Batık izlerine makyaj

lessie

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
739
299
arkadaşlae bacağımda batık izleri artmakta ve sanırım sadece lazer epilasyonla geçicek bu yüzden yaz dönemi boyunca lekeleri kapatabileceğim bi ürün önerisi olan varmı pudra fondöten gibi

Ben senelerdir Sally Hansen'ın bacak spreyini kullanıyorum oldukça memnunum. Özellikle denize giderken falan oldukça etkili oluyor deniz suyuyla biraz akıyor ama çok rahatsız edici şekilde değil

Ben senelerdir Sally Hansen'ın bacak spreyini kullanıyorum oldukça memnunum. Özellikle denize giderken falan oldukça etkili oluyor deniz suyuyla biraz akıyor ama çok rahatsız edici şekilde değil

Aldım onuda oda kapatmıo

Aldım onuda oda kapatmıo
Yani yüzde yüz kapatmıyor tabii ama derin görünümünü azaltıp cilt tonunu daha birbirine yakın gösteriyor. Eğer gündelik hayat için kullanacaksan önce lekeleri yüz için kullandığımız concealer ile tampon hareketlerle kapatıp üzerine sally hansen'ı uygulayabilirsin. Biraz uğraştırıcı da olsa başarılı görüntü alabilirsin gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…