Ooo süper ozaman kesin gibi sankiGecmedi daha canim dort gun var![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooo süper ozaman kesin gibi sankiGecmedi daha canim dort gun var![]()
Bariz koyi cikmis bu. Bence birkacgun daha calismalara devam et nolur nolmazEki Görüntüle 2056369 Kızlar diğer konuya yazdım buraya da yazayım biri bana yardımcı olabilir mi?
Ovulasyon testim ilk kez böyle çıkıyor hep çok silikti günlerdir.
Ama ben 3 gün önce tüm yumurtlama belirtilerimi yaşadım ve sona erdi yani yumurtlamam oldu diye düşünüyorum. Peki şimdi bu 16.günde çıkan 2.çizgi neyin nesi sizce? Başına gelen var mı? Nolur yardım![]()
İnsallah canim sen hep dua et bize hamilelerin duasi kabul olurmus. Bende tahlilleri yaptirdim cok sukur hepsi iyi. P.tesiyede esime randevu aldim spermiyogram yaptiricaz. Gersey iyi cikarsa bebek calismalarini beklerken kafam rahat beklerimAmin canm biz sıradışı sadık hadi sıra sizde inşallah sizden alırız böyle haberler kuzum hep fuarda olucaksin isteyenn herkesde
Çok şükür bi sorun yok bide bakmissinki Seninki de temmuz bebeği olur etmemi herzaman dualarimdasin cabm benimİnsallah canim sen hep dua et bize hamilelerin duasi kabul olurmus. Bende tahlilleri yaptirdim cok sukur hepsi iyi. P.tesiyede esime randevu aldim spermiyogram yaptiricaz. Gersey iyi cikarsa bebek calismalarini beklerken kafam rahat beklerim
Cok mutlu ettin beni canim insallah darisi sana ve tum bekleyenlere olsun buna bile okadar sevindim ki halbuki daha beklemek lazim hamileyim demek icin erken amaOoo süper ozaman kesin gibi sanki![]()
Kuzum ben kadın doğuma gitmedim aile hekimliğinde kan verdim gebeliği teyit edip on gün kadar bekleyip keseyi görmeye giderim diyodum ama tsh yüksek çıktı dr hemen kadın doğuma görün dedi randevu alıcam bakalım keseyi görebileceğimizi düşünmüyorum ama belki de görünür kısmet artkCuma günü benimki kaç çıkar acaba peki sen keseye gordunmu yoksa daha varmı doktor ne dedi
Var gibi canım inşaşlah koyulaşır gözün aydın olsunKizlar testime bi bakinhemen cikti testi yaptiktan sonra gozle daha net ama fotoda cikmiyo :)
İnşallah sorun çıkmaz cnm keseyi görürsün inşallah buarada az önce sol kasığıma feci bir ağrı girdi ya bıçak saplandı sanki çok kötü neden acaba korkuyorumKuzum ben kadın doğuma gitmedim aile hekimliğinde kan verdim gebeliği teyit edip on gün kadar bekleyip keseyi görmeye giderim diyodum ama tsh yüksek çıktı dr hemen kadın doğuma görün dedi randevu alıcam bakalım keseyi görebileceğimizi düşünmüyorum ama belki de görünür kısmet artk
Var gibi canım inşaşlah koyulaşır gözün aydın olsun
Kızlar güzel dualarınız için Allah razı olsun rabbim kimseye aratmasın isteyen bekleyen herkese sağlıklı sıhhatli nasip etsin inşallah ben ve benim gibi hamile arkadaşlarında sağ salim sağlık sıhhatle kucaklarımıza almayı nasip etsin.
İnsallah kuzumÇok şükür bi sorun yok bide bakmissinki Seninki de temmuz bebeği olur etmemi herzaman dualarimdasin cabm benim
Rabbim görsün inşallah hersey daha guzelmolucak bitanemİnsallah kuzum
Artik su ay buay tutsun derdim yok valla saldim cayira hesabi. Hic heyecan endise yok cok sukur bu halimi sevdim. Eskidende boyle sakindim neguzel bebek fln dusuncesi yoktu. Simdi var ama oyle ekim ayindaki gibi yana done paranoyakca beklemiyorum. Olursa cok guzel. Olmazsada uzulmem allaha sigindim.
Insallah koyulasir canimKuzum ben kadın doğuma gitmedim aile hekimliğinde kan verdim gebeliği teyit edip on gün kadar bekleyip keseyi görmeye giderim diyodum ama tsh yüksek çıktı dr hemen kadın doğuma görün dedi randevu alıcam bakalım keseyi görebileceğimizi düşünmüyorum ama belki de görünür kısmet artk
Kızlar güzel dualarınız için Allah razı olsun rabbim kimseye aratmasın isteyen bekleyen herkese sağlıklı sıhhatli nasip etsin inşallah ben ve benim gibi hamile arkadaşlarında sağ salim sağlık sıhhatle kucaklarımıza almayı nasip etsin.
Bak demekki sabırla yendin canm rabbim bidaha yaşatmasın güzel günler gondersin en kisa ve hsyılı zamanda o hamislerden biride sen olursunninsallahhhhhEskigunler bide ne farkettim bugun biliyormusun bebegim oldukten sonra inada gibi markete insem karni burnunda hamilelerle karsilasiyordum saka gibi. Gecen saymistim hatta tam 10tane gebe kadin cikmisti karsima hele biri karsimda karnini sevip durmustu :) kadin doguma gidesim gelmiyordu hamile gorucem diye bugun ilk defa artik etkilenmedigimi farkettim ve cok mutlu oldum bu halime :)
Senin deger adet gunumu cikti 400lerde canim? Benimki oglumda tam gunumde 120 idi. Degerin cok guzel rabbim devamini nasip etsin insallahKuzum ben kadın doğuma gitmedim aile hekimliğinde kan verdim gebeliği teyit edip on gün kadar bekleyip keseyi görmeye giderim diyodum ama tsh yüksek çıktı dr hemen kadın doğuma görün dedi randevu alıcam bakalım keseyi görebileceğimizi düşünmüyorum ama belki de görünür kısmet artk
Insallah canim.. senin de kendini iyi hissetmene cook seviniyorum canim cunku hic kolay degil yasadiklari. Allahim en kisa surede hayirlisiyla nasip etsin ve sagliklica kucagina al insallah
O agriyi 6ayina kadar cektim ben kuzumBenim bu sol.kasiktaki ağrı neden acaba sanki bıçak sapları gibi çok kötü oldum ya korkuyorum inşallah bişey olmaz
Sorcam canmO agriyi 6ayina kadar cektim ben kuzum
Yarin doktorunada sor mutlaka