- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.578
- 158
Can'ım ilkine hiç inanmıyorum erken gösterende hiç bişey Yok diğerlerine itimat etmiyorum hiçilkinde var gibi mi ben mi yanlış görüyorum..
diğeri erken gebelik testi mi?ya sağlık olsun insan çok üzülüyor ama yapcak bişey yokCan'ım ilkine hiç inanmıyorum erken gösterende hiç bişey Yok diğerlerine itimat etmiyorum hiç
Evet tatlım aynen öylediğeri erken gebelik testi mi?ya sağlık olsun insan çok üzülüyor ama yapcak bişey yok
Bende bu ay ilk defa bu kadar heveslendim 3 gun gecti ama sora adet oldum.çok üzüldüm ama elimden gelen bişey yok.Evet tatlım aynen öyle
Belki geç dollenmedr kuzum moralini bozma bnceEvet tatlım aynen öyle
İnşallah canısıBelki geç dollenmedr kuzum moralini bozma bnce
Ovulasyon denedin mi hic canim?İnşallah canısı
Oncelikle 3 gebelik gecirmis biri olarak erken gebelik testlerine hiiiiic guvenme canim. Normal testler daha hassas onlara gore. İki oglumdada erken gebelik testinde cikmadi. Fakat diger testin kafami karistirdi. Bizim gordugumuz bsriz bir cizgi var hayalet. İki gun sonra ilk idrarinla tekrar test yapmani tavsiye ederim. Testlerin markalari farkli olsun dikkat et. Neden bilmiyorum ama hamile olma sansin yuksek.İKİSindende yaptım ama yok bugün 4. Gün geçikme umudum yok kızlar
Gozunaydin canim Rabbim saglikla kavustursun fasulyenr. Belirtilerin nelrrdi?
Cok tesekkur ederin canin belirtiler kasiklarda batma vardi ani hareketlerde siddetli agri oluyordu goguslerde cok az sizlama oluyordu aksamlari daha belli ediyordu 2 gundurdr ayaklarda asiri ates oluyo dun zor uyudum bunlar canimGozunaydin canim Rabbim saglikla kavustursun fasulyenr. Belirtilerin nelrrdi?
Bata kac gun kala ogrendin cnm? Benim bata 5 gun var. Dun gece adet agrisi gibi bir agriya uyandim resmen. Gunduz o kadar deg ama yatip dinlenirken bariz agri batma okuyor arada bacaklarima bel bosluguma vuruyor. Goguslerim arada aciyor sislik yok.Cok tesekkur ederin canin belirtiler kasiklarda batma vardi ani hareketlerde siddetli agri oluyordu goguslerde cok az sizlama oluyordu aksamlari daha belli ediyordu 2 gundurdr ayaklarda asiri ates oluyo dun zor uyudum bunlar canim
Benim dün akşam başladı adet. Zaten hassas testte koca bir negatif çıkmıştı..@ocak_kizi Bat 3 mart
SelanikMuhaciri Bat 4 mart
A Ames88 Bat 6 mart
@doruk90 Bat 6 mart
dogakir Bat 6 mart
@durueymen Bat 7 Mart
@Chmstry Bat 7 mart
@BaharKenan35 Bat 7 mart
Kızlar umarım ki adet olmamssinsinzdr durumlar ne test faln yaptinizmi tekrardn
Elimde ovulasyon testim yok tatlım yapamadım o yüzdenOvulasyon denedin mi hic canim?
2 gun kala ogrendim canim belirtilerin hamilelik belirtisi canim insallah hamissindir yarin erken gebelik testi yap cikarBata kac gun kala ogrendin cnm? Benim bata 5 gun var. Dun gece adet agrisi gibi bir agriya uyandim resmen. Gunduz o kadar deg ama yatip dinlenirken bariz agri batma okuyor arada bacaklarima bel bosluguma vuruyor. Goguslerim arada aciyor sislik yok.
İns canm hepimizin istegi o :)benim bat 15 mart.bende sabırla bekliyorum günlrin geçmesini..inşallh istediğimiz haberleri alırız...
Bemde adet oldum canımEsr02
Hayirlisi olsun canim yeni bat ne ?Benim dün akşam başladı adet. Zaten hassas testte koca bir negatif çıkmıştı..
Kız sende durumlar ne olmadn demeHayirlisi olsun canim yeni bat ne ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?