- Konu Sahibi MoonfacedMom
-
- #1.201
Rabbim sana da nasip etsin inşallah kardeşimmmAy ne güzel maşallahbnde gördüm
Hayrlisi olsun inşallah bnce hamişsin
Bi kan testi yaptırsanaBenimki gibi sizde de silik çizgi var ben gördüm bence hamilesiniz
evet takibimdesin :d yakınız seninle canım. valla işte bir çok ışıkta görmeye çalıştım :) testi evirdim çevirdim filan. ben bakınca bi hayalet görüyor gibiyim de fotoda çıkmıyor tabiki o kadar net:) aman işte umut yani. bazı belirtileri izledim dinledim kendimi bişiler var gibiydi. ama bugün sanki adet olcakmışım gibi baskı var sanki. ateş basması olmuştu bende. aynen dedim menopoz heraldeBen tam göremiyorum canım ama inşallah vardır. Bizim ovulasyonlar çok yakındı. Ben yarın regl olmazsam gidip bi kan tahlili vereceğim. Benim de sabahları şişliğim inmiş oluyor. Yalnızca sertlik var. Normalde regl haftası davul gibi şiş gezerim. Belirgin bi belirti hissetmiyorum. Karnımda çok hafif (cımbızla kaş alırken olan küçük çekme ve sızılar gibi) şeyler hissediyorum onun dışında yoğun bişey yok yumurtlamada daha çok ağrı çektim. Göğüslerim dolgun bile değil. Menapoza mı giriyorum acep hamilelik beklerlen
ya canım seninde böyle bişiydi galiba hatırladım:) 5-6 mayıs gibi benim yumurtlamam. ama daha net bişiler olmalıydı diye düşünüyorum testte? inşallah dediğin gibi olur:)Benimki gibi sizde de silik çizgi var ben gördüm bence hamilesiniz
Amin inşallah canm hepimiz inşallahRabbim sana da nasip etsin inşallah kardeşimmmAma ben daha emin olamadım bir test daha yapacağım bugün
hastane çok yakınımda, aklım karışmıyor değil :)Bi kan testi yaptırsanagLssHh meraklandım ben de
4 , 5 gündür yiyorum canım günde 1 tane.Kızlar ovülasyon tarihlerinden sonra bebeğin rahme tutunması için neler öneriliyor duyduğunuz bildiğiniz şeyler var mı, doktorum avokado yemeye çalış günde 1 tane demişti mesela.
Bence var bişeylerrKizlar hamilemiyim lutfen cvp 5. Dakikada bu oldu
Benimde yumurtlama zamanı kasığımda çok ağrı oluyor ilişkiye girince özellikle canım acıyor . Normal demekkiiOvulasyon döneminde de kasıklarım çok ağrır adet sancısı gibi. Oradan anlıyorum 4ile 6 mayıs arasıydı. O günlerde ilişkiden sonra kasıklarımda hep şişkinlik ve ağrı oldu. Normalde akıntım cok gelirdi ama bu sefer kesildi neredeyse. Hala daha kasıklarımda agrı var erken gebelik testleri yaptım ama onlarda hiç çıkmadı sonra normal kaset testten yaptım silik çıktı bugün de kan verdim. Aksam da o sümüksü akıntı basladı ama ped bile koymadım cok az. İlk gebeliğimde de bunların hepsi aynen oldu. Sadece yerleşme kanaması olmamıştı ilkinde. Bir de içimde tuhaf bir his var. İçten içe hissediyorum. Kasık bölgemdeki şişkinlik de devam ediyor.
Evet o da öneriyor. Olcak oldu mu her türlü olur zaten Allahın izniyle ama yine de insan iç rahatlatıcı şeyler arıyor sanırım.4 , 5 gündür yiyorum canım günde 1 tane.
Ebru Ceylandan duymuştum bende.
