bata son 10 günü kalanlar beraber bekleyelimmi ??

hamilelikte en erken belirtileriniz nelerdi ?

• bulantı

OY: 0 0,0%
  • üstüne görme

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    4

elif1515

♡Rabbim Neylerse, Güzel Eyler♡
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2017
521
219
18
27
kizlar bata son 10 gun
hic belirti yok kasık ağrısı felan
sizlerde belirti varmi? ve hamişler ilk belirtilerini yazarlarsa cok sevinirim

10 gün önceden belirti olmaz ki canım

Benim de yum haftadan sonra iki haftadır kasık ve bacak ağrım çok ağrıyor oturduğun yerde basım dönüyor resmen . Bildiğin iki haftadır kesintisiz regl sancısı çekiyorum . Adetime 6 gün varrr heyecanla bekliyorum

insallaaahhh vardir canim

3 yil canim pkoluyum ben o yuzden olmuyo bnm

Bu pko için soğan kürü falan deniyordu kızlar.Birde geçen gün burda karbonatlı su diye bir konu okudum.Bende de kist vardı ama baya önceydi.Doğum kontrol hapı vermişti doktor baya kanamlı bir süreç geçirmiştim ama şimdi yok şükür bir daha da tekrar etmedi.

Ayrıca bende ilişkiden donra karın ve bel ağrısı hala devam ediyor başkada birşey yok.Okuyorum hep herkes göğüs ağrısı akıntı falan demiş yok canım bende bişi
Sanırım olmadı belkide
.

canim sogan kuru denedim olmadi
2 asilama oldum olmadi
bende adet duzensizligi yok
kilo yok
tuylenme olur dediler o da yok
kistte yok
sadece yumurtalarimda pko gorunumu var
sende ay da bir veya iki tane yumurta oluyosa bende 12 13 tane oluyo vucudda bunlari gelistiremiyo

Ayrıca bende ilişkiden donra karın ve bel ağrısı hala devam ediyor başkada birşey yok.Okuyorum hep herkes göğüs ağrısı akıntı falan demiş yok canım bende bişi
Sanırım olmadı belkide
.
canim belirti icin erken
bence bekleyelim biraz daha fazla stres zarar beraber bekleyim bakalim mevlam bize gulecekmi ♡♡♡♡

Benim yumurtalamadan sonra başlayan göğüs ağrım var birazda bulantım var psikolojik değilse hamilelik belirtileri bunlar adetime de 2 gün var

canim belirti icin erken
bence bekleyelim biraz daha fazla stres zarar beraber bekleyim bakalim mevlam bize gulecekmi ♡♡♡♡

Ne zor Allahım bu işler.Keşke şu Türk filmlerindeki gibi kolay oluverse.Vardır elbet bir zamanı kuzum.Konunun takibindeyim inşallah güzel haberler veririrz birbirimize

Benim yumurtalamadan sonra başlayan göğüs ağrım var birazda bulantım var psikolojik değilse hamilelik belirtileri bunlar adetime de 2 gün var
insallah bebegin habercisidir belirtilerin canim
sizde agri var yine bende hic bisey yok
ne bi akinti ne bi bulanti ne bi batma hiccc bisey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…