olsun beraber bekleyelim belirti olmasada ♡10 gün önceden belirti olmaz ki canım
insallaaahhh vardir canimBenim de yum haftadan sonra iki haftadır kasık ve bacak ağrım çok ağrıyor oturduğun yerde basım dönüyor resmen . Bildiğin iki haftadır kesintisiz regl sancısı çekiyorum . Adetime 6 gün varrr heyecanla bekliyorum
tabikiii :)Son 12 gün var olur mu??
tabikiii :)
insallah rabbim yuzumuze guler bu ay
canim ne zamandir istiyosun bebekAmin canım inşallah.Sabırla duayla bekliyoruz.
canim ne zamandir istiyosun bebek
3 yil canim pkoluyum ben o yuzden olmuyo bnmBizim aslında daha yeni.Yani geçen ay başladık kısmet bakalım.Senin ne kadar zaman oldu?
3 yil canim pkoluyum ben o yuzden olmuyo bnm
canim sogan kuru denedim olmadiBu pko için soğan kürü falan deniyordu kızlar.Birde geçen gün burda karbonatlı su diye bir konu okudum.Bende de kist vardı ama baya önceydi.Doğum kontrol hapı vermişti doktor baya kanamlı bir süreç geçirmiştim ama şimdi yok şükür bir daha da tekrar etmedi.
canim belirti icin erkenAyrıca bende ilişkiden donra karın ve bel ağrısı hala devam ediyor başkada birşey yok.Okuyorum hep herkes göğüs ağrısı akıntı falan demiş yok canım bende bişi
Sanırım olmadı belkide.
canim sogan kuru denedim olmadi
2 asilama oldum olmadi
bende adet duzensizligi yok
kilo yok
tuylenme olur dediler o da yok
kistte yok
sadece yumurtalarimda pko gorunumu var
sende ay da bir veya iki tane yumurta oluyosa bende 12 13 tane oluyo vucudda bunlari gelistiremiyo
canim belirti icin erken
bence bekleyelim biraz daha fazla stres zarar beraber bekleyim bakalim mevlam bize gulecekmi ♡♡♡♡
insallah bebegin habercisidir belirtilerin canimBenim yumurtalamadan sonra başlayan göğüs ağrım var birazda bulantım var psikolojik değilse hamilelik belirtileri bunlar adetime de 2 gün var
Benim yumurtalamadan sonra başlayan göğüs ağrım var birazda bulantım var psikolojik değilse hamilelik belirtileri bunlar adetime de 2 gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?