• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bath and Body Works Ürünlerini Kullananlar Var mı?

otkn

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2011
150
17
298
İstanbul
Kızlar,Bath and Body Works parfümleri,vücut losyonları ,vücut spreyleri vb. ürünlerin kullandınız mı? Kalıcılığı nasıl? Hangi kokusunu önerirsiniz?Geçen gün mağazasındaki satış elemanı Twilight serisini pek övdü;ama emin olamadım...

Emin olmamakta iyi etmişsin. Ben bir heves kanıp almıştım 70 lira para bayıldım duş jeli, losyon ve vücut spreyine. ama kalıcılık sıfır. kokularıda normal bir duş jeli, oda kokusu kıvamında. Asla ama asla tavsiye etmiyorum. onun yerine git 70liraya adam akıllı bir parfüm al yada küçük setleri oluyor 30liraya ondan al. Ama bana kalırsa hiçbişey alma resmen kazıklandığımı hissediyorum.
Normal bir kozmetik firmasında bulunan ürünlerden alsan, daha kalıcı kokar.

Dayanamayıp 2 gün önce 30 liralık setten aldım.Kalıcılığı fena değil şimdilik...

vücut spreylerinde zaten kalıcılık pek aranmaz. parfümlerinin kalıcılığı nasıl EDT, EDP önemli olan o çok merak ediyorum:44:

ben de dün aksam warm vanilla sugar vucut losyonu ve spreyini aldım. sitede araştırdım ama pek kullanan yok sanırım.. ben henüz 1 kere kullandığım için pek yorum yapamayacağım. kullanan arkadaşlar yorum yapabilirler mi, beğendiniz mi, kalıcılığı kokusu nasıl sizce?

Ben bayılıyorum buranın ürünlerine..
Harika kokuları varmış gerçekten de..
Kullanmaya devam =)

Back