varmi senin cocugun yada ne kadardir deniyorsun bir sorunun varmi herhangi birsey kullaniyormusun ayy amma soru sordum yaaEvet canim oyle olduk
Bana msjin geç geldi bana sanırım.canim fotoğrafı karartsana biraz tam net görünmüyor
Kızlar benim de 28 Mart beni de eklermisiniz :)Merhaba kızlar ;
Biliyorsunuz ki bat'a az kalınca heyecanda artıyor benim gibi heyecanla bekleyen arkadaşlarım warsa beraber bekleyelim istedim bu ay ebe bir kadına gittim bitkisel bir ilaç werdi adet boyunca onu içtim we adet bittikten sonra kasik we bel cektirdim yakı yapistrdim birde insallah faydası olmuştur
Esr02
Canm cok sevndm aramzdan birilerin hamile kalmasıcok iyi canm hayrlisi olsun senn icinErken gebelik testi yaptım kızlar ve çıktı şükürler olsun Allah isteyen herkse nasip etsin bata 2 gün var bu arada
İns kuzum ya nisana kaldı bizim umutlar cnm bir belirtin varmydı yoksa icindeki hislemi yaptn:)Çok teşekkür ederim canım Allah isteyen herkese nasip etsin inş
Ayyy ne güzel bi an ne güzel bi fotoğraf Allahım devamını getirsin inşaallahErken gebelik testi yaptım kızlar ve çıktı şükürler olsun Allah isteyen herkse nasip etsin bata 2 gün var bu arada
Amin canım inş Allah razı olsunAyyy ne güzel bi an ne güzel bi fotoğraf Allahım devamını getirsin inşaallah
Bi cocugum var.dogumdan sonra reglim duzensizlesti sonrasinda erken menepoz girdigimi ogrendim suan ilac kullanmiyorumvarmi senin cocugun yada ne kadardir deniyorsun bir sorunun varmi herhangi birsey kullaniyormusun ayy amma soru sordum yaa
Benim de oyle agrimisti adet oldum olucam derken hamile oldugumu ogrendim. Ins senink de oyle olur ☺Dün test yaptım negatifti bugünde hasta olacakmışım gibi karnım ağrıyor
Hasta olucam belli. Bu ayda nanaş
Canim iste bemki adet gunu bile cikmadi beklemek lazim. Surekli test yapa yapa kendimizi strese sokuyoruz. Ins vardir.ben artik bebek oldugunuda dusunmuyorum yaa cnm ya o yuzden hicbirsey yapmadan adet gunumu bekliycem
Aaa cok sevindim canim hatirli olsun.Çok teşekkür ederim canım Allah isteyen herkese nasip etsin inş
Çok sağol canım Allah razı olsun Allah isteyen herkese versin inşAaa cok sevindim canim hatirli olsun.
Bu ay hamişler çoğaldı. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş sağlıkla sıhhatle :))Erken gebelik testi yaptım kızlar ve çıktı şükürler olsun Allah isteyen herkse nasip etsin bata 2 gün var bu arada
Benim de oyle agrimisti adet oldum olucam derken hamile oldugumu ogrendim. Ins senink de oyle olur ☺
Hayrli olsun canimmErken gebelik testi yaptım kızlar ve çıktı şükürler olsun Allah isteyen herkse nasip etsin bata 2 gün var bu arada
Hayırlısı olsun canim rabbim sagliklica kucağına almayı nasip etsinErken gebelik testi yaptım kızlar ve çıktı şükürler olsun Allah isteyen herkse nasip etsin bata 2 gün var bu arada
Bu ay hamişler çoğaldı. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş sağlıkla sıhhatle :))
Kozlar çok teşekkür ederim Allah olmayanlara nasip etsin inş çok güzel bir duygu şükürler olsunHayırlısı olsun canim rabbim sagliklica kucağına almayı nasip etsin
Canm kan degerin kac?Kozlar çok teşekkür ederim Allah olmayanlara nasip etsin inş çok güzel bir duygu şükürler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?