- Konu Sahibi MoonfacedMom
-
- #1.181
Canım ben gördüm bat ne zamnKizlar hamilemiyim lutfen cvp 5. Dakikada bu oldu
Ben de gordummKizlar hamilemiyim lutfen cvp 5. Dakikada bu oldu
Bence de hamilesinizKizlar hamilemiyim lutfen cvp 5. Dakikada bu oldu
Canım öncelikle gözünüz aydın, kan testi sonucuna çok sevindim. Bu söylediğin de muhtemelen yerleşme belirtisi. İnşallah güzel bi gebelik geçirir, sağlıcakla kucağına alırsın bebişi. Ovulasyonun ne zamandı biliyor musun? Neler yaşafın bu arada biraz bahsedersen sevinirizBiraz önce tuvalete girdiğimde sümüksü kahverengi bi akıntı gelmiş adet kanı gibi değil. Yerleşme kanamasıdır diye umuyorum. İlk gebeliğimde hiç böyle bişey başıma gelmemişti.
18'iCanım ben gördüm bat ne zamn
Bence de hamilesinizKizlar hamilemiyim lutfen cvp 5. Dakikada bu oldu
Bnce hamilesin ama yarın kan verirsen daha net olur
İnsallah ama goturecek kimsem yok vallahiBnce hamilesin ama yarın kan verirsen daha net olur
Eşinizİnsallah ama goturecek kimsem yok vallahi
Esim calisiyor evde olmuyor malesefEşinizSağlıkocakları da kan testi yapıyo
Geçinceye kadar bekleyeblrsen daha iyi olur tabiEsim calisiyor evde olmuyor malesefacaba gunum 1,2 gun gecince mi yaptirsam kan tahlili
Ovulasyon döneminde de kasıklarım çok ağrır adet sancısı gibi. Oradan anlıyorum 4ile 6 mayıs arasıydı. O günlerde ilişkiden sonra kasıklarımda hep şişkinlik ve ağrı oldu. Normalde akıntım cok gelirdi ama bu sefer kesildi neredeyse. Hala daha kasıklarımda agrı var erken gebelik testleri yaptım ama onlarda hiç çıkmadı sonra normal kaset testten yaptım silik çıktı bugün de kan verdim. Aksam da o sümüksü akıntı basladı ama ped bile koymadım cok az. İlk gebeliğimde de bunların hepsi aynen oldu. Sadece yerleşme kanaması olmamıştı ilkinde. Bir de içimde tuhaf bir his var. İçten içe hissediyorum. Kasık bölgemdeki şişkinlik de devam ediyor.Canım öncelikle gözünüz aydın, kan testi sonucuna çok sevindim. Bu söylediğin de muhtemelen yerleşme belirtisi. İnşallah güzel bi gebelik geçirir, sağlıcakla kucağına alırsın bebişi. Ovulasyonun ne zamandı biliyor musun? Neler yaşafın bu arada biraz bahsedersen seviniriz
Merhaba hanımlar. Ben 2. ye hamile kalmak istiyorum bat 20 mayıs bugün dayanamayıp bi test yaptım bakar mısınız? İlk gebeliğimde de battan 6 gün önce test yapmıstım böyle silik çıkmıştı
Canım tebrik ederim. Sağlıkla ilerlesin. Gözün aydınBen bugün kan testi yaptırdım Bhcg 64 çıktı demek ki idrar testi doğruymuş
Canım görünüyor ikinci çizgiKizlar hamilemiyim lutfen cvp 5. Dakikada bu oldu
Allah razi olsun insallah adetim 18ine bir iki gun gecince gidip kan vereecegim yarin bir test daha yapacagimCanım tebrik ederim. Sağlıkla ilerlesin. Gözün aydınSenle günlerimiz aynı. Umut oldun bana
Canım görünüyor ikinci çizgi
Hayırlı olsun inşallahama kan verebilrsen daha net cvp bulmuş oluruz?
Ay ne güzel maşallahKizlar hamilemiyim lutfen cvp 5. Dakikada bu oldu
Ben tam göremiyorum canım ama inşallah vardır. Bizim ovulasyonlar çok yakındı. Ben yarın regl olmazsam gidip bi kan tahlili vereceğim. Benim de sabahları şişliğim inmiş oluyor. Yalnızca sertlik var. Normalde regl haftası davul gibi şiş gezerim. Belirgin bi belirti hissetmiyorum. Karnımda çok hafif (cımbızla kaş alırken olan küçük çekme ve sızılar gibi) şeyler hissediyorum onun dışında yoğun bişey yok yumurtlamada daha çok ağrı çektim. Göğüslerim dolgun bile değil. Menapoza mı giriyorum acep hamilelik beklerlenKızlar günaydın. Bat 20 mayıs. Sabah normal kaset test yaptım. Hayali bir çizgi mi var ben mi yanılıyorum sizce? Bugün rahimde şişkinlik ve ağrı da hissediyorum. Regl belirtisi gibi? Umutlar hazirana mı kaldı
Benimki gibi sizde de silik çizgi var ben gördüm bence hamilesinizKızlar günaydın. Bat 20 mayıs. Sabah normal kaset test yaptım. Hayali bir çizgi mi var ben mi yanılıyorum sizce? Bugün rahimde şişkinlik ve ağrı da hissediyorum. Regl belirtisi gibi? Umutlar hazirana mı kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?