bata son 10 günü kalanlar beraber bekleyelimmi ??

hamilelikte en erken belirtileriniz nelerdi ?

• bulantı

OY: 0 0,0%
  • üstüne görme

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    4
canim benim hicbir yerim agrimiyo sende yine bel agrisi felan var ..☺

Yalnız bizdede şöyle bir durum oldu;
Benim adetim 3 Ekimde bitti yumurtlamam 13 Ekimdi .Adetlerim düzenli hep ama biz 8 ekimde deneme yaptık yani yumurtlamamış olmuyorum.Aslında bakarsan matematiksel olarak olmamış gibi.
Dediğim gibi at-yın 8 inden beri karın ve bel ağrısı var.Yinede bir ümit.

Belirtiler çok önemli değil canım önemli olan sonucun pozitif çıkması hepimiz için hayırlısı olsun

kötü düşünme insallah olmustur

selamin aleykum ♡_♡
elif1515 sana bisey sorcam asilama oldum demissin ozaman yumurtalarin buyudu mu..
bende pkoyum nezman adet olacagim belli degil
tuylenme cok
gobekten kilo almada var

selamin aleykum ♡_♡
elif1515 sana bisey sorcam asilama oldum demissin ozaman yumurtalarin buyudu mu..
bende pkoyum nezman adet olacagim belli degil
tuylenme cok
gobekten kilo almada var
merhaba canim
benim adetim duzenli tuylenme yok
kilo yok
sadece yumurtalarimda pko gorunumu var
o zaman yumurtalarim gelismisti evet ama nasip olmadi

tabikiii :)
insallah rabbim yuzumuze guler bu ay
10 gün var adetime dayanamadım dün test yaptım hassas idrar testi negatif sizce erken mi belirtide çok üşümem oldu akinti var biraz sık idrar birde dış genital organım resmen geniş lemis herkes kendini bilir ama ilgimi encok bu cekti

Benimde öyle sanki cnm bı şişlik var ilk defa gözüme çarptı

Benimde öyle sanki cnm bı şişlik var ilk defa gözüme çarptı
Aynen karnimda sis gibi başka belirti yok zaten bende bulantı felan hiç olmaz geçen hafta kaşık agrım çok oldu baş agrım var bugün peki idrar için erken mi yapmışım testti cnm

Aynen karnimda sis gibi başka belirti yok zaten bende bulantı felan hiç olmaz geçen hafta kaşık agrım çok oldu baş agrım var bugün peki idrar için erken mi yapmışım testti cnm
Bence de cnm benmde adetime 10 gün kala kasık bacak ağrım başlamıştı dayandım sabrettim . Bugün 5 gün var adetime ama o ağrılara nasıl dayaniyon diye bı sorsalar varya Allah bilir bide ben. Yarın doktora gitcem bende sende biraz sabret 3 4 gün kala bir hcg ye baktır

canim erken olabilir bir hafta kala yap tekrar istersen umarim vardir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…