Aynn kuzum bn bu gece uyuyamamdaaaİns ben daha diyemdm icm icimi yiyor ya. Test yapmadan demcm :)
Bende ya yarnı sabrszlkla cekyrm cnm dua etcm bgn ikimiz icinAynn kuzum bn bu gece uyuyamamdaaa
Et bacim allah razi olsun ☺ bnde ediyorumBende ya yarnı sabrszlkla cekyrm cnm dua etcm bgn ikimiz icin
Kız kk de konstgm cogu arkdas hamile kaldı ins bende kalmdr :) sagl kuzum dualarımız kabul olur ins :)Et bacim allah razi olsun ☺ bnde ediyorum
Aynnen bu topikte ugurlu geldi sanki iyikiii acmisimmKız kk de konstgm cogu arkdas hamile kaldı ins bende kalmdr :) sagl kuzum dualarımız kabul olur ins :)
Aynn cnm iyiki actn banada ugurlu geldi bence daha once iki gun gecmemisti reglim ya :)Aynnen bu topikte ugurlu geldi sanki iyikiii acmisimm
Aynen bnm de ilk defa gecikti insallh hawa degsimi strestn faln degildr bebistrrrAynn cnm iyiki actn banada ugurlu geldi bence daha once iki gun gecmemisti reglim ya :)
Ya olmasn hava degisminden ya olmazsa yinr hayal krklgi girmcm brdaha buraya ins bebektendirAynen bnm de ilk defa gecikti insallh hawa degsimi strestn faln degildr bebistrrr
Maasalalh canım yaşıt sayılırız.ben de 84 luyum.ruhum kaç yaşında bilemiyorumAaaaa askolsun canim yasim 32,5 daha eykulde 33 olucam ama ruhum 25
Bilirsin bilorsin canim. Valla biri yasimi soruyor 25 diyorum. Taniyan biriyse kimlik yasinmi diyorMaasalalh canım yaşıt sayılırız.ben de 84 luyum.ruhum kaç yaşında bilemiyorum
Pardon canım 85 lıyım ben yalan olmasın .Ben nedense 30 yaşında takılı kaldım.sorana 30 diyorum.30 dan sonra zaman durdu benim için sankiBilirsin bilorsin canim. Valla biri yasimi soruyor 25 diyorum. Taniyan biriyse kimlik yasinmi diyorbende bosverr kimligi ruhum 25 diyorum
Insallh buyuk hayal kirikligi olur wallaYa olmasn hava degisminden ya olmazsa yinr hayal krklgi girmcm brdaha buraya ins bebektendir
Aynn cnmInsallh buyuk hayal kirikligi olur walla
Amin canim . hayirlisi olsun hepimiz icin. Bu ay olur insİnşallah canım ya o kadar istiyorum ki yanlış çıkmış olmasını. Sağ kasığımda ara ara batmalar oluyor onun dışında bi belirti yok ama ümitleniyorum. Çok ümitlenmemin bir nedeni de çok fazla rüya gördüm bu ay hepsi de güzeldi bilemiyorum belki de psikolojiktir hayırlısı olsun.
Insallh yukselmistr canim beta hakkinda tam bi bilgim yokKizlar benim beta hcg dun 30 du yarin tekrar kan verecegim ins yukselmistir ya . bi de yuklselme en az iki kati mi olmali yoksa yaklaşık iki kati mı
Insallh hamissindr kuzuuuu :)Ayyy bata son 2 kaldi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?