Gebeliğe Hazırlık Bata Az Kala Heyecanlı Bekleyiş

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet takibimdesin :d yakınız seninle canım. valla işte bir çok ışıkta görmeye çalıştım :) testi evirdim çevirdim filan. ben bakınca bi hayalet görüyor gibiyim de fotoda çıkmıyor tabiki o kadar net:) aman işte umut yani. bazı belirtileri izledim dinledim kendimi bişiler var gibiydi. ama bugün sanki adet olcakmışım gibi baskı var sanki. ateş basması olmuştu bende. aynen dedim menopoz heralde
ya bekliycem tabiki regl günümü. günümde olmazsam kan vericem bende. hayırlısı olsun hakkımızda:)
Benimki gibi sizde de silik çizgi var ben gördüm bence hamilesiniz
ya canım seninde böyle bişiydi galiba hatırladım:) 5-6 mayıs gibi benim yumurtlamam. ama daha net bişiler olmalıydı diye düşünüyorum testte? inşallah dediğin gibi olur:)

Kızlar ovülasyon tarihlerinden sonra bebeğin rahme tutunması için neler öneriliyor duyduğunuz bildiğiniz şeyler var mı, doktorum avokado yemeye çalış günde 1 tane demişti mesela.
4 , 5 gündür yiyorum canım günde 1 tane.
Ebru Ceylandan duymuştum bende.
Yumurtlama zamanınbaşladım

Benimde yumurtlama zamanı kasığımda çok ağrı oluyor ilişkiye girince özellikle canım acıyor . Normal demekkii

Beklenen regl tarihi ve yaklaşık ovulasyon zamanlarımız aynıymış, siz test yaptınız mı durumlar nasıl, 19 u çarşambayı bekliyorum ben merakla..

Canım hayırlısı bakalım. Üzülme diyeceğim ama üzülüyor insan ister istemez. Ben de çok umutlu değilim. Temmuzda tüp mü denesek diye şimdiden kafamda deli düşünceler var. Temmuzda da bayram falan bata bağlı bakalım.. Yarın ben de kan sonucumu bildiririm. Önümüze bakıcaz hayat her halükarda güzel sağlığımız yerinde bin şükür, yapacak dünya kadar şey var.

Beklenen regl tarihi ve yaklaşık ovulasyon zamanlarımız aynıymış, siz test yaptınız mı durumlar nasıl, 19 u çarşambayı bekliyorum ben merakla..
Yok ben test yapmadım. Elimde yalnızca kaset test var. Onda da şimdi çıkmaz olsa bile. Yarın kan vericem bakalım. İnşallah umutlu haberler verebiliriz.

Yok ben test yapmadım. Elimde yalnızca kaset test var. Onda da şimdi çıkmaz olsa bile. Yarın kan vericem bakalım. İnşallah umutlu haberler verebiliriz.
Bende çarşamba sabahı kaset test deneyeceğim eğer regl gelmezse, siz ne kadar zamandır deniyorsunuz ?

Herşey nasip ile.. Ne diyeyim. Tüp bebek merkezi ile görüşeceğim. Fiyat yol haritası vs. Çok beklemek de istemiyorum. Zaman iyice geçiyor. Normal yolla olmayacak belli oldu. Sen de yaz canım sonucunu, güzel haber verirsin diye umuyorum canım
Hayat elbet bize de istediğimizi verecek

Tüp benek konusunda öğrendiklerini paylaşırsan çok sevinirim canım. Herşey su gibi aksın, sağlıcakla, mutlulukla gelsin bebiş.
Benim en büyük korkularımdan biri genetik bozukluğu olan bi bebeğe hamile kalmak. Sırf bu korkudan bile normal yoldan bebeğim olmuyor olabilir Bu ay bu konuda kendimi sakinleştirmek için de çok uğraştım.Elbette herşey Allahtan ne zaman ne olacağını bilemeyiz. Ama Tüp bebek bu açıdan süper bişey, eğer mali imkan varsa genetik testi yapıp sağlıklı embriyo yükleniyor. Bu güven duygusu için ben de tüpe yönelecek gibiyim bu iki ay olmazsa. Daha önceden Hacettepeyle görüşmüştüm. Oradan dosya açmak için ilk testleri vermiştim. Belki orda devam ederiz. Ben bu akşam öyle çok üşüyorum ki regl olacağıma emin oldum Yarın yine de sonucu bildiririm. İyi akşamlar

Canım. Benim kızımda kromozom anomalisi var. Ve hamilelik süresince hiç bir tahlilde hiç bir kontrolde zerre sorun yoktu. Bazı şeyler gerçekten kontrolümüzde olmuyor ki ben aşırı kontrolcü birisi olduğum için bunu kabullenmem ve yas evrem çok uzun sürdü. Yıllarca asla ikinci çocuğu istemedim bu yüzden. Bir daha böyle bir ihtimali yaşama durumu kabusum olmuştu. Hem kızımın genetik doktoru hem psikiyatristi, hem kendi psikoloğum hem kadın doğum doktorum vs bu durumla ikinci kez karşılaşma ihtimalimiz %99.9 olmadığını söylese de o %1lik ihtimal hep aklımda..
Ben İstanbul Bahçeci tüp bebek merkezi ile telefonda uzun uzun görüştüm. Tüp bebekte embriyo ayıklama var evet, ama çok araştırdım ve söylenen de şu asla %100 ihtimal veremiyorlarmış. Bu da kafamı çok kurcaladı. Bir yandan da ayıklama aşamasında sağlıklı olan o embriyo ya zarar verme ihtimalleri de çook düşük olsa da olabiliyormuş.
Yani canım risk hep var maalesef.. Ama tüm bunlara rağmen kızımın sağlıklı bir kardeşi olmasını gerçekten çok istiyorum..
Bizde bu arada 6-7 aydır korunmuyoruz ama ilk ciddi denemeniz bu aydı. Çok umut bağlamıştım. Eşim randevu aldı spermiyografi yaptıracak. Tüp bebek merkezine girersek elimizde tüm tahliller olsun İstiyoruz.hakkımız da hayırlısı olsun canım
Korkma.. Kaygılarını anlıyorum ama ya nasip.. Evrene olumlu mesaj göndermeye devam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…