Bata son 7 günn kızlar gelin birlikte bekleyelimm ❤❤

Bn yaptim da hafiff golge gibi cizgi war canim idrarimi tutmadim yarim saatlik idrarla yaptim
Hayrlıolsun cnm ya bende yarn yapim esimede diyemdm ümitlenmesn dye bende yapcm artk yarn negatfte cksa yapck bsy yok esra sana bsy dcm sennde sag kask agrn oluyrmu yada sol kask? Bu arada kan vermeye ne zmn gtcksn ? Cookk sevndm cnm hamilesindr insss

Yok kuzum arada batma oluyor wajinama az oncede alt karin bolgeme de bicak grer gbi oldu bnde hewesleneyimmi bilemedim cunku cizgi fazla belli olmuyor cok zor goruluyorr

Yok kuzum arada batma oluyor wajinama az oncede alt karin bolgeme de bicak grer gbi oldu bnde hewesleneyimmi bilemedim cunku cizgi fazla belli olmuyor cok zor goruluyorr
Canm cizgi varsa hamilelikte vardr bence cnm silkte olsa varsa yani kan ver bence baksana olmadk bende olmadm gidyrm birsey yok canm :) yarn yp kan tetsi bemce cnm :) bende idrar ypcm yarn :) arkdsm ins hamileyizdr ya

Canm cizgi varsa hamilelikte vardr bence cnm silkte olsa varsa yani kan ver bence baksana olmadk bende olmadm gidyrm birsey yok canm :) yarn yp kan tetsi bemce cnm :) bende idrar ypcm yarn :) arkdsm ins hamileyizdr ya
:) ayy insallh kuzum rabbim wermistr bebislerimizi insallh bu ayy sabh idrar testi yapcm bn bundan bisey anlamadim kuzum

:) ayy insallh kuzum rabbim wermistr bebislerimizi insallh bu ayy sabh idrar testi yapcm bn bundan bisey anlamadim kuzum
İns cnm bebegmiz bizimledir ♥ yap cnm sabah bende yapcm sana dedm sabah yap diye ilk idrarnla dye cnm :) hamissek ikimiznde dogm zamani ayni zmaan olck :)

İns cnm ya sen erken yapmssn cesaret edip ben gwcti halen yapamdm cnm :)
Vallaha yapmayacaktim kanima girdiler

Bi yandan iyi oldu bi yandan kotu. Kan testi yaptirmamak icin zor durucam. Esime de kese gormeden soylemek istemiyordum ama dayanamam galiba.
Bence sende sabah yap canim. Guzel haberler ver insAllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…