:) sagol cannnCanım sana da maasallah
Niye yaaa bnane bn de duycmm
Aynen hadi bakalim birde hamissek bizden mutlusu yokkk ne kadrdr ewlisinVayy arkadsm yasta aynı ben daha ne diyim :)
32 faln mi ?Tahmin et
Biz soledik anneler sizde soleyin bizde bilelim :)
8 aydr canm evlym sen :) aynn birde hamile oldgmuzu ogrensek rahatz cnm ya :)Aynen hadi bakalim birde hamissek bizden mutlusu yokkk ne kadrdr ewlisin
Iyi tahmin etmisimmm walla :)Soyleyim barı 31 yaşındayım
1.5 senedr canim bir dusugum war bnm8 aydr canm evlym sen :) aynn birde hamile oldgmuzu ogrensek rahatz cnm ya :)
Oo sen daha erken evlenmssn canm ya :) uzuldm cnm ins bu sefer bebegn tutnr sana arkdsm :)1.5 senedr canim bir dusugum war bnm
Aynen canim insalllhhh kasigimda cok batmalar hissediyorm insallh bebstendrrr yaaaOo sen daha erken evlenmssn canm ya :) uzuldm cnm ins bu sefer bebegn tutnr sana arkdsm :)
Benim smdi agrm yok ama bugn sag kasgma bir agri grdi durdm yermde dusn cnm arada oluyr agrm yok yani benimde ins bebisimz yapyrdur cnm ya :)Aynen canim insalllhhh kasigimda cok batmalar hissediyorm insallh bebstendrrr yaaa
En garanti kan tabiki yinede sen bilirsin tatlim.Insallh kuzum ya sabh kanla mi idrarlami yapsamki
Insalllhhh ya esimede soledim geciktigimi insallh wardrBenim smdi agrm yok ama bugn sag kasgma bir agri grdi durdm yermde dusn cnm arada oluyr agrm yok yani benimde ins bebisimz yapyrdur cnm ya :)
İns ben daha diyemdm icm icimi yiyor ya. Test yapmadan demcm :)Insalllhhh ya esimede soledim geciktigimi insallh wardr
Kani becerebilirsem tam yaparm nasil yapiliyorEn garanti kan tabiki yinede sen bilirsin tatlim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?