- 26 Aralık 2015
- 11.807
- 19.056
- 298
- 34
Ya ALLAHİM insaALLAH ne olur duy sesimi ne olur ALLAHim yalvariyom sana yaInsallh hamissindr kuzuuuu :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya ALLAHİM insaALLAH ne olur duy sesimi ne olur ALLAHim yalvariyom sana yaInsallh hamissindr kuzuuuu :)
7 mart. Sivilce ve akinti gibi adet belirtileri var.ocak_kizi Bat 3 mart
@Kertemeyenkelebek Bat 4 mart
A Ames88 Bat 6 mart
D doruk90 Bat 6 mart
durueymen Bat 7 Mart
Chmstry Bat 7 mart
@BaharKenan35 Bat 7 mart
Kizlar listeyi yenilemem gerekiyor yeni batlarinizi alabilirmiyim kac sefer yazdm ama cewap gelmedi
Adetin gecmis canim bnm de yuzumde kabarciklar war akintimda war bnmde adetim gecti7 mart. Sivilce ve akinti gibi adet belirtileri var.
Her ay gununde olurdu. Gecen ay 3 gun gecince oldu. Bu aayda 4 gun gecti bekliyorum. Hatta infertiliteye gittik. Adetin 3. Gunu test istediler hastaneye gidecwktim ama henuz olmadi. Insaallah olmazda doktora gerek kalmazAdetin gecmis canim bnm de yuzumde kabarciklar war akintimda war bnmde adetim gecti
Insalllh canim hamilesindirde gerek kalmaz sabh bi test yap belli olurHer ay gununde olurdu. Gecen ay 3 gun gecince oldu. Bu aayda 4 gun gecti bekliyorum. Hatta infertiliteye gittik. Adetin 3. Gunu test istediler hastaneye gidecwktim ama henuz olmadi. Insaallah olmazda doktora gerek kalmaz
Teste cesaret edemiyorum. Tek cizgi görünce moralim bozuluyor. Yarin ise giderken alicam bi test yapicam olmazsam halaK
Insalllh canim hamilesindirde gerek kalmaz sabh bi test yap belli olur
Balim bnm ya o heyecandan dusup bayilmazsam etiketlerimmm :))Esr02 balım takipteyim seni bak sonuca benide etiketle
Bnde sabh yapmayi dusunuyorum canim hadi hayrlisi olsun sonuca etiketle bni yaparsanTeste cesaret edemiyorum. Tek cizgi görünce moralim bozuluyor. Yarin ise giderken alicam bi test yapicam olmazsam hala
Senin kac gun gecti canim insaallah ikimizde gebeyizdirAdetin gecmis canim bnm de yuzumde kabarciklar war akintimda war bnmde adetim gecti
Insallh balim senin bat ne zmnnBayılmazsın bayılmazsın Hayırlısı olsun canım inşaallah hamilesindir
2 gun gecti canim hic gecikmem olmadi bu zmna kadr insalllhhhSenin kac gun gecti canim insaallah ikimizde gebeyizdir
Benim bu aydan umut yok canım 28martInsallh balim senin bat ne zmnn
Testi ne zaman yapacaksın2 gun gecti canim hic gecikmem olmadi bu zmna kadr insalllhhh
Esinmi yaninda degil kuzumBenim bu aydan umut yok canım 28mart
Sabh yapcm kuzumTesti ne zaman yapacaksın
Evet canım bu hafta yumurta haftasındayım eşim Yok zaten bir hafta önce gitti ben adetliyken adetime 4gün kala gelecek bu ayy hiç olmaz adamı görmedim ki bebek olsunEsinmi yaninda degil kuzum
Ayyy inşaallah güzel haberlerle gelSabh yapcm kuzum
Evet canım bu hafta yumurta haftasındayım eşim Yok zaten bir hafta önce gitti ben adetliyken adetime 4gün kala gelecek bu ayy hiç olmaz adamı görmedim ki bebek olsun
Insallh ummadigin bir anda gelir gobusune bebisin kuzum
Ayyy inşaallah güzel haberlerle gel