Uzulme kuzum ya insallh bi dahaki aya hamis kalirsinnBemde adet oldum canımEsr02
Olmadim sabh olurum diye dusunuyom dus aldim butun gozenekler acilmistrKız sende durumlar ne olmadn deme
Test ne zmn yapicn cnmKız sende durumlar ne olmadn deme
Bende gidyrm akntıgeldi dye gelen giden yok anlcn cnm bilmyrm olcm mi diyede dusunyrm yani. Yarn sabah yapcm cnm tum cesaretmi toplyp senTest ne zmn yapicn cnm
Bn olmazsam aksam yapmayi dusunuyorm cnmBende gidyrm akntıgeldi dye gelen giden yok anlcn cnm bilmyrm olcm mi diyede dusunyrm yani. Yarn sabah yapcm cnm tum cesaretmi toplyp sen
Canm sabah. Yapmak daha kesin sonc herkes ole diyor ilk idrarla yapmak daha iyi sonuc aldryrmusBn olmazsam aksam yapmayi dusunuyorm cnm
Kuzum bnm yarin olma ihtimalim yuksek ya o yuzden sabh yapmak istemedim ertesi gunu bekleyemm die aksam yapiym esim isten gelirkn testi alir dieCanm sabah. Yapmak daha kesin sonc herkes ole diyor ilk idrarla yapmak daha iyi sonuc aldryrmus
Canm nerden bilysn negatf dusnrsen gelr cnm benim normlde kahrengi lekelenmem olurda ondn snra olurdum suan yok cnm senn varmi ki emin konusuyrsnKuzum bnm yarin olma ihtimalim yuksek ya o yuzden sabh yapmak istemedim ertesi gunu bekleyemm die aksam yapiym esim isten gelirkn testi alir die
Evet canim cikmaz. Ben gec yumurladim adet gunum nile cimmadi adetten 5 gun sonra 19 cikti. Cok az. Bu gun baktirdim tekrar 30 olmus. Bir gunde 19 dan 30 a cikmis iyi mi kizlarAmin canımm adetimin geçmesini bekleyeceğim geç döllenme olsuysa çıkmaz diye tahmin ediyorum
Uzulme canim benim edat gunum bile test negatifti 4 gun sonra idrarda cikti 5. Gun degerim 19 du yani gec belli olabilirSabah early predictor ile test yaptım canım. Kocaman tek bi çizgi çıktı yine negatif
Saglikli bir sekilde bebegini kucagina alirsin ins canim ☺
Sagol canim benim imsallah beraber aliriz bebisleri :)Saglikli bir sekilde bebegini kucagina alirsin ins canim ☺
Ya iyiyms kuzum insallh olmazsn bn umutlanmak istemiyorum sonra kotu oluyor ara ara sancim oluyor ondan oluck gbi hissediyorumCanm nerden bilysn negatf dusnrsen gelr cnm benim normlde kahrengi lekelenmem olurda ondn snra olurdum suan yok cnm senn varmi ki emin konusuyrsn
Amiiiiiinnnnnnnnn☺Sagol canim benim imsallah beraber aliriz bebisleri :)
Yarın mı canım senin adet gününYa iyiyms kuzum insallh olmazsn bn umutlanmak istemiyorum sonra kotu oluyor ara ara sancim oluyor ondan oluck gbi hissediyorum
Yok bugun du 8 mart kuzumYarın mı canım senin adet günün
Olmadın ne güzel:))Yok bugun du 8 mart kuzum
Bn gecen ay 29 gunde oldum belki bu ayda 1 gun atlamistr die dusundum 9 martida cikarsam o zmn gecikti dicm yani suan ortadayimOlmadın ne güzel:))
Benimde bugün 9 Mart
Insallh olmazsn ne hissediyosunOlmadın ne güzel:))
Benimde bugün 9 Mart
Valla olcam gibi hissediyorum bir belirti yok şuan ama olursam sabah olurum genel de sabah uyandığımda olurum hep aralıkta düşük yaptığım da o zaman da hamile kalırken hiç bir belirti yaşamadımInsallh olmazsn ne hissediyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?