Gebeliğe Hazırlık Bata Az Kala Heyecanlı Bekleyiş

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biraz önce tuvalete girdiğimde sümüksü kahverengi bi akıntı gelmiş adet kanı gibi değil. Yerleşme kanamasıdır diye umuyorum. İlk gebeliğimde hiç böyle bişey başıma gelmemişti.
Canım öncelikle gözünüz aydın, kan testi sonucuna çok sevindim. Bu söylediğin de muhtemelen yerleşme belirtisi. İnşallah güzel bi gebelik geçirir, sağlıcakla kucağına alırsın bebişi. Ovulasyonun ne zamandı biliyor musun? Neler yaşafın bu arada biraz bahsedersen seviniriz

Ovulasyon döneminde de kasıklarım çok ağrır adet sancısı gibi. Oradan anlıyorum 4ile 6 mayıs arasıydı. O günlerde ilişkiden sonra kasıklarımda hep şişkinlik ve ağrı oldu. Normalde akıntım cok gelirdi ama bu sefer kesildi neredeyse. Hala daha kasıklarımda agrı var erken gebelik testleri yaptım ama onlarda hiç çıkmadı sonra normal kaset testten yaptım silik çıktı bugün de kan verdim. Aksam da o sümüksü akıntı basladı ama ped bile koymadım cok az. İlk gebeliğimde de bunların hepsi aynen oldu. Sadece yerleşme kanaması olmamıştı ilkinde. Bir de içimde tuhaf bir his var. İçten içe hissediyorum. Kasık bölgemdeki şişkinlik de devam ediyor.

Merhaba hanımlar. Ben 2. ye hamile kalmak istiyorum bat 20 mayıs bugün dayanamayıp bi test yaptım bakar mısınız? İlk gebeliğimde de battan 6 gün önce test yapmıstım böyle silik çıkmıştı

Ben bugün kan testi yaptırdım Bhcg 64 çıktı demek ki idrar testi doğruymuş
Canım tebrik ederim. Sağlıkla ilerlesin. Gözün aydın Senle günlerimiz aynı. Umut oldun bana
Kizlar hamilemiyim lutfen cvp 5. Dakikada bu oldu
Canım görünüyor ikinci çizgi
Hayırlı olsun inşallah ama kan verebilrsen daha net cvp bulmuş oluruz?

Canım tebrik ederim. Sağlıkla ilerlesin. Gözün aydın Senle günlerimiz aynı. Umut oldun bana

Canım görünüyor ikinci çizgi
Hayırlı olsun inşallah ama kan verebilrsen daha net cvp bulmuş oluruz?
Allah razi olsun insallah adetim 18ine bir iki gun gecince gidip kan vereecegim yarin bir test daha yapacagim

Bu sabah kaset test ve erken gebelik testi yaptım 4 5 gün geciktim
Görmek istiyorum çizgi ama sanrm yok testte pozitif görmeden de sağlık ocağına veya hastaneye de gidemyrm
Bu geç döllenme olayı nedir acaba yaşayan deneyimleyen var mı.? öyle bişey mi acaba cnkü neredeyse 3 4 tane belirtiyi hala hissedyrm ve bunları normalde adetten önce hissetmem

Eklentiler

• IMG_20210517_103807.jpg
    54,6 KB · Görüntüleme: 115
  • IMG_20210517_103745.jpg
    53,9 KB · Görüntüleme: 97
  • IMG_20210517_103631.jpg
    61,7 KB · Görüntüleme: 112
Kızlar günaydın. Bat 20 mayıs. Sabah normal kaset test yaptım. Hayali bir çizgi mi var ben mi yanılıyorum sizce? Bugün rahimde şişkinlik ve ağrı da hissediyorum. Regl belirtisi gibi? Umutlar hazirana mı kaldı

Eklentiler

• IMG_20210517_111031.jpg
    38,6 KB · Görüntüleme: 119
Ben tam göremiyorum canım ama inşallah vardır. Bizim ovulasyonlar çok yakındı. Ben yarın regl olmazsam gidip bi kan tahlili vereceğim. Benim de sabahları şişliğim inmiş oluyor. Yalnızca sertlik var. Normalde regl haftası davul gibi şiş gezerim. Belirgin bi belirti hissetmiyorum. Karnımda çok hafif (cımbızla kaş alırken olan küçük çekme ve sızılar gibi) şeyler hissediyorum onun dışında yoğun bişey yok yumurtlamada daha çok ağrı çektim. Göğüslerim dolgun bile değil. Menapoza mı giriyorum acep hamilelik beklerlen

Benimki gibi sizde de silik çizgi var ben gördüm bence hamilesiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…