Bnde olursam buyuk ihtimal sabh olurum yaz buraya haberleselim kuzu ikimiz icinde hayrlisi olsunValla olcam gibi hissediyorum bir belirti yok şuan ama olursam sabah olurum genel de sabah uyandığımda olurum hep aralıkta düşük yaptığım da o zaman da hamile kalırken hiç bir belirti yaşamadım
Tamam canım yazarım mutlaka olmamasini dusunmemim sebebi de sadece 2 kere ilişki oldu bu rahatsizdik eşimle 23 ovilasyon günü ve 24 ama 23 akıntıyi parmak kadar yakaladm degerlendirdik ama işte bilmiyorum ne olcak olursa mucizeBnde olursam buyuk ihtimal sabh olurum yaz buraya haberleselim kuzu ikimiz icinde hayrlisi olsun
Bi kerecik iliskiyle bile hamile olan cok kisi war insallh hamilesindrr cnm ii gecelerrrTamam canım yazarım mutlaka olmamasini dusunmemim sebebi de sadece 2 kere ilişki oldu bu rahatsizdik eşimle 23 ovilasyon günü ve 24 ama 23 akıntıyi parmak kadar yakaladm degerlendirdik ama işte bilmiyorum ne olcak olursa mucize
İnşallah canım tüm hamile kalmak isteyenlerin duaları kabul olsun . Allah hepimizin sesini duysunBi kerecik iliskiyle bile hamile olan cok kisi war insallh hamilesindrr cnm ii gecelerrr
Geç döllenmeyse yavaş yavaş artacaktırEvet canim cikmaz. Ben gec yumurladim adet gunum nile cimmadi adetten 5 gun sonra 19 cikti. Cok az. Bu gun baktirdim tekrar 30 olmus. Bir gunde 19 dan 30 a cikmis iyi mi kizlar
Hayrlisi olsun balim insallh bi dahaki ay hamis kalirsinn :)Yak ordan bi sigaraUmutlar kaldı başka bahara Bu sefer de kırmızıları gördüm Kafayı yiyorum galibaa Yeni bat 4 nisan tatlım
İnşAllah canım. Ben bat gununu beklemek.stiyorum test için.2 gun kala ogrendim canim belirtilerin hamilelik belirtisi canim insallah hamissindir yarin erken gebelik testi yap cikar
Gunaydın canım . Yap bır test su stresten kurtul canım yaa bu ay olmazsa onumuzdekı y daa duzenlı bır calışma yaparsın . Boyle beklemek daha stresl@busraangell test yaptinmi cnm bnde yapsammi beklesemmi karar weremedim
1 Nisan yeni BatHayirlisi olsun canim yeni bat ne ?
Yapcm cnm gidcm test alcm yapcm negatfsede yapck bsy yok artk :) uzulmek yok@busraangell test yaptinmi cnm bnde yapsammi beklesemmi karar weremedim
Benimde arada sag kasga norml oluyr ama adett belrtilerde aynı cnm blysnYa iyiyms kuzum insallh olmazsn bn umutlanmak istemiyorum sonra kotu oluyor ara ara sancim oluyor ondan oluck gbi hissediyorum
İnşAllah canımm inşAllahhHayrlisi olsun balim insallh bi dahaki ay hamis kalirsinn :)
İnşallah canım ya o kadar istiyorum ki yanlış çıkmış olmasını. Sağ kasığımda ara ara batmalar oluyor onun dışında bi belirti yok ama ümitleniyorum. Çok ümitlenmemin bir nedeni de çok fazla rüya gördüm bu ay hepsi de güzeldi bilemiyorum belki de psikolojiktir hayırlısı olsun.Uzulme canim benim edat gunum bile test negatifti 4 gun sonra idrarda cikti 5. Gun degerim 19 du yani gec belli olabilir
Havada soğuk ve bunaltıcı bugünHerkese gunaydin. Ortalik cok sakin bugun. İstanbulda hava puslu tam uyku havasi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?