Bn yaptim da hafiff golge gibi cizgi war canim idrarimi tutmadim yarim saatlik idrarla yaptimCanm tevrikler hamilesin bende yapamadm korkudn daha adet olmadm senn adetn gecmismydi cnm
Hayrlıolsun cnm ya bende yarn yapim esimede diyemdm ümitlenmesn dye bende yapcm artk yarn negatfte cksa yapck bsy yok esra sana bsy dcm sennde sag kask agrn oluyrmu yada sol kask? Bu arada kan vermeye ne zmn gtcksn ? Cookk sevndm cnm hamilesindr insssBn yaptim da hafiff golge gibi cizgi war canim idrarimi tutmadim yarim saatlik idrarla yaptim
Yok kuzum arada batma oluyor wajinama az oncede alt karin bolgeme de bicak grer gbi oldu bnde hewesleneyimmi bilemedim cunku cizgi fazla belli olmuyor cok zor goruluyorrHayrlıolsun cnm ya bende yarn yapim esimede diyemdm ümitlenmesn dye bende yapcm artk yarn negatfte cksa yapck bsy yok esra sana bsy dcm sennde sag kask agrn oluyrmu yada sol kask? Bu arada kan vermeye ne zmn gtcksn ? Cookk sevndm cnm hamilesindr insss
Canm cizgi varsa hamilelikte vardr bence cnm silkte olsa varsa yani kan ver bence baksana olmadk bende olmadm gidyrm birsey yok canm :) yarn yp kan tetsi bemce cnm :) bende idrar ypcm yarn :) arkdsm ins hamileyizdr yaYok kuzum arada batma oluyor wajinama az oncede alt karin bolgeme de bicak grer gbi oldu bnde hewesleneyimmi bilemedim cunku cizgi fazla belli olmuyor cok zor goruluyorr
:) ayy insallh kuzum rabbim wermistr bebislerimizi insallh bu ayy sabh idrar testi yapcm bn bundan bisey anlamadim kuzumCanm cizgi varsa hamilelikte vardr bence cnm silkte olsa varsa yani kan ver bence baksana olmadk bende olmadm gidyrm birsey yok canm :) yarn yp kan tetsi bemce cnm :) bende idrar ypcm yarn :) arkdsm ins hamileyizdr ya
İns cnm bebegmiz bizimledir ♥ yap cnm sabah bende yapcm sana dedm sabah yap diye ilk idrarnla dye cnm :) hamissek ikimiznde dogm zamani ayni zmaan olck :):) ayy insallh kuzum rabbim wermistr bebislerimizi insallh bu ayy sabh idrar testi yapcm bn bundan bisey anlamadim kuzum
Aynen yaaa bnm net yok sabh yapicm ama haber weremeyebilrmİns cnm bebegmiz bizimledir ♥ yap cnm sabah bende yapcm sana dedm sabah yap diye ilk idrarnla dye cnm :) hamissek ikimiznde dogm zamani ayni zmaan olck :)
Sabah yaptgnda yazamcn mi cnm ya neyse aksam solersn iyi haberlerini beklyrmAynen yaaa bnm net yok sabh yapicm ama haber weremeyebilrm
Sendende insallh pozitif cikar kuzummSabah yaptgnda yazamcn mi cnm ya neyse aksam solersn iyi haberlerini beklyrm
4 gun kala yaptim cnm. En guxeli bati beklemek bende bekleyecektim gaza geldim. Dr gitmek icin bekleyecegim dahaCanm tevrikler hamilesin bende yapamadm korkudn daha adet olmadm senn adetn gecmismydi cnm
Hayirli olsun hamis sultannnnnnn4 gun kala yaptim cnm. En guxeli bati beklemek bende bekleyecektim gaza geldim. Dr gitmek icin bekleyecegim daha
Tesekkur ederim canim insAllah senden de mujdeli haber aliriz.Canm tevrikler hamilesin bende yapamadm korkudn daha adet olmadm senn adetn gecmismydi cnm
Ayy hadi insAllah guzel haberler verirsin cnm.silikte olsa varsa vardir.Bn yaptim da hafiff golge gibi cizgi war canim idrarimi tutmadim yarim saatlik idrarla yaptim
İns cnm :)Sendende insallh pozitif cikar kuzumm
İns cnm ya sen erken yapmssn cesaret edip ben gwcti halen yapamdm cnm :)Tesekkur ederim canim insAllah senden de mujdeli haber aliriz.
Saol tatlim tezzzz vakitte insAllah seninde guzel haberlerini alirizHayirli olsun hamis sultannnnnnn
Merhaba canim insallh hamisdindirrMrb arkadaşlar..
Bata son 7
Ve benim hiiç belirtim yok kii..
Bn bugun test yaptim hafif cizgi cikti kuzum ama belli degildi fazlaSaol tatlim tezzzz vakitte insAllah seninde guzel haberlerini aliriz
Vallaha yapmayacaktim kanima girdilerİns cnm ya sen erken yapmssn cesaret edip ben gwcti halen yapamdm cnm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?