Yumurtlama zamanınbaşladım
Beklenen regl tarihi ve yaklaşık ovulasyon zamanlarımız aynıymış, siz test yaptınız mı durumlar nasıl, 19 u çarşambayı bekliyorum ben merakla..Bende bazen gecikme oluyor 2-3 gün. 19 mayıs olası en geç bat tarihim aslında. Bi yanılgımız var: Önemli olan bat tarihi değil, ovulasyon tarihiOvulasyon geç olduğu için döllenme olduysa bile tutunma (implantasyon) olmamıştır henüz o yüzden bHCG çıkmaz kanda bile.. idrara geçmesi de zaman alıyor. 7-8 mayıstı ovulasyonum. Olursa bir iki güne implantasyon olur inşallah, bakıp göreceğim. Beklemek zor tabii... Ovulasyonu bilmeyince daha zor oluyor. Şimdi en azından kafam bi tık rahat
Canım hayırlısı bakalım. Üzülme diyeceğim ama üzülüyor insan ister istemez. Ben de çok umutlu değilim. Temmuzda tüp mü denesek diye şimdiden kafamda deli düşünceler var. Temmuzda da bayram falan bata bağlı bakalım.. Yarın ben de kan sonucumu bildiririm. Önümüze bakıcaz hayat her halükarda güzelD didamangisa . Canım yaptırdım kan testi kafam rahatlasın diye. Beta 1.20 canım.. Maalesef olmadı. Haziran a artık nasipse.. Belkide tüp bebek. Bilmiyorum daha karar veremedim. İnşallah senden güzel haber alırız
Yok ben test yapmadım. Elimde yalnızca kaset test var. Onda da şimdi çıkmaz olsa bile. Yarın kan vericem bakalım. İnşallah umutlu haberler verebiliriz.Beklenen regl tarihi ve yaklaşık ovulasyon zamanlarımız aynıymış, siz test yaptınız mı durumlar nasıl, 19 u çarşambayı bekliyorum ben merakla..
aynen öylee, daha katkı sağlarız belki diye yapıyoruz işteEvet o da öneriyor. Olcak oldu mu her türlü olur zaten Allahın izniyle ama yine de insan iç rahatlatıcı şeyler arıyor sanırım.
Bende çarşamba sabahı kaset test deneyeceğim eğer regl gelmezse, siz ne kadar zamandır deniyorsunuz ?Yok ben test yapmadım. Elimde yalnızca kaset test var. Onda da şimdi çıkmaz olsa bile. Yarın kan vericem bakalım. İnşallah umutlu haberler verebiliriz.
Herşey nasip ile.. Ne diyeyim. Tüp bebek merkezi ile görüşeceğim. Fiyat yol haritası vs. Çok beklemek de istemiyorum. Zaman iyice geçiyor. Normal yolla olmayacak belli oldu. Sen de yaz canım sonucunu, güzel haber verirsin diye umuyorum canımCanım hayırlısı bakalım. Üzülme diyeceğim ama üzülüyor insan ister istemez. Ben de çok umutlu değilim. Temmuzda tüp mü denesek diye şimdiden kafamda deli düşünceler var. Temmuzda da bayram falan bata bağlı bakalım.. Yarın ben de kan sonucumu bildiririm. Önümüze bakıcaz hayat her halükarda güzelsağlığımız yerinde bin şükür, yapacak dünya kadar şey var.
Tüp benek konusunda öğrendiklerini paylaşırsan çok sevinirim canım. Herşey su gibi aksın, sağlıcakla, mutlulukla gelsin bebiş.Herşey nasip ile.. Ne diyeyim. Tüp bebek merkezi ile görüşeceğim. Fiyat yol haritası vs. Çok beklemek de istemiyorum. Zaman iyice geçiyor. Normal yolla olmayacak belli oldu. Sen de yaz canım sonucunu, güzel haber verirsin diye umuyorum canım
Hayat elbet bize de istediğimizi verecek
Benim bu ay ilk ciddi denemem ama 6-7 aydır korunmuyoruz.Bende çarşamba sabahı kaset test deneyeceğim eğer regl gelmezse, siz ne kadar zamandır deniyorsunuz ?
Canım. Benim kızımda kromozom anomalisi var. Ve hamilelik süresince hiç bir tahlilde hiç bir kontrolde zerre sorun yoktu. Bazı şeyler gerçekten kontrolümüzde olmuyorTüp benek konusunda öğrendiklerini paylaşırsan çok sevinirim canım. Herşey su gibi aksın, sağlıcakla, mutlulukla gelsin bebiş.
Benim en büyük korkularımdan biri genetik bozukluğu olan bi bebeğe hamile kalmak. Sırf bu korkudan bile normal yoldan bebeğim olmuyor olabilirBu ay bu konuda kendimi sakinleştirmek için de çok uğraştım.Elbette herşey Allahtan ne zaman ne olacağını bilemeyiz. Ama Tüp bebek bu açıdan süper bişey, eğer mali imkan varsa genetik testi yapıp sağlıklı embriyo yükleniyor. Bu güven duygusu için ben de tüpe yönelecek gibiyim bu iki ay olmazsa. Daha önceden Hacettepeyle görüşmüştüm. Oradan dosya açmak için ilk testleri vermiştim. Belki orda devam ederiz. Ben bu akşam öyle çok üşüyorum ki regl olacağıma emin oldum Yarın yine de sonucu bildiririm. İyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?