- 15 Aralık 2016
- 1.931
- 1.193
- 83
Aaaaa çok güzel bildiğin ikinci çizgi var :))Kizllaaaar
Ay geliyor mu bebis
Olucem heyecandan yaaa..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaaaa çok güzel bildiğin ikinci çizgi var :))Kizllaaaar
Ay geliyor mu bebis
Olucem heyecandan yaaa..
Darisi basiniza insAllah arkadaslar vallaha saskoloz oldumAaaaa çok güzel bildiğin ikinci çizgi var :))
tebrik cnm cnm allah saglikla kucagina almayi nasip etsin anali buyusun insaallahEki Görüntüle 1963978 Eki Görüntüle 1963978 kizlarrrrr hamileyimmmm cok sukurrr
Canim daha cok yenisin. Ama hic belirtisi olmadan hamile kalan arkadaslar var. İnsAllah en kisa surede Rabbim seninde melegini gondersin.merhaba kızlar.. benim daha nasibimde yok sanırım 2 aydır korunmuyoruz ve yumurtlama günlerine dikkat ediyorum bata 2 gün var sanırım bu ay da olamadım gibi hisssediyorum :/
Canim daha cok yenisin. Ama hic belirtisi olmadan hamile kalan arkadaslar var. İnsAllah en kisa surede Rabbim seninde melegini gondersin.
Anaammmmm kac gun vardi canm????Kizllaaaar
Ay geliyor mu bebis
Olucem heyecandan yaaa..
ayyhyy geliyor cnm bebis hadi hayirlisi olsunKizllaaaar
Ay geliyor mu bebis
Olucem heyecandan yaaa..
4 gun var canim. 6 gun kala knli yaptim cok silik gordum bugunde testi ypmadan tuttum baya tuvaletimi oyle kanli degil normal ypiyim vrsa cikar dedim vallaha cikti ben sok ben iptalim suan..Anaammmmm kac gun vardi canm????
Saol tatlim insAllahbdarisi tezzz vakotte basiniza olsun...ayyhyy geliyor cnm bebis hadi hayirlisi olsun
Super yaaa... Puslu havalar uğurlu olur heralde bundan sonra sana4 gun var canim. 6 gun kala knli yaptim cok silik gordum bugunde testi ypmadan tuttum baya tuvaletimi oyle kanli degil normal ypiyim vrsa cikar dedim vallaha cikti ben sok ben iptalim suan..
Rabbim butun arkadaslarimiza bu essiz duyguyu tattirsin.
amin cnm bu ay cogu arkadasimiz hamile kaldi insaallah bendede vardir bu ay sanada rabbim savlicakla kucagina almayi nasip etsin bir kan testi yaptir onaylat hemen hBer ver bizede4 gun var canim. 6 gun kala knli yaptim cok silik gordum bugunde testi ypmadan tuttum baya tuvaletimi oyle kanli degil normal ypiyim vrsa cikar dedim vallaha cikti ben sok ben iptalim suan..
Rabbim butun arkadaslarimiza bu essiz duyguyu tattirsin.
Yok be canim puslu havayi cok sevmiyorum basak burcuyum gunesi seviyorum ben bahari..Super yaaa... Puslu havalar uğurlu olur heralde bundan sonra sana
Valla oglumda cok cekyim kan testinden delik desik oldum. Bu sefer bekleyecegim azcik keseyi gormeye giderim.amin cnm bu ay cogu arkadasimiz hamile kaldi insaallah bendede vardir bu ay sanada rabbim savlicakla kucagina almayi nasip etsin bir kan testi yaptir onaylat hemen hBer ver bizede
Canim benimde bat tarihim 9 marttda ama subat 28 cekti diye acaba iki gun gec olurum diye dusunuyordum senin tarihin normaldedemi 9 u sen ayni gun mu oldnSelam kızlar bende bugün oldum olcam normalde karnım ağrıdığında olurdum ped koydum kahve leke şeklinde geldi sadece agrim da geçti karnımın normal de çok şiddetli ağrır anlamadım ve geldiğinde tam gelirdi akşama kadar ne olcak bakalım
Canimmm var tabiki bebisinn cok sevindim bak demistim sana 4 gun kala yap diyr :)Kizllaaaar
Ay geliyor mu bebis
Olucem heyecandan yaaa..
Saol canim. Cok sukur Rabbim nasp etti. Herkese de nasip etsin insAllah. Cok guzel bir duygu.Canimmm var tabiki bebisinn cok sevindim bak demistim sana 4 gun kala yap diyr :)
Cnm tebrikler. Güzel bi hamilelik güzel bi annelik yaşarsın inşallah. Bizede dua et cnmSaol canim. Cok sukur Rabbim nasp etti. Herkese de nasip etsin insAllah. Cok guzel bir duygu.
Amim cnm insAllah ederim tabi ki.
Cnm tebrikler. Güzel bi hamilelik güzel bi annelik yaşarsın inşallah. Bizede dua et cnm
Canm tevrikler hamilesin bende yapamadm korkudn daha adet olmadm senn adetn gecmismydi cnmKizllaaaar
Ay geliyor mu bebis
Olucem heyecandan yaaa..