Bata son 7 günn kızlar gelin birlikte bekleyelimm ❤❤

Valla olcam gibi hissediyorum bir belirti yok şuan ama olursam sabah olurum genel de sabah uyandığımda olurum hep aralıkta düşük yaptığım da o zaman da hamile kalırken hiç bir belirti yaşamadım
Bnde olursam buyuk ihtimal sabh olurum yaz buraya haberleselim kuzu ikimiz icinde hayrlisi olsun

Bnde olursam buyuk ihtimal sabh olurum yaz buraya haberleselim kuzu ikimiz icinde hayrlisi olsun
Tamam canım yazarım mutlaka olmamasini dusunmemim sebebi de sadece 2 kere ilişki oldu bu rahatsizdik eşimle 23 ovilasyon günü ve 24 ama 23 akıntıyi parmak kadar yakaladm degerlendirdik ama işte bilmiyorum ne olcak olursa mucize

Bi kerecik iliskiyle bile hamile olan cok kisi war insallh hamilesindrr cnm ii gecelerrr

Ya iyiyms kuzum insallh olmazsn bn umutlanmak istemiyorum sonra kotu oluyor ara ara sancim oluyor ondan oluck gbi hissediyorum
Benimde arada sag kasga norml oluyr ama adett belrtilerde aynı cnm blysn

Uzulme canim benim edat gunum bile test negatifti 4 gun sonra idrarda cikti 5. Gun degerim 19 du yani gec belli olabilir
İnşallah canım ya o kadar istiyorum ki yanlış çıkmış olmasını. Sağ kasığımda ara ara batmalar oluyor onun dışında bi belirti yok ama ümitleniyorum. Çok ümitlenmemin bir nedeni de çok fazla rüya gördüm bu ay hepsi de güzeldi bilemiyorum belki de psikolojiktir hayırlısı olsun.

Selam kızlar bende bugün oldum olcam normalde karnım ağrıdığında olurdum ped koydum kahve leke şeklinde geldi sadece agrim da geçti karnımın normal de çok şiddetli ağrır anlamadım ve geldiğinde tam gelirdi akşama kadar ne olcak bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…