Gebeliğe Hazırlık Bata Az Kala Heyecanlı Bekleyiş

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bahçeci en iyi yerlerden biri genetik tarama konusunda da çok çaba sarf ediyorlar diye biliyorum. Kendim de genetikçi olduğum için senaryoları biliyorum. Bu arada inşallah seni ve diğer anneleri incitici bir şey yazmamışımdır. Ben 26-29 yaşlarım arasında kemoterapi aldım ve ilk eşim beni hep böyle bebeğimiz hasta olur diye korkutup çocuk sahibi olmak istememişti benden. Bu durum içime işlemiş olduğu için sanırım böyle bir psikolojideyim. Elbette tek hastalık genetik değil kimin başına ne zaman ne geleceğini bilemeyiz. Her şey insan için.. Hayat sürprizlerle dolu bazen kötü bazen iyi.. iyilere kucak açalım, kötüleri saygıyla kabul edelim.. yapacak çok bişey yok.. biraz da biz oyalanalım bu fani dünyada işte sevgiyle..

Kırılmak olur mu canım? Dertleşiyoruz.. Deneyimleri paylaşıyoruz. Çok kıymetli bu çok geçmiş olsun bu arada..
Hepimiz ayrı ayrı şeyler yaşıyoruz.. Hayat öğretilerle dolu işte.. Bilinç altımıza kodlanan olumsuzları silmek çok zor.ama hayat işte. Öyle ya da böyle devam ediyoruz yaşamaya..
Dilerim gönlümüze göre hayırlı şeylerle karşılaşırız.. Güzel sürprizler bulsun bizi..

Herkeze Rabbim en kisa zamanda hamile kalmayi nasip etsin öncelikle lh yuksekligi hamile kalmaya engel mi yani yuksek cikip hamile kalan arkadaslar varmi acaba??

Kizlar 5+2 haftalik hmileyim Kese Gordk Bugun Cok Sukur 2 Kese Varms Doktor Suanlik İkiz Gebelik Gzukuyor Ama Birinin Sekli Bozuk Kaybolabilir dedi, Basina Byle Bsy Gelen Varmi Tesekur ederim smdiden

Kizlar 5+2 haftalik hmileyim Kese Gordk Bugun Cok Sukur 2 Kese Varms Doktor Suanlik İkiz Gebelik Gzukuyor Ama Birinin Sekli Bozuk Kaybolabilir dedi, Basina Byle Bsy Gelen Varmi Tesekur ederim smdiden
Eki Görüntüle 2851371
Yaa çok güzel tebrikler, sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsun Ablamda benzer bir durum olmuştu. Ama epey edki hikaye çok ayrıntı hatırlayamıyorum. Tüp bebekte 2 embriyo yüklenmişti. Başta hiç gelişim yok olmadı falan denmişti sonra biri gelişti diğeri gelişemedi düştü ama ekstra bir işlem yapmadılar. Bebeğini sağlıcakla doğurdu. Güçlü olan kaldı demişti doktoru ve gerçekten öyle aslan gibi bi kız yeğenim var Sizde farklı da olabilir. Belki ikisi de gelişir toparlar ilk başlarda yanıltıcı oluyor.

Tesekur ederim insallah hayırlısı olsun :)

Merhaba ben burada yeniyim bat cuma günü 7 aydır deniyoruz olmuyor hiç bir şekilde pco var kendimi bildim bileli ama adetlerim düzenlidir umarım bu ay tutmuştur inofolic kullanıyorum 1 aydır ((

Kızlar ovulasyonu takip edemiyorum bu ay ama muhtemel yumurtlama zamanindayim.Normalde hic gogus hassasiyeti yasamam yumurtlama zamani.Regl olmama 1 hafta kala hassaslaşır ve regl olmama 2 gun kala hassasiyet biter ve bi kac gun sonra regl olurum.Şu an yumurtlama zamanim diye dusunuyorum gogus hassasiyetim basladi ilginc bi sekilde,erken mi regl olacam acaba?Daha 12.günüm nedir bu şimdi anlamadim.2018 den beri not tutarak regl takvimi kullaniyorum ona da baktim hic bu zamanlarda boyle bisey yasamamisim var mi fikri olan?Acaba prolaktinim mi yükseldi?

Hanile olmadığından emin misin? Kan tahlili yaptırdın mı bu ay? Ciddi bir hasssasiyetse biraz takip et, geçmezse bir hastaneye git belki hormon testi ultrason falan ister. Ovulasyondan da olabilir tabii ama bildiğim kadarıyla bunun için göğüs hassasiyeti bi gösterge değil. Sen yine de bugünleri değerlendir ve takip et durumu..sağlıcakla

Hayır kan tahlili yaptirmadim,regl bitti ve 5 gun sonra bu hassasiyet başladı,seninle takip edecektik ovulasyonu hatirlarsan,ateş ölçeri bulamadım,lazerli olanlada olmuyor diye kendi haline biraktim.Canimi sıkan nokta şu,ovulasyon zamani tek tarafli kasik agrisi,lekelenme yaşarım bazi aylar,bazi aylar testle yumurtlamayi yakalarim ama hic birinde yumurtlamayla es zamanli bi gogus agrim olmadi.Şımdi bu neyin nesi ya

Negatifimi burda yazmayı unutmuşum. Benim için bi heyecanı kalmadı bu ayki bekleyişin önümüzdeki maçlara bakıcaz. Tatile çıkıp biraz dinleneceğim o bakımdan eşimle son son şöyle bi başbaşa tatil yapalım belki sonra tüp deneriz. Hepinizi öpüyorum kızlar inşallah güzel haberler gelmeye devam eder sizlerden.

Kuzum hastalanmadin ama di mi?Sen yine de dikkat et,iyi tatillerMoralleri depola bakalim inşAllah iyi gelir❤

Kuzum hastalanmadin ama di mi?Sen yine de dikkat et,iyi tatillerMoralleri depola bakalim inşAllah iyi gelir❤
Yok canım muhtemelen yarın başlar mens. Bugün deli gibi başım da ağrıyordu. Yumurtadan sonra 10. Günüm implantasyon olcaksa olmuştur diye düşünüyorum ama tabii daha geç de olabilir haklısın. Neyse çok zannetmiyorum, zaten 2 güne belli olur. Sağolasın

Selam kizlarrr bugun kontrole gittim 17-18mm yumoslar vardi bitanede arkadan geliyormus. Yarin catlatma ignesi vurunacam. Bir saat sivi almadan ovu testi yaptim cok silik cikti. Yumurtalar buyuk koyu cikmasi gerekmiyormuydu

Selam kizlarrr bugun kontrole gittim 17-18mm yumoslar vardi bitanede arkadan geliyormus. Yarin catlatma ignesi vurunacam. Bir saat sivi almadan ovu testi yaptim cok silik cikti. Yumurtalar buyuk koyu cikmasi gerekmiyormuydu
Yarın koyu çıkar canım muhtemelen genelde 20 21 de koyu oluyo yarın gitmeden bi daha yap istersen

Yarın koyu çıkar canım muhtemelen genelde 20 21 de koyu oluyo yarın gitmeden bi daha yap istersen
Hayret ettim tedavi olmadan genelde adetin 10-11 gunleri koyu cikardi ama pik degil. Yine femara kullandim bugun 10.gun cok silik cikti. Yarinda oglen saat 12 de vurunmam gerekmis sonrasina zaten test yapamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…