batı tıp merkezi

yaren ceran

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2020
1
1
31
devlet hastanesine gittim sancılarım için ve hiç birşey yok normal deyip gönderdiler daha sonra batı tıp merkezine gittim oradaki çalışanlar o kadar güleryüzlü ve samimi ki güvende hissediyorsunuz önce acil daha sonra kadın doğum dr gördü ve gereken müdahale en iyi biçimde yapıldı çok teşekkürler herkese .

Devlette hangi dr a gittiniz? Cok sikayet duyuyorum malesef. Bati da kimden memnun kaldiniz onu da paylasirsaniz sevinirim. İyi bir kadin dogumcu ariyorum...

Dediğiniz yer Batı Anadolu Tıp Merkezi mi? Bilmiyorum böyle yazmak yasak mı,reklam mı ama yazicam gene de..Batı anadolu tıp merkezi ara ara ücretsiz mamagrofi kan tahlilleri,ultrason vs taramalar yapıyor.Reklam amaçlı broşür dağıtmışlar geçen yıl
.Anneme de mamagrofide meme kanseri teşhisi kondu bu kontrollerde. Sayelerinde erken evrede yakaladık ve atlattık şükür. Erken teşhis gerçekten de hayat kurtarıor,ihmal etmeyin arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…