Batik sorunu (resimli)

Bide atkılı fırçası diyorlar batık için ama denemedim hiç, ben de sıkıntılıyım batık konusunda. tüylerim çok cansız, alsan bi dert almasan bi dert. Gillette venüs mor paket öneriyorlar, bir de onu deneyeceğim.

Kese nemlendirici ve bacağnı çok sık alma uzasın biraz öyle al geçiyor

Ne olursa olsun batıkları sıkarak iğneyle ve ya başka bir şekilde kurcalamayın bu çok önemli batıklar geçiyor kendinize uygun yöntemi bulunca ama o izler o izlere çözüm yok

2. Fotoda üst bacağını çekerken sanki orası çıkmış gibi

2. Fotografta ust bacak degil. Kadin alt bacagini cekmiş ikisini de ama 2. Fotigrafta diz arkasi cikmis bacagini cevirerek fotograf cektigi için.
Ust bacak olsa ayak parmagi ordan o yönde gorunemezdi.

Problemin sonradan uğrşamakla oluştuysa eğer, bir süre hiç kıllarını alma uzat ve uzatırken kese yap bol bol.
iyice uzadıktan sonra yine kese yap duş al temiz şekilde sir ağda yaptır. sen yapma ama kuaföre git. belli ki yanlış yapıyorsun. ters ağda yapmak kılları mahvediyor.

Konuyu takipteyim , batık değil ama kıl köklerinin belli olmasından çok rahatsızım .
Epilasyon icin yapilan lazer o goruntude degisiklik yapmiyor,kili gideriyor ama yapisal olarak musaitseniz solgun olarak o gozenek goruntusu oluyor ozellikle alt bacakta bilekten bir karis yukarisina kadar olan kisimlarda.Gozenek kucultme icin uygulanan karbonlu biseydi tam adi gelmedi aklima o belki uygulaniyordur ama oda kalici degil.Bende arastirmistim

Ben uzun süre lazere de gittim ama bitmedi,
kıl yapıma uygun cihaz kullanmadılar sanırım kısmı azalma oldu sadece

Ben uzun süre lazere de gittim ama bitmedi,
kıl yapıma uygun cihaz kullanmadılar sanırım kısmı azalma oldu sadece
Tamamen onlarin elinde olan birsey aslinda eger kil yapiniz koyu cildiniz aciksa dalga boyunu ayarlayarak hallediyorlar ama iki uc daha gelsin para allalim zihniyeti varsa atis boyunu dusuk tutabiliyorlar
Diger taraftan atisi yuksek tutup milleti yakanda var ozunde gittiginiz yerde konu bitiyor.
Birde kil cok asiri incelince lazer artik gormuyor durust olan artik gelme bundan sonra kalinlasmazda istersen ayda bir jilet at istersen igneli ile devam et diyorlar

Simdi yok buz,yok diod yok ndyag bir dunya isim cikarip sunuyorlar bunun aga babasi alex isin ama yuz bel vs gibi ince tuyleri gormez ve kalinlastirir eksisi budur ona alternatif diye sunuyorlar ama kalici cozum cok olmuyor cok kisi magdur ediliyor demislerdi

Kendimi bildim bileli tavuk derisi görünümüm var buz lazer e Alex’e gittim hiçbir şekilde düzelme olmuyor. Boşuna paranı saçma benim de kıllar kaş gibi değil lazer ile sadece uyutma oldu inceldi kaldı sonra böyle. Bacağımda ki batıklarda lazerde geçici azalma olur gibi oldu bırakınca yine aynı. Ha sizinki eğer sonradan olan birşeyse bir çaresi vardır elbet.

Lazer epilasyona ilk başladığımda bana da jilet ile alman gerekıyor dha kalın olursa bıtmesı kolay olur demıslerdı , ama orada sadece azalma oldu bıtmedı kesınlıkle , galıba en son care ıgnelı epılasyon yaptırmak , teyzem ıgnelı sayesınde kurtuldu tum vucuduna yaptırdı .

Uzun uzun yazayim fikriniz olsun Yani kil yapinizi bilmiyorum
Ama acik ten siyah kiliniz varsa alexte jilet falan onermiyorlar.kiliniz uzunsa bildigimiz tras mak kisaltip atis yapiyorlar o killar yaniyor ,zaten ortamda tavuk utmesi gibide bir koku oluyor.konrol seansiniza kadar bacakta siyah noktacik gibi bir goruntu oluyor,
Kontrole gitmeden kese yapip gitmenizi istiyorlar o siyah kil uclari gitsin goruntu netlessinki kalana atis yapsinlar diye

Basladiktan sonra seanlarinizi uzatmaz cagirdiklari zamana uyarsaniz zaten kil uzamiyor jilet falanda yok.

Burada bazi uyelere sey dediklerini okuyorum iste ara verelim jiletle kalinlassinda atariz yine

Zaten olay kilin kokunu bitirmek 3,5 lazerle zayiflamis kil jiletle falan kalinlasmiyor oda biz goz boyama kalinlasiyorsa sen isini duzgun yapmamissindir ,durust olan ya igneliye yonlendiriyor yada senin kil yapin bu lazerden gorecegin faydada bu kadar diyor birakiyor
Benimde diz kapagimda 3,5 incem var cok acik gri olarak kalan, ne ileri gitti yillardir ne geri,yilda bir iki jilet suruyorum cildede olu deri temizligi olsun diye o kadar.

Ben iki dermotolog doktorun polikliniginde yaptirmistim,alex olarak cihazda simdikilerden daha dusuktur.
Yapanda doktordu adamlar prensip olarak yine 3 doktorla anlasip sirket doktorlugu,hastane gunu az doktorlarla ,yuzde usulu lazeri onlara birakmisti.
Kendileri cilt hastaliklari (sivilce kanser,roza vs bakip) lazeride diger doktorlara devretmislerdi.guzel hizmetti gecenlerde msj atmislardi bi bakiyim dedim ,onlarda ayrilmis ayri ayri devam ediyorlar muhtemelen lazeride doktorlar yapmiyordur artik isini duzgun yapanda sapitiyor bir noktadan sonra

Cevap için tesekkur ederim uzun uzun yazıp anlatmışsniz
Benim gittigim klinikte çalışanlar dr değildi bu konuda cok da iyi olan kişilerle calismadigimi anladim şuan, biraz daha fazla para verip yarar gorseymisim keşke ama bilgim yoktu açıkçası 3 senedir de ara verdim zaten hayırlısıyla doğum yaptıkdan sonra araştıracağım tekrar

Rica ederim
Saglikla kucaginiza alirsiniz insallah sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…