme oldu hala umutsuz vaka gibi bekliyorum

Eklentiler

• image.jpg
    43,6 KB · Görüntüleme: 7.203
1 yıldır expigment ve bepanthol ile bu kadar ilerletme oldu hala umutsuz vaka gibi bekliyorum

başka birşey araştırırken ilk postundaki fotoğrafını gördüm. lütfen pes etme. yüzümde inanılmaz gözenek ve yağlanma sorunu vardı. aynı ürünü 2 sene düzenli kullanınca kalıcı faydasını gördüm. bence baya ilerleme kaydetmişsin.

denize gidebilme imkanın varsa birkaç tavsiyede bulunabilirim benimde batık lekelerim var

Tabikide tavsiyelerine açığım

Tabikide tavsiyelerine açığım

denize girdikten sonra kıyıdaki ıslak kumları bacağına sürtmeni öneriyorum 5 dakika kadar yapsan yeter, peeling gibi hem batıklara hem lekelere iyi geliyor. Birde denizden çıktıktan sonra hemen su ve sabun ile yıkanma. deniz suyu üzerinde beyaz beyaz tuzlarını bırakana kadar iyice kuru sonra duşunu al. duştan sonra mutlaka nemlendirici sür. her yaz bunu yapıyorum, çok faydasını gördüm diyebilirim

LR ürünleri senin işini görür canım:)

Arkadaşlar hep bi umudunuz olsun içinizde pes etmeyin çünkü Allah a sığının dua edin ben öyle yapıyorum ve ilerleme kaydettiğime inanıyorum hepsi geçecek inşallah

Eklentiler

• image.jpg
    30,4 KB · Görüntüleme: 4.150
Sadece izlerim kaldı lazer epilasyon işe yaramıyor hem kullar tekrar çıkıyor hemde batıklara çözümü yok ben yaptırdım hiç bi işe yaramadı iğneli epilasyon düşünün derim lekelerim bitince bende iğneliye gideceğim herkese iyi günler

Sırf sana ulaşabilmek için bugun kayıt oldum siteye ya bende de batık sorunu var onlarla oynayarak kahverengi yaralara dönüştürdüm :'( Doktora gittim bi losyon verdi kullandım 2. şişeye kadar 6 / 7 ay düzenli kullan dedi ama hiçbi gelişme yoktu aksine iyice yaralar kurudu . İnternetten araştırdım herkes nemlendirmenin en iyi çözüm olucağını yazmış bepanthol kullandım biraz işe yaradı diyebilirim ama tam değil . yaralarla oynamayı kestikten sonra biraz daha azaldı ama hala şort giyemiyorum . ben yazın bütün pantolonlarımı kaldırırdım şimdi 20 ye yakın rengarenk şortlarım yatağımın altında (((( artık kurtulmak istiyorum bunlardan gerçekten psikolojimi dahi berbat etti bu durum . Benim yaralarım senin ilk attığın fotodaki kadar değil canım ama yinede var bilek bölgemde sadece , pantolon giyince bile görünmesin diye dikkat ediyorum öyle bi rahatsızım durumdan yani ( Sen bütün yıl boyunca bepanthol ve expigment ile mi bu kadar geçirdin ve sonuç aldın ? bende lazere başliyicam yaraların renginde açılma yapıyor diyolar ne kadar doğru ? bi de tam olarak ne kadar zaman aldı bu sonuca varman ve düzenli olarak mı bakım yaptın ?

Şöyle söyliyim ben lazer alexandre yaptırdım sadece bacağımdaki ben lerin rengi açıldı yara izlerinin rengini açmıyor 1 yıl oldu düşün 6 seanssa açılmadı yani ben kendim sürekli her duşta topuk taşı var saplı oluyor taş gibi onu sürekli bacaklarıma sürttüm duşta önce sabunladım sonra o taşı yuvarlak şekillerle sürttüm banyodan çıkınca elime ne geliyorsa sürekli kremlerle nemlendirdim bimde satılan doğal zeytinyağlı yeşil bi losyonla mesela . Onun dışında başka bi ilaç tarzı krem kullanmadım doktorların verdiği kremler yaramadı bir işe kimyasal peeling yaptım kendim o da bi işe yaramadı bir daha sende bunları deneyip daha da kötü yapma diye söylüyorum bunları

Kimyasal peelingi de sorucaktım aslında ama işe yaramadı diyosun yani :/ . Senin adına çok sevindim ama harika görünüyo bacaklarının son hali gerçekten . Sabrına da hayran kaldım ben mutlaka tırnakla müdahele ediyorum dayanamıyorum resmen ya Peki bu işlemi kaç aydır yapıyosun ? Sabun topuk taşı nemlendirici bu üçlüyü ne zamandır uyguluyosun ne kadar sürede sonuç aldın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…