Bata son 7 günn kızlar gelin birlikte bekleyelimm ❤❤

İKİSindende yaptım ama yok bugün 4. Gün geçikme umudum yok kızlar
Oncelikle 3 gebelik gecirmis biri olarak erken gebelik testlerine hiiiiic guvenme canim. Normal testler daha hassas onlara gore. İki oglumdada erken gebelik testinde cikmadi. Fakat diger testin kafami karistirdi. Bizim gordugumuz bsriz bir cizgi var hayalet. İki gun sonra ilk idrarinla tekrar test yapmani tavsiye ederim. Testlerin markalari farkli olsun dikkat et. Neden bilmiyorum ama hamile olma sansin yuksek.

Gozunaydin canim Rabbim saglikla kavustursun fasulyenr. Belirtilerin nelrrdi?
Cok tesekkur ederin canin belirtiler kasiklarda batma vardi ani hareketlerde siddetli agri oluyordu goguslerde cok az sizlama oluyordu aksamlari daha belli ediyordu 2 gundurdr ayaklarda asiri ates oluyo dun zor uyudum bunlar canim

Cok tesekkur ederin canin belirtiler kasiklarda batma vardi ani hareketlerde siddetli agri oluyordu goguslerde cok az sizlama oluyordu aksamlari daha belli ediyordu 2 gundurdr ayaklarda asiri ates oluyo dun zor uyudum bunlar canim
Bata kac gun kala ogrendin cnm? Benim bata 5 gun var. Dun gece adet agrisi gibi bir agriya uyandim resmen. Gunduz o kadar deg ama yatip dinlenirken bariz agri batma okuyor arada bacaklarima bel bosluguma vuruyor. Goguslerim arada aciyor sislik yok.

benim bat 15 mart.bende sabırla bekliyorum günlrin geçmesini..inşallh istediğimiz haberleri alırız...

Bata kac gun kala ogrendin cnm? Benim bata 5 gun var. Dun gece adet agrisi gibi bir agriya uyandim resmen. Gunduz o kadar deg ama yatip dinlenirken bariz agri batma okuyor arada bacaklarima bel bosluguma vuruyor. Goguslerim arada aciyor sislik yok.
2 gun kala ogrendim canim belirtilerin hamilelik belirtisi canim insallah hamissindir yarin erken gebelik testi yap cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…