- 30 Ocak 2017
- 1.578
- 2.210
- 133
- 40
Açtım vallahi el falan göremedimBence yanlış bakıyorsunuz resmi açarsanız eliyle bacağını tutuyor siz orayı başka bi yer sandınız herhalde?
Şu an ben de kendimden şüphelenmeye başladımBurada kimse bir bacagi sizin gordugunuz sekilde gormediyse sikinti sizde demektir kusura bakmayin biz bacak goruyoruz
Açtım vallahi el falan göremedim
İkinci fotoğraf da üst bacağın bitiminde alt tarafının yarısını gördüm, ya da benzettim. Herkes görmeyince sorun bende galibaBacak dışında ne gördünüz ben anlamadım
Bacağı çekerken orayı nasıl göstersin Allah aşkınaBu resmi nette görsem şikayet ederdim. Bacak mı gösterdiniz, başka bir şey mi belli değil. Edep ya hu
2. fotoğrafta sol tarafta eliyle alt bacağını tutmuş batıklar görünsün diye. Sizin gördüğünü ve yarısını göstermiş dediğini yer diz arkası oluyorAçtım vallahi el falan göremedim
2. fotoğrafta sol tarafta eliyle alt bacağını tutmuş batıklar görünsün diye. Sizin gördüğünü ve yarısını göstermiş dediğini yer diz arkası oluyor
İkinci fotoğraf da üst bacağın bitiminde alt tarafının yarısını gördüm, ya da benzettim. Herkes görmeyince sorun bende galiba
kuku değil abla orası arka bacak diz bölümünün arkasıTamam sorun bende galiba, herkes yok diyorsa yoktur yani
Tamam tamam, yeterince utandım, yanlış anlaşılmaBence benzetiyosunuz eliyle bacağını tutuyor başka görünen birşey yok
Çok Şükür
Ben bi isim bulamamıştım kuku iyiymişkuku değil abla orası arka bacak diz bölümünün arkası
Bu resmi nette görsem şikayet ederdim. Bacak mı gösterdiniz, başka bir şey mi belli değil. Edep ya hu
Aşağıdaki yazıları da okusaydınız keşke, yanlış anladığımı belirttim ya, heee benim abdestim hemen herşeye kaçıyorNe oldu abdestiniz mi kaçtı... Bacak ya alt tarafı..
ikinci resimde dizin arka kısmı, eli ve ayak parmağı görünüyor.Şikayet butonu var instegram da oraya badıyorsunuz. Siz söyledikten sonra ben mi yanlış görüyorum diye bir daha baktım, ikinci resimde açık ve net yarısı görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?