İnşaallah canımanladim cnm bzmde hkkimizda hyrlisi olsn onsaallh
Napim canim yorgunluk ve sancim cok. Mide bulantisindan pek bise yiyemiyorum.R Rebelion18 neaptin cnm
13 u ise bat olabilir canim bi test yap ama benimki gunumden 4 gun sonra testte ciktiKızlar birşey soracağım ayın 13 ü hasta olucam ama ben bu ayın 6 sı kan tahlili yaptırdım negatif çıktı. Sol tarafıma birşey baktıyor gibi oluyor sizce gebelik mümkün müdür?
İyiyim çok şükür canım.kasik ağrım geçmiyor hiçuzun süre ayakta kalamaz oldum.sen nasılsın
Ay canım kalp kalbe karşı imiş.ben de ak.di sana yazacaktim.benim de kasık ağrım bugün geçti nasıl olduysa.ama alışmışım ağrıya bi tuhaf oldum.kotu bisi mı oldu acaba diyorum.neden gitti bu kasık ağrısıMerhabacanım. Ya benım hıc agrım yok pazartesı dr gıdecegım.ınsallah guzel sonuclar alırım korkmaya basladım. İki oğlumda da cok agrım olmustu
Canim gunun gelince yap ben gunumden 6 gun once erken test yaptim, 4 gun once kan testi yaptim, adet gunu idrar testi yaptim cikmadi. 4 gun gecince idrarda cikti.benimde bata 7 gun var kan tahlili yaptirxim koca bir 0.1 degeri gordum geldim bu kan tahlilerine gebelik teslerine verdigim paralarla zengin olurdum valla
Zamanla ayerını buldukca azalması normal canım. Endişe etme. Ne zaman doktor gıdeceksın cnmAy canım kalp kalbe karşı imiş.ben de ak.di sana yazacaktim.benim de kasık ağrım bugün geçti nasıl olduysa.ama alışmışım ağrıya bi tuhaf oldum.kotu bisi mı oldu acaba diyorum.neden gitti bu kasık ağrısı
Salı öğleden sonraya randevu aldım canım inş.sen pazartesi mı gidecektin?Zamanla ayerını buldukca azalması normal canım. Endişe etme. Ne zaman doktor gıdeceksın cnm
kizlar ben mersinli degilim sma esim mersinlitam hatirlmiyrm suanda kim oldugunuda konusmustuk bir oyle
gunaydin canim,test yaptın mıKızlar benim bat 14 mart şimdiye kadar erken test de nırmai test dd yaptım çıkmadı bişey kasıklarımda da adet ağrısı gibi ağrılar başladı herhalde bu ay hüsranyarın sabah kalktığımda bi test daha yapıcam sonra günümü beklicem artık herhalde bidahski aya
Dün test yaptım negatifti bugünde hasta olacakmışım gibi karnım ağrıyor13 u ise bat olabilir canim bi test yap ama benimki gunumden 4 gun sonra testte cikti
ben artik bebek oldugunuda dusunmuyorum yaa cnm ya o yuzden hicbirsey yapmadan adet gunumu bekliycemCanim gunun gelince yap ben gunumden 6 gun once erken test yaptim, 4 gun once kan testi yaptim, adet gunu idrar testi yaptim cikmadi. 4 gun gecince idrarda cikti.
sende esten mersinli sayilirsin cnm :)kizlar ben mersinli degilim sma esim mersinli
Evet canim oyle olduksende esten mersinli sayilirsin cnm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